Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
kolejny podatek
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

pablo, Heh Smile No bo wiesz Smile To był cytat z michasa Tongue ale chodzi o to, ze polityk jednak powinien byc jako tako zadbany po prostu, tak jak każdy człowiek, prawda? Smile W sensie czysty Tongue i schludnie ubrany. Dlatego jak już wspomniałeś o uposażeniu - to jesli ma sporo włąsnej kasy i chce byc ponad stan - to niech robi to za własne pieniądze.

Jak widac - status naszych polityków wzrasta, bo wprowadza się nowe podatki. Czy to już będzie stała zależność? Sad

13.02.2007 11:15:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
pablo

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

mnie też to wk..... bo z jakiej racji wspomiana już p. Fotyga wydaje państwową kasę u kosmetyczki tłumacząc się że to była poprawa jej wizerónku w mediach itp.
niech więc politycy wydają swoją kasę na swoje przyjemności i nic nam do tego, ale kasę publiczną niech wydają z głową ale na cele publiczne, a nie na własne widzimisie, bo jak nie jego to co tam podatnik i tak musi zapłaci :027:

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
13.02.2007 12:10:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

pablo, Hmmmm... ja bym np. nie miał aż tak znowu wiele do tej kosmetyczki, jeżeli byłby np. polityk wielki, jakiś autorytet czy coś, to nawet fajnie, że pójdzie tu czy tam... ale czy teraz jest jakiś taki polityk?? Wiec taka gadka, że to 'dla podatników chce być piękna/piekny', to echhh...

13.02.2007 18:27:58
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
pablo

*

do kosmetyczki nic nie mam
ale mi chodzi o to żeby robił to za swoje a nie za publiczne
a jeśli chodzi o atutorytety to wolę się nie wypowiadać :590:

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
14.02.2007 12:32:20
lukascompl

*

pablo napisał(a):
już p. Fotyga wydaje państwową kasę u kosmetyczki tłumacząc się że to była poprawa jej wizerónku w mediach itp.

a jeszcze lepsza była popierniczona pani Kalata- wielka specjalista, wydała ileś tam tysięcy złotych na poprawę własnego wizerunku w mediach- wstyd -ale cóż się dziwić to wszak Samoobrona RP :570:

14.02.2007 22:23:52
pablo

*

tu już nawet nie chodzi o partię tylko o ludzi którzy rządzą tym krajem i którzy tylko powodóją zainteresowanie mediów swoją osobą, a nie robią nic :533:

14.02.2007 23:14:22
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Hosting Plików blog wielotematyczny kolczyki swarovski obrazy olejne zakłady bukmacherskie