Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
1 Głosów - 5 Średnio   Klub Muzyczny BOSS
Autor Wiadomość
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 1,415

niby na legitke sie nie wchodzi ale zeby polowa ludzi obecnych w bossie miala układy wierzyc mi sie nie chce

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
08.12.2007 15:28:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

Reputacja: 0
nfm: 617

Cytat:
niby na legitke sie nie wchodzi ale zeby polowa ludzi obecnych w bossie miala układy wierzyc mi sie nie chce

Zgadzam się z Tobą. Przy wejściu bardzo rzadko sprawdzają legitymacje czy dowody. Czyli do Bossa może wejść każdy. A nieletnich osób jest tam bardzo dużo.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
08.12.2007 15:36:48
Guest
Unregistered

nfm:

zawitałem do Bossa po dłuższej nieobecnosci w nim jakies ok 3 tyg temu i przeżyłem szok sprawdzali dowody sam musiałem pokazac innaczej bym nie wszedł i widziałem na własnye oczy ile małolatów marzło podBiggrin także byłem mile zaskoczony dobrze sie nawet wybawiłem musze zaznaczyc ze prawie NIC nie wypiłem to duzy plus Biggrin hehe a jednak i tak sie wypad do bossa udał nooo ale pare rzeczy bym pozmieniał OCHRONIARZE do wymiany zajmuja sie tym czym nie powinni czasami wyniosa jakiegos ,,zgona" a tak to nic nie robia niema ich tam gdzie byc powinni muzyka nawet była znosna narazie TyLe co mi na mysl przychodzi pozdr

08.12.2007 16:50:28
Zacytuj ten post w odpowiedzi
koza89

nfm: 12

a ja mam pytanie : czy wie ktos moze jak nazywa sie piosenka ktora leci w bossie na dole jako pierwsza?

13.12.2007 19:27:07
blejder

nfm: 18
RE: Klub Muzyczny BOSS

KLUB MUZYCZNY BOSS , co tu duzo mówić , fajni ludzie , fajna muzyka(kazdy według swojego gustu) , duzo znajomych i super atmosfera. Osobiscie mi się bardzo podoba. a co z wad?? Ochrona nie tam gdzie trzeba Tongue

koza89 napisał(a):
a ja mam pytanie : czy wie ktos moze jak nazywa sie piosenka ktora leci w bossie na dole jako pierwsza?

no własnie tez jej szukamSmile jakbys juz znala tytol to bardzo prosze o podanieSmile)

29.12.2007 16:43:43
koza89

nfm: 12

blejder napisał(a):
KLUB MUZYCZNY BOSS , co tu duzo mówić , fajni ludzie , fajna muzyka(kazdy według swojego gustu) , duzo znajomych i super atmosfera. Osobiscie mi się bardzo podoba. a co z wad?? Ochrona nie tam gdzie trzeba Tongue

koza89 napisał(a):

no własnie tez jej szukamSmile jakbys juz znala tytol to bardzo prosze o podanieSmile)

piosenka jest syta bylam u dja zapytac sie o tytul powiedzial ze sam nie wie. najpierw powiedzial ze to jest jakis set z detroit carla coxa a potem ze set ze zjazdu dj ów takze konkretnej odpowiedzi nie dostalam ale kolezanka znalazla rozwiazanie dala mu plyte zeby nagral heh Animatedwink jak mi sie uda to gdzies ją wrzuce zebyś mogl tez ja miec

gfhfgh
30.12.2007 17:57:03
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
nfm: 3,653

koza98 najlepiej na wrzuta.pl wrzuc i umiesc link kazdy kto bedzie chcial sobie wezmie

30.12.2007 18:47:15
blejder

nfm: 18

koza89 napisał(a):

blejder napisał(a):

koza89 napisał(a):

piosenka jest syta bylam u dja zapytac sie o tytul powiedzial ze sam nie wie. najpierw powiedzial ze to jest jakis set z detroit carla coxa a potem ze set ze zjazdu dj ów takze konkretnej odpowiedzi nie dostalam ale kolezanka znalazla rozwiazanie dala mu plyte zeby nagral heh Animatedwink jak mi sie uda to gdzies ją wrzuce zebyś mogl tez ja miec

noi bedzie cos z tym utworem czy nici??

Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2008 09:53:10 przez Demogorgon.

17.01.2008 13:26:11
pezet

*

nfm: 114

nici.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
19.01.2008 02:55:26
BTL

*

nfm: 21

co by wiele napisać ... dużo lepszy od opery ... dużo tańszy od rzeszowa ... dobre towarzystwo i wszędzie się można dobrze bawić .. i poza tym gdzie nie ma chamstwa ? ..

20.01.2008 14:46:06
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,825

BTL - Teoretycznie chamstwa nie ma tam, gdzie jest ciut drożej i ciut dalej od Rzeszowa Animatedwink Animatedwink brakuje porządnego lokalu - ale znowuż nie wybredzajmy, bo co się kryje w słowie porządny?

ALE ALE ALE - czy w Łańcucie lub w okolicy... jest lokal z selekcją klienteli?
Moja znajoma pracowała jakiś czas jako selekcjonerka w Czarnym Kocie, w Rzeszowie. Trochę mi naopowiadała...

20.01.2008 17:37:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 617

Wczoraj byłam w BOSSIE i wyjątkowo mi sie podobało, może dlatego że miałam doping wewnętrzny.
Ale co jak co pobawiłam się jak nigdy Smile

A co do dowodów to niby sprawdzają a i tak nieletnich osób od zatrzesienia Tongue

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
20.01.2008 18:11:19
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,825

Kiwi - Obecność osób nieletnich też wpływa na jakość imprezy Animatedwink Jak idziesz do lokalu ok. 23:00 to nie spodziewasz się tam pijanych 15latków Animatedwink Ale bywa i tak...
Grunt, że poszalałaś Animatedwink

20.01.2008 18:16:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
merigold

*

nfm: 48

Nie ma co narzekać,Bossa ma jedną wielką zalete zawsze spotkasz tam kogoś znajomego,od czasu kiedy na górze jest druga sala to można się nawet jak na weselu poczućSmileParę fajnych imprez sie tam zaliczyło,miłe wspomnienia.

nadzieja umiera ostatnia....
17.02.2008 14:53:36
edek852

nfm: 11
RE:

GothicSpirit napisał(a):
A gdzież to jest ten klub? Bo jakoś o nim nie słyszałem.

oolaa88 napisał(a):
Boss - miejsce schadzek wielu ludzi, a przede wszystkim TABORu c(: Dzieki Niemu zycie jest bardziej kolorowe wieczorami zarowno letnimi jak i zimowymi. Co do jakichkolwiek zmian, to wydaje mi sie ze powinno zostac tak jak jest bo i tak bedzie tam najlepiej, gorzej gdyby Go zabraklo co miejmy nadzieje ze nigdy sie nie wydarzy Smile !
Pozdrawienia dla mojego TABOR-q Kisstogether hehe pa Smile

Rogóżno mała wieś w strone przeworska jak sie jedzie z Łańcuta(ok 14 km)

07.05.2008 19:34:22
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *