Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAWA - Mała-czarna, Duży Szatan, Cappucciono, Espresso...?
29.03.2007, 20:03:57

Prot, Obyś tylko zażył właściwej odmiany, bo jak spożyejsz inną, to nie daj Boże - zadowlisz 40 rycerzy i pokonach 40 kobiet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mala.em, Hmmmm... no co racja to racja. Ludzie nie gęsi, ale odkąd się wyprostowali, to lubią sobie wszamac to i owo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ziomalka, Dobrze, ze dałaś ostrzeżenie o ryzyku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Inaczej uznałbym to za zamach na niektóre osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko student-dendystolog może takie coś wytrzymywać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Innym grozi wzdęcie, paraliż, atak płaskostopia na twarz lub szybka śmierć.

Widze, ze jest tu parę osób lubiących... INKĘ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
kawa zbożowa to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sumei ejst tam troch ezbóż, cykoria, burak czerwony itp. ale kuuuuurcze, ten smak, czasem z dodatkiem mleczka, chcoaiż ja preferuje niesłodozny hardcore strong Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (ANATOL Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.03.2007, 23:18:22

Falkhor napisał(a):Widze, ze jest tu parę osób lubiących... INKĘ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kawa zbożowa to jest to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sumei ejst tam troch ezbóż, cykoria, burak czerwony itp. ale kuuuuurcze, ten smak, czasem z dodatkiem mleczka, chcoaiż ja preferuje niesłodozny hardcore strong Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (ANATOL Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

hehe, kawa zbożowa to "koszmar" mojego dzieciństwa - moja babcia to straszna tradycjonalistka i odkąd pamiętam, od najmłodszych lat po dziś dzień, na każdym śniadaniu u niej króluje kawa zbożowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

i nie ma zmiłuj, bo jak odmówisz wypicia albo o zgrozo poprosisz o herbatę to babcia się obrazi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.03.2007, 07:21:50

mala.em, Noooooo ale jak się obrazi, to przestanie dawać Inkę? To może nei jest to jednak złe posunięcie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kawa zbożowa też ma specyficzny smak. Czuś... hmmm... spalenizną, że tak to ujmę. jednak... ma aromat i zapach. Wg mnie nawet - pobudza i milej się wstaje, chociaż wiem, że to moja autosugestii siła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.03.2007, 13:43:51

Falkhor napisał(a):mala.em, Noooooo ale jak się obrazi, to przestanie dawać Inkę? To może nei jest to jednak złe posunięcie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

wolę już dla świętego spokoju wypić tę kawę niż się narażać staruszce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.03.2007, 14:42:31

Najbardziej kawa smakuje mi w domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji porzadna Nesca w zolciutkiej filizance z mleczkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w pewnym sensie dom nawet kojarzy mi sie z taka kawa. Znacznie ograniczylam picie kawy z tego chyba wzgledu ze mniej w domu przebywam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a poza domem nie odczuwam jakiejs potrzeby czy nalogu picia kawy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Oprocz zwyklej lubie tez cappucino, swego czasu pilam codziennie wieczorkami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bez kawy mozna zyc, grunt to sie nie uzaleznic, ale raz na jakis czas do ciasteczka albo dla przyjemnosci smaku wskazane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie mam nic przeciwko.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
31.03.2007, 12:28:57

Lubię brać sobie kawę zbozową do termosa... i na wykłady. Mocna, aromatyczna, pobudza samym smakiem i zapachem, pozwala jeszcze mocniej skupic się na tym, co słysze, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czasem też po rpostu pomaga zwalczyć sen, bo jest czym się zająć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.03.2007, 19:16:20

świetny pomysł z tą kawą w termosie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
na mojej uczelni przed porannymi zajęciami zawsze ustawia się kilometrowa kolejka do automatu z kawą - ale to, co ten automat serwuje, to obraza dla kawy - czarna woda po prostu...
31.03.2007, 19:35:01

mala.em, Dlatego za moim przykłądem poszło kilka osób i grzecznie przynosza sobie termosiki na zajęcia. Czasem sa to na prawdę spore termosy, a niektórzy nawet i smeitankę mają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego cóż się dziwić, że wolą podźwigać te 2kg więcej, niż płacić 1,5zł za szajs z automata... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 18:46:36

No fakt, kawa z automatu to nie prawdziwa kawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja lubie rozpuszczalną ze śmietanką i 2 łyżeczkami cukru :] wczoraj spróbowałam zasypywaną, i hmm to nie to samo co rozpuszczalna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 20:25:40

terelka, Nigdy się nie przekonam do kawy. Tylko i wyłacznie zbożowa. najlepiej jakis Anatol Astrong zasładzany miodem z dodatkiem mleka /ostatnio wypraktykowałem/.
09.06.2007, 20:34:43

Falkhor,

Cytat:Nigdy się nie przekonam do kawy.

Nigdy nie mów nigdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji też tak kiedyś myślałam, a teraz przynajmniej raz dziennie musze łyknąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo inaczej zasypiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.06.2007, 20:47:26

terelka, NIGDY NIGDY NIGDY Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Próbowałem, nie udało się i z jakichkolwiek przyczyn ludzie piją kawę - to ja z takich rpzyczyn wolę mocną herbatę. Kawa mi nie podchodzi i basta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 20:52:37

Falkhor,

Cytat:jakichkolwiek przyczyn ludzie piją kawę

przeważnie, żeby nie zasnąc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.06.2007, 21:01:52

terelka, A no włąsnie. na mnie mocna herbatka działa dośc miło - odpręża ale jednoczesnie przegania sen. I nie ma tych wszystkich fusów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 21:08:45

Falkhor,

Cytat:I nie ma tych wszystkich fusów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kawa rozpuszczalna też nie ma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy