Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakiego talentu mi brakuje?
28.05.2007, 23:07:48

młoda napisał(a):potrafię nawijać ale gdy jestem wśród ludzi których dobrze znam, a przy nowopoznanych przeważnie mam jakies problemy z mówieniem, ale cóż pogodziłam sie z tym :]
Hmmm - natura obserwatora - tez tak mam w przypadku ludzi, których widzę po raz pierwszy i wogóle ich nie znam albo znam baardzo którtko. Taki dystans jest bardzo potrzebny, jest bezpieczny no i ostrożnosci w byciu otwartym nigdy za wiele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.05.2007, 23:18:50

to prawda, ale mi ta otwartość naprawdę późno przychodzi, musi minąć trochę czasu, aż będę sobą, ale to zależy od tych ludzi których poznaję, jeśli oni maja duzo do powiedzenia i są sympatyczni to jest ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
28.05.2007, 23:38:42

młoda napisał(a):musi minąć trochę czasu, aż będę sobą, ale to zależy od tych ludzi których poznaję, jeśli oni maja duzo do powiedzenia i są sympatyczni to jest ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Rozumiem Cię doskonale, sama swego czasu byłam bardzo - wręcz chorobliwie - uprzedzona do nowych znajomych, ciężko bylo się ze mną dogadać, byłam zamknięta w sobie, miałam bardziej nature melancholika, no a teraz z biegiem czasu zaczynam bardziej ufac ludziom, jestem bardziej sponnntaniczna i otwarta, to przychodzi z czasem, trzeba tylko trochę wiary, zachęty ze strony innych i jest OK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.05.2007, 05:45:02

ziomalka,
Cytat:miałam bardziej nature melancholika, no a teraz z biegiem czasu zaczynam bardziej ufac ludziom, jestem bardziej sponnntaniczna i otwarta, to przychodzi z czasem, trzeba tylko trochę wiary, zachęty ze strony innych i jest OK
Trzeba po prostu twardej ręki i małych racji zywnościowych w jakimś ciemnym, odosobnionym, zimnym miejscu i da się Zioma wychować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja czasem stawiam na full kontakt - od razu rzucam kogoś w wir pytań, zachowań, czasem konkretnie zaczynamy coś robić - wtedy mimowolnie wychodzi na wierzch baaardzo wiele rzeczy więc czasem po pierwszym spotkaniu mogę już o kimś bardzo duzo powiedzieć. I wydaje mi się że jest to lepsze niż... takie tylko obserwowanie. Chyba łatwiej być wtedy oszukanym?

Teraz tak myśle, że brak mi talentu do... gry na gitarze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.05.2007, 08:35:01

Falkhor napisał(a):Trzeba po prostu twardej ręki i małych racji zywnościowych w jakimś ciemnym, odosobnionym, zimnym miejscu i da się Zioma wychować

weź nie bądź brutalny :hihi: tak się nie da =D

nie mam talentu do pieczenia :lol-sweat: a po za tym nie umie byc ostrożna wobec ludzi co mnie strasznie denerwuje i mimo że sie już kilka razy sparzyłam to jakoś nie umie uczyc sie na swoich błedach ^_^ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 08:44:46

Falkhor, napisał:
Cytat:Ja czasem stawiam na full kontakt - od razu rzucam kogoś w wir pytań, zachowań, czasem konkretnie zaczynamy coś robić - wtedy mimowolnie wychodzi na wierzch baaardzo wiele rzeczy więc czasem po pierwszym spotkaniu mogę już o kimś bardzo duzo powiedzieć. I wydaje mi się że jest to lepsze niż... takie tylko obserwowanie. Chyba łatwiej być wtedy oszukanym?
Świetny pomysł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zapożyczę go czasem od Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Brakuje mi talentu do śpiewania, i w ogóle czasem trudno mi wyluzować i jestem spięta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
30.05.2007, 20:06:40

a ja często nie mogę się opanować i za dużo mówię....
u mnie występuje kompletny brak cierpliwości...

Pospacerujmy w najgłębszą otchłań, nie ma tu miejsca na życie.....
30.05.2007, 20:46:23

czarownica za dobrze to znam :hihi: ale staram się z tyum walczyc chociaż z przykrością musze stwierdzic że nie zawsze mi to wychodzi tak jak bym chciała :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
30.05.2007, 22:43:39

Boshe... co raz bardziej dobija mnie moja niekonsekwencja :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30.05.2007, 22:48:17

Falkhor napisał(a):co raz bardziej dobija mnie moja niekonsekwencja :/

Mnie również .... a to tylko przez mój brak dyscypliny no i brak jakiegokolwiek noża na gardle, żeby wreszcie się zmobilizować do pracy :cry: :cry: :cry:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.05.2007, 10:32:45

ziomalka napisał(a):no i brak jakiegokolwiek noża na gardle, żeby wreszcie się zmobilizować do pracy

jak nie??!! pomyśl sobie że wszytsko co robisz robis zytlko i wyłacznie dla siebie...chociaż nie zawsze i nie wszytskim to pomagaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

kiepsko u mnie z wypracowywaniem kompromisów :/ nie umie lub nie chce sie tego nauczyc nie wiem....

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.05.2007, 17:00:08

rudzia napisał(a):pomyśl sobie że wszytsko co robisz robis zytlko i wyłacznie dla siebie...chociaż nie zawsze i nie wszytskim to pomagaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mi nie pomaga ani trochę ... i to jest najstraszniejsze :cry: :cry: :cry:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.05.2007, 21:48:00

to sobie pomyśl że znajdzie się kilka osób które trzymają za Ciebie kciuki i wierzą w Ciebie i że nie mozesz ich zawieśc....to już musi pomóc...no i pomyśl jeszcze że jak się wszytsko uda to będzie Cię czeka bardzo miła niespodzianka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin: to jest próba zahcety z mojej storny...wiem że mnie nie znasz ani ja Ciebie ale mimo wszytscko chcę Cię jakoś zmobilizowac bo sama nie dawno przechodziłam taki kryzys(dwa tygodnie przed matura )

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 02:02:08

rudzia napisał(a):to sobie pomyśl że znajdzie się kilka osób które trzymają za Ciebie kciuki i wierzą w Ciebie i że nie mozesz ich zawieśc....to już musi pomóc...no i pomyśl jeszcze że jak się wszytsko uda to będzie Cię czeka bardzo miła niespodzianka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin:
Ta niespodziewanka podoba mi się najbardziej :letssin: :letssin: :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.06.2007, 11:34:22

jak Ci się podoba to się bierz do roboty a ja powiem rzeszcie i my juz coś wymyślimy ale pamiętaj że masz się uczyc i że wierzymy w Ciebie i tzrymamy kciuki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a że dzisiaj mamy dzień dziecka to pójdzie Ci jeszcze lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy