Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakiego talentu mi brakuje?
01.06.2007, 21:12:10

Ja dziś spotkałem Zioma i dostał ode mnie batonika kawałek na Dzień Dziecka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szczerzyła michę jak potłuczona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /chociaż się wzbraniała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.06.2007, 22:37:51

Falkhor napisał(a):Ja dziś spotkałem Zioma i dostał ode mnie batonika kawałek na Dzień Dziecka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szczerzyła michę jak potłuczona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /chociaż się wzbraniała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Po pierwsze wcale nie szczerzyła, tylko ma taki dzie\wny wyraz twarzy i w taki a nie inny sposób reagujew na słodycze XP , a po drugie to nie uśmiech tylko szczękościck :letssin:
Ale za Twixa wiieeelkie dzięki :kiss:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.06.2007, 08:52:01

ziomalka, No proszę, nei ma sprawy, ale mógłby Ci chociaż zaszkodzić albo wywołaś jakąś reakcję uczuleniową, a tu nic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmm... talent do samoopanowania sie - np. na waznych spotkaniach. By się przydał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy