Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Jakim jestes kierowcą?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970
RE: Jakim jestes kierowcą?

Tu w okolicy to nie wiem, ja byłem prawie że przypadkiem podczas wyjazdu do Bytomia. No ale teraz, jak będzie gdzies tu w okolicy to się pewnie wybiorę Biggrin Bo jazda wciąga Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
26.06.2008 16:26:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Dubi

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 237

ja wystawilbym sobie ocenke 4.0, mam prawko 4 lata,zero kolizji,nom,moze raz na parkingu otarlem sobie autko lekko, do mistrza kierownicy wiele mi brakuje, czesto ryzykuje - mimo ze wychodze z tego cało,nie potrafie za pierwszym razem zaparkowac samochodu tylem,aha i nie znam wszystkich zachowan na drodze -takich ktore w 100% umozliwily by mi wyjscie cało z trudnje sytuacji drogowej,poza tym jest OK Smile

Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2008 14:17:02 przez Dubi.

28.06.2008 14:14:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,970

Dubi - no to jak Ty to tak oceniasz to ja też mam 4 Animatedwink No może nawet z małym plusem. ostatnio dałem radę w jednym kawałku przewieźć pasażerów Biggrin Zuzię, jej brata, Ziomalkę i Megg po koncercie Feel'a Tongue Czyli z punktu A do B i to nawet się za bardzo nie pochorowali Tongue Autem nawet do garażu wjechałem Tongue Więc w pełni zasłużone 4 Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
30.06.2008 16:46:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
marko

*

nfm: 190

mnemonick napisał(a):
Ja i tak uważam że jeżdze słabo i ciągle sie szkole np:robiąc wyższe kategorie
Nie ma nic bardziej zgubnego jak uważanie się za najlepszego kierowce bo są takie sytuacje że i hołek nie da radySad

I tu mogę się zgodzić z tobą, jest to sensowna odpowiedź na zadane tu pytanie.

To ile ma się prawo jazdy i ile się jeździ na pewno ma duże znaczenie ale nie koniecznie. Można by tu było poemat na ten temat napisać ile to niebezpiecznych sytuacji codziennie zdarza się na drodze, powodują je kierowcy tirów, busów, samochodów osobowych (Np: przedstawiciele handlowi) a w szczególności chyba NIEDZIELNI KIEROWCY którzy wyjadą w niedzielę do Koścółka bądź wyjadą raz w tygodniu na zakupy i do tego jeszcze jadą główną drogąSmile (o zgrozo).
Przechwalał się nie będę i oceny sam sobie nie wystawię ale mogę powiedzieć że jeżdżę rozsądnie, staram sie jak najbezpieczniej dotrzeć to celu i dostosować prędkość do warunków na drodze.
Mam prawo jazdy już prawie 7 lat, jeżdżę codziennie (praca jako kierowca). W ciągu roku robię ok 100 tyś km i już troszkę widziałem co niektórzy wyczyniają na drodze. Niektórym z nich to od razu zabrałbym prawo jazdy albo w ogóle nie wypuszczał na drogę.

PANASONIC FZ50+UV+polar Hama+tulipan
>> http://cz_marek.w.interia.pl >>

>> http://chorfrazakosina.fm.interia.pl/index.html <<

Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.07.2008 19:35:45 przez marko.

03.07.2008 19:34:55
djbob

nfm: 15

u mnie tak 3.0 Smile małe doświadczenie za kierownica (1 rok prawko - kat. A i B)jezdze głównie łańcut - rzeszów i okolice, tam gdzie można to przygazuje tam gdzie nie wolno jezdze wolniej wychodze z załozenia ze lepiej wolniej a do celu.

04.07.2008 20:24:55
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *