Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAWA - Mała-czarna, Duży Szatan, Cappucciono, Espresso...?
30.08.2007, 14:48:16

ziomalka,
Cytat:Ojj i tu się zdziwisz Bake - ja uwielbiam kawę z mlekiem i tylko taką preferuję, tzw szatania nie trawię,

To tak samo jak ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bake,
Cytat:P.S ostatnio mam ochotę kawy sprobować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I jak tam Bake, sprobowałeś? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Smakowała? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.09.2007, 23:42:17

Ja zapraszam na kawę do Krakowa - potężna dawka kofeiny w małej filiżance - daaje kopa i to porządnego :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.09.2007, 10:32:10

ziomalka,
Cytat:Ja zapraszam na kawę do Krakowa - potężna dawka kofeiny w małej filiżance - daaje kopa i to porządnego
ahhh kusicielka :hihi:

ostatnio zdarza mi się wypić kawkę z ekspresu - normalnie nie pije, ale ostatnio jakiś taki senny jestem =D (starzeje się :?: heh)

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.09.2007, 21:25:33

levi napisał(a):ostatnio zdarza mi się wypić kawkę z ekspresu - normalnie nie pije, ale ostatnio jakiś taki senny jestem =D

Ciśnienie niskie, pogoda zmienna, jesien nieuchronnie się zbliżająca - to skutek zapotrzebowania na kawsko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A czasami też - i chyba sam levi tego doświadczysz - jak chce się spać a tu nie bardzo można Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.10.2007, 17:14:28

levi', Może przyczyną jest zmiana otoczenia? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaż ja jak zmieniam otoczenie, to trace apetyt - albo raczej jem mniej, ale za to dużo piję. Herbatę - tylko w domu, smakuje mi tu najlepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale kawę... ostatnio ktos podsunął mi kapuczino... Nic rewelacyjnego. I te fuuuusy :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.10.2007, 10:36:42

Falkhor napisał(a):ostatnio ktos podsunął mi kapuczino... Nic rewelacyjnego. I te fuuuusy

Od kiedy w cappucino są fusy?

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
02.10.2007, 12:12:56

No ja tez nie wiem gdzie tam są fusy ^^"
Piłeś coś takiego?

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
04.10.2007, 21:23:41

Kawa z cynamonem - poezja, naprawdę polecam :sweet: :sweet: :sweet: Juz sam fakt, ze cynamon jest przyprawą baardzo ale to baarrdzo działajaca na zmysły brzmi kusząco, nieprawdaż? :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
04.10.2007, 23:16:38

Ja nie cierpie cynamonu a żeby działał na zmysły to chyba wy**otne XP a kawe oczywiście pijam szczególnie gdy jedziesz bardzo podnosi refleks i nie daje zasnąć ;D

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
05.10.2007, 12:31:55

mnemonick napisał(a):Ja nie cierpie cynamonu a żeby działał na zmysły to chyba wy**otne

Kazdy lubi co lubi, a próbowałes chociaż kawy z cynamonem? XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
05.10.2007, 12:40:59

ziomalka,
Cytat:Kazdy lubi co lubi, a próbowałes chociaż kawy z cynamonem? XP

Ja nigdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dziwnie brzmi, cynamon i kawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale zanim powie się, że się tego nie lubi tzreba to spróbować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja właśnie pije tradycyjną kawę z mlekiem :lol-sweat:

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

05.10.2007, 12:53:38

ziomalka, jak się robi kawe z cynamonem. Jest jakiś specjalny przepis, czy po prostu do zwykłej kawy wsypuje się cynamon??

[ Dodano: 2007-10-05, 12:54 ]
Chętnie bym spróbowała takiego "wynalazku" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
05.10.2007, 15:35:43

Ja nie mam pojęcia jakim cudem ta kawa została zrobiona, ale raz w Krk piłam taką kawę - śmiem podejrzewać, że była to najzwyklejsza kawa z expressssu z cukrem z bitą i jakże tuczącą bitą śmietaną plus posypana cynamonem. W kawie co nieco też było rozpszczonego cynamonu, w każdym razie całość smakowała wyborrrnie :sweet: :sweet:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
05.10.2007, 15:55:02

ziomalka, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak już jest, ze kto raz cynamonu spróbuje, ten w jego sidłach ląduje. Oby tylko nie przesadzić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak samo jak goździki, które całe szczęście do kawy chyba się nie nadają... CHYBA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale warto byłoby spróbować.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.10.2007, 15:57:02

Falkhor napisał(a):Ale warto byłoby spróbować.

Jak przyjedziesz do Krk, obiecuje, że zabiorę Cię do Coffe Heaven albo do Nescafe i spróbujesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: