Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Kobiety i ich najgorsze cechy...
AutorWiadomość
Prot

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 0

Dziewczyny które tak odpowiadają zazwyczaj nie wiedzą co powiedzieć, a takim zbyciem udowadniają jak są płytkie. A takich co robią z siebie "nie wiadomo co" też niestety jest wiele. Na szczęście to tylko jakiś nieliczny % ze wszystkich stąpających po świecie :655:

22.02.2007 00:14:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Hmmmm... ja jeszcze bardzo chętnie zmieniłbym u pewnych kobiet tendencję do tego, by ciągle udowadniać światu, jak to źle jest byc kobietą. W sensie gdy na przykład facet facet powie, że uważa inaczej, to kobeicie automatycznie włącza się taki materiał o tym, jak to kobeity mają źle, że zawsze są poniżane i nie traktuje się ich poważnie. Śmiejcie się, ale ostatnio widziałem taką panią... i niestety, miałem przyjemność z nią gadać Animatedwink

22.02.2007 08:37:31
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 6

Tomi napisał(a):
- Plastikowość wyglądu a najbardziej charakteru.
- co mnie wkurza to myslenie o sobie co to ja niejestem za laska, kazdy ma za mną patrzeć i
podziwiać
- tapeciary w bieli połączonej z różem
- naiwność
- dziecinność
- kiepska inteligencja
- ogólna niewiedza i że trzeba tłumaczyć coś 1000 razy i tak nie zrozumie
- uważanie faceta za takiego hmm "On ma mi postawić", "On ma mnie zawieść",
"On ma coś tam coś tam.... " bo mi sie należy...

biuuutiful Tongue
dokladnei tak mysle!

do tego wkurzaja mnei hasla:

"Bake ładna jestem?"
"Bake ale jestem brzydka" - z nadzieja ze zaprzecze
"Bake a <tu imie najlepszej kolezanki> podoba CI sie ?"

albo zlote mysli o milosci sexie tylko po slubie a tak naprawde czeka tylko zeby wskoczyc mi do lozka.
taka infantylnosc i nieswiadomosc wlasnej glupoty.

ale pozatym to dziewczyny sa ok... Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
22.02.2007 14:08:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Bake,

Cytat:
"Bake ładna jestem?"
"Bake ale jestem brzydka" - z nadzieja ze zaprzecze
"Bake a <tu imie najlepszej kolezanki> podoba CI sie ?"

albo zlote mysli o milosci sexie tylko po slubie a tak naprawde czeka tylko zeby wskoczyc mi do lozka.
taka infantylnosc i nieswiadomosc wlasnej glupoty.

No to ciekawe dziewczyny sobie wybierasz... nie ma co Smile jakoś nie zazdroszczę Tongue

22.02.2007 14:13:20
Cerberion

*

Reputacja: 0

Bake, Ktos tu cierpi albo na nadmiar albo na niedomiar testosteronu Biggrin Co moze przejawiac sie jakims przerostem.. wyobrazni? Biggrin

ja juz pisalem przed chwila o sasiadce - wpienila mnie na maksa nie dosc, ze glupota w parkowaniu auta, to jeszcze wyzywaniem faceta od szowinistow i uwaga - KSENOFOBOW. Ciekawe czy wie, co to oznacza Biggrin

reasumujac - wielki ryj w sprawie o male conieco Biggrin

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007 16:26:47
Falkhor
Administrator
*

Cerberion, Może pani ta czytałą sobie jakąś trudną książkę i zapamiętałą to słowo - ksenofob - jako jakieś bardzo obraxliwe albo po rpsotu się jej spodobało. Coś mi mówi, poza tym, że ów Pan Jej Mąż też mógł nie szczaic, o co kobiecie biega i pewnie wziął to za jakąś chamską obelgę Tongue

23.02.2007 21:49:48
Bake

*

Falk to one mnie wybierają Smile ta od głupich pytań to już przeszłość na szczęście Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.07.2007 13:48:28
Prot

*

Reputacja: 1

a nie denerwuje was jak jakaś panna nie wiedząc co powiedzieć mówi "nie bo nie" i tyle z nią pogawędki....

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
24.07.2007 00:04:54
Bake

*

DOKŁADNIE! Albo dziewczyny które nei mają żadnych sensownych pomysłów - co zrobić gdzie pojechać itp...

24.07.2007 08:08:26
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

bramy i ogrodzenia Lady chłodnicze Odzyskiwanie danych turcja last minute trądzik