Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Jakim jestes kierowcą?
AutorWiadomość
Avalanche

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
RE: Jakim jestes kierowcą?

3,5 - ale to dlatego że nie mam jeszcze prawka (9 luty egzamin). Brakuje mi doświadczenia...

25.01.2008 19:24:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Svirus

*

Myślę, że w moim przypadku 5 będzie odpowiednia oceną. Jeżdżę dużo po kraju (prowadzę samochód dostawczy) i jeszcze ani razu nie brałem udziału w żadnym niebezpiecznym zajściu drogowym. Staram się jeździsz szybko ale i z rozwagą. Nie wymuszam pierwszeństwa i nie trąbie na rowerzystów. Nawet gdy jakieś zwierze wtargnie nagle na drogę staram się jej jakoś ominąć nawet za cenę gwałtownego hamowania. Ogólnie myśle, że nie jest źle No

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
26.01.2008 15:13:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Trudno powiedzieć, bo jeżdżę raczej niewiele, nad czym ubolewam, bo lubię nawet jeździć. Ale własnego pojazdu nie mam niestety.
Dałabym sobie 4-, właśnie z powodu braku możliwości nabrania większej wprawy i doświadczenia. Ale ogólnie nieźle jeżdżę, na kierowcę się nadaję. Smile

27.01.2008 13:48:44
Jaruszczow

*

ja sobie dorzucam + bo wczoraj byłem za Jarosławiem w środku nocy, i pomimo zawiei śnieżnych, zaśnieżonej E40 dałem rade bez żadnych sytuacji niebezpiecznych Animatedwink

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
28.01.2008 12:18:47
Bake

*

Reputacja: 6

ciekawie się temat rozwija, zgodnie z moim pierwotnym zamysłem niedługo otworzę nowy temat Smile a jak narazie proszę kontynuować...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
28.01.2008 15:00:41
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

HA! I umiem sprawnie zmieniac koła w samochodzie Tongue 4 sztyki w 40 minut Tongue Łącznie z przestawianiem wozu Tongue Lewarkiem Tongue I odprowadzeniem na miejsce Tongue Wiem, że nie jest to poziom teamu Kubicy Biggrin ale jest ok Tongue Czyli ŁĄCZNIE mocna 4 Biggrin

30.01.2008 09:46:14
mnemonick

*

Falk nie przechwalaj sie bo ja koła zmieniam w 3 minuty (chińskie)
A tak pozatym to potrafie rozebrać i złożyć każdy samochud
Prasuje w garażu i umiem naprawić wszystko jeżeli to podnosi kwalifikacje kierowcy to do mojej jedynki prosze dopisać mały plusik
P.S. może komuś coś naprawić dla udowodnienia umiejętności
P.S. 2 ale skąd falku wziołeś 4 koła w sfoim cudnym rowerku??

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
30.01.2008 19:12:03
Jaruszczow

*

mnemonick napisał(a):

a chcesz naprawić za darmoche?? Biggrin:D ja Ci mojego fordzika moge podstawić bo coś pije/wydala olej Tongue

mnemonick napisał(a):

a chcesz naprawić za darmoche?? Biggrin:D ja Ci mojego fordzika moge podstawić bo coś pije/wydala olej Tongue

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
30.01.2008 20:27:07
Falkhor
Administrator
*

mnemonick - hehe Biggrin No wiesz - dwa na stanie plus dwa zapasowe Biggrin Animatedwink

Wg mnie umiejętność naprawiania chociażby podstawowych usterek w samochodzie to duży plus dla kierowcy. Zmiana koła, żarówki, hmmmmmm... umiejętność regulacji położenia kierownicy Cool Cool Cool

30.01.2008 21:49:30
mnemonick

*

Wg mnie umiejętność naprawiania chociażby podstawowych usterek w samochodzie to duży plus dla kierowcy. Zmiana koła, żarówki, hmmmmmm... umiejętność regulacji położenia kierownicy
Teraz FALKU to postawowa umiejętność!! Żeby zdać egzamin chociaż są i takie osobniki co z tym mają problem!

mnemonick napisał(a):

a chcesz naprawić za darmoche?? ja Ci mojego fordzika moge podstawić bo coś pije/wydala olej

A bo to Ford!! a zadarmo się nie naprawia bo potem szybko się psuje musi to być niepożałowana wypłata

Jaruszczow takie pytanie widać wycieki które trzeba usunąć czy silnik zajechany chla sobie olej bo benzynki mu zamało podaj model i rocznik to konsultacji udziele za free

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
31.01.2008 19:32:19
Bake

*

Reputacja: 6

nie będę otwierał nowego tematu, napiszę tutaj

http://www.moto.wp.pl/kat,55194,wid,1006...omosc.html

Z badań przeprowadzonych dla Szkoły Jazdy Renault wynika, że młodzi kierowcy to grupa najwyżej oceniająca swoje umiejętności!

cytat
Młodzi kierowcy są traktowani jako grupa wyższego ryzyka ze względu na swoje niewielkie doświadczenie. Mieli najmniej czasu i okazji na wyćwiczenie swoich reakcji i wykształcenie prawidłowych nawyków. Dla niektórych nowych kierowców już sam skręt w lewo na dużym, zatłoczonym krzyżowaniu jest skomplikowany, część z nich nigdy nie jeździła np. po deszczu po śliskiej nawierzchni i nie wie, jak wyprowadzić auto z poślizgu – wyjaśnia Zbigniew Weseli, dyrektor szkoły jazdy.
koniec cytatu

i niestety taka jest prawda co potwierdzają nawet powyższe posty naszych userów Biggrin ....

Jak ktoś kto ma powiedzmy auto od roku czy dwóch może uważać się za dobrego kierowcę ? Jakie doświadczenie zdobył przez 2 lata?

ale to widać na drogach Smile rozpędzone Golfy 2 rozjeżdżają rowerzystów itp

Co myślicie o tym artykule?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.06.2008 08:13:26
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Każdy musi kiedyś zacząć Animatedwink Cool I się cuzyć prowadzenia za kółkiem, bo w GTA czy w NFS sobie nawyki wyrobi, ale takie trochę no Cool nieodpowiednie Cool

To ja dodam taki argument - często mlodzi kierowcy jadą tak, bo tak mówią przepisy. A starzy - a co tam, tak się jeździ bo wszyscy tak jeżdżą Animatedwink Dlatego w pewnym stopniu świeża krew ma pewne hamulce moralne przed łąmaniem niektórych rpzepisów, gdzie zaś starzy wyjadacze łąmią je siłą obyczaju Tongue

Ja mało jeżdżę chociaż już od dawna - i na pewno nie jestem Kubicą Cool Ale czasem mnie w gardle ściska, jak widzę 'wyjadaczy', superdoświoadczonych kierowców - w ich mniemaniu - robiącym głupie i wredne błędy.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
19.06.2008 16:17:53
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Ania18

*

Ja mam prawko od 5 miesięcy ale niestety bardzo mało jeżdżę bo nie mam auta swojego Sad (czasem od taty wybłagam), dlatego moje umiejętności nie mają się kiedy rozwijać ale myślę że przestrzegam przepisów i staram sie być ostrożna... Bardzo lubię jeździć. Oceniam siebie tak na -3 przez ten brak doświadczenia

21.06.2008 19:32:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

ja ostatnio miałem okazję poszalec na gokartach i kurcze nawet nie zaryłem w bandę a drift na gorącym asfalcie wychodził pozytywnie Tongue Nieługo mam zamiar pośmigać VW Transporterem Tongue Będize się działo Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
23.06.2008 19:12:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Ania18

*

Falkhor napisał(a):
ja ostatnio miałem okazję poszalec na gokartach

a gdzie można? jest tu w okolicy coś takiego? Smile

26.06.2008 16:44:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Tipsy szkoła języka angielskiego warszawa biżuteria przepisy kulinarne Ogłoszenia Nieruchomości