Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka fotek z dnia dzisiejszego ;)
22.02.2007, 19:20:03

Prot, najwyraźniej serwer, na którym OKM trzymała fotki, już ich nie hostuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.02.2007, 22:57:45

no już naprawione Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam nadzieje że teraz fotki widać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.02.2007, 23:14:10

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji widać widać poproszę o jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nasz park jest jednak śliczny szczególnie wiosna i jesienią...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.02.2007, 16:15:21

mnie tam sie park wczoraj nie podobal, bo wracalem wieczor spod hali i chcialem se droge skrocic i sie wykopyrtnalem. Nic ladnego w tym nie widzialem, dlatego dobra, zostane przy fotkach, piekny park. na fotkach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007, 22:03:45

Cerberion, Ciekawe o której, bo jakby tak koło 13 to może i bym Ci fotkę zrobił, jak orłujesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie no, spoko, wiem, ze taka wywrotka to nic zabawnego. na weselu kolega wywrócił się mając w plecacu dwie butelki wódki... na szczęście nigdzie się nie pociął...

Dzisiaj chwilę popatrzyłem sobie, jak park w śniegu wygląda, ale hmmm... chyba za mało sniegu. A wiele stokrotek mi mówi, ze to już chyba jeden z ostatnich sniegów tej zimy...
24.02.2007, 02:45:45

Falkhor a co z fotkami z dzisiejszego spotkania? Ziomalka była wręcz pewna ze już będą...
a ja się tak zawiodłem.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
24.02.2007, 12:25:18

Prot napisał(a):Ziomalka była wręcz pewna ze już będą...

Nieprawda Prot - ziomalka wie, że Falkhor ma teraz spoooro pracy na uczelni no i nie wiiadomo, kiedy znajdzie czas na wklejenie fotek.

Pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: