Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakiego talentu mi brakuje?
08.05.2007, 19:28:00
Jakiego talentu mi brakuje?
sa ludzie ktorzy maja fantazje a nie maja pieniedzy by ja zrealizowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sa tez ludziska ktorzy maja w glowie genialne wzory obrazy pomysly mysli i w zaden sposob nie moge ich przelozyc na papier albo wogole jakos zwerbalizowac

jedni umieja genialnie cos zaprojketowac ale nie potrafia wbic gwozdzia w deske

jedni umieja swietnie gotowac zupy, ale maja problem z pokrojeniem chleba

jedni genialnie mowia, ale nie umieja sluchac

jedni... nie maja zadnych talentow? ja nie wierze w taka opcje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

JA CHCIALABYm najbardzij miec talent do malowania i rysowania - brakuje mi tego bardzo nic nie potrafie zrobic tak jak widze to w glowie...

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.05.2007, 21:22:38

Demonesssa,
Cytat:nic nie potrafie zrobic tak jak widze to w glowie...

też mam czasami takie problemy... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a oprócz tego nie umie za bardzo gotować :lol-sweat:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.05.2007, 21:28:33

U mnie przydałby się jeden dodatkowy talent Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo przecież mam ich tyle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

MATEMATYKA i wogóle rzeczy ŚCISŁE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jakby to umiał, to normalnie szok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.05.2007, 21:48:13

ooo to jest to czego mi brakuje myslenie "przestrzenne " i scisłe
wszytsko co zwiazane z matma jest trudne , jezeli trzeba szybko cos policzyc czy jakkolwiek ocenic odleglosc - leze

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.05.2007, 21:47:44

Brakuje mi umiejetnosci matematycznych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zdecydowanie mam ich za malo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zdalo by sie jeszcze pare umiejetnosci ekonomicznych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji reszte wydaje mi sie ze mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Co prawda braku tych zdolnosci nie odczuwam zabardzo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale czasem naprawde w dobie kalkulatorow itp przydala by sie madra glowka.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
09.05.2007, 22:28:02

Mi brakuje talentów artystycznych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.05.2007, 22:35:29

A mi z kolei brakuje zdecydowanie talentów czysto matemetycznych, informatycznych i technicznych :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
09.05.2007, 23:01:05

ziomalka napisał(a):A mi z kolei brakuje zdecydowanie talentów czysto matemetycznych, informatycznych i technicznych

Ziomalka, również brakuje mi owego talentu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kiedy z serca płyną słowa uderzają z wielką mocą...
09.05.2007, 23:40:24

StójBoStrzelam napisał(a):Ziomalka, również brakuje mi owego talentu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ooooo jest coś co nasz łączy , cool :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
10.05.2007, 05:47:07

Czasami myślę, że przydałoby mi się trochę talentu organizatorskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dobra organizacja to 3/4 sukcesu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.05.2007, 17:46:24

Nie wiem, czy to talentem można nazwać, ale mi brakuje: umieć zebrać się w sobie i doprowadzić coś do końca.
Zdolności matematyczne też by się przydały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.05.2007, 20:32:07

Brakuje mi pewnej specyficznej właściwości - patrzę na kogoś, ale nie umiem rozpoznać w jakim jest nastroju. Chciałabym też skutecznie pocieszać i podnosić na duchu. Jestem dobrym słuchaczem i umiem wczuć się w sytuację drugiej osoby, zrozumieć, ale nie umiem pocieszyć. :ehh:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.05.2007, 21:11:02

Falkhor napisał(a):Czasami myślę, że przydałoby mi się trochę talentu organizatorskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dobra organizacja to 3/4 sukcesu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zwariowałeś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A kto niby nam zorganizował wypad w bieszczadzką puszczę? :letssin: A kto nam ogranizował każdy dzień - może grafik nie był napiety, ale zawsze było coś do zrobienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i co ważne - zawsze było ciekawie :lol-sweat: No i co ważne, nie zgubiliśmy się posrod rownin i wertepów górskich a to juz sukces Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
10.05.2007, 22:10:42

Mi na pewno brakuje talentu do języków obcych, a może to bardziej lenistwo, chociaż nigdy nie umiałem uczyć sie na pamięć, co innego zrozumieć, ale języka obcego nie da się zrozumieć trzeba na pamięć, tego mi brakuje pamięci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
12.05.2007, 08:48:08

siss, Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Cytat:umieć zebrać się w sobie i doprowadzić coś do końca.
Konsekwentny zapał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mnie mówiono, że cierpię na ten sam brak, czyli słomiany zapał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmmm... To brakuje mi jeszcze... ZNAJOMOŚCI GRAMATYKI JEZYKA POLSKIEGO

ziomalka, :kiss: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy