Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakiego talentu mi brakuje?
12.05.2007, 10:21:54

Falkhor,
Cytat:Konsekwentny zapał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mnie mówiono, że cierpię na ten sam brak, czyli słomiany zapał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mnie też wiele razy to powtarzali. I wystarczyło, że to usłyszałam, a już mi zapał przechodził. Bo po co się starać jak i tak nikt w ciebie nie wierzy? Potem zaczęłam się buntować i myślałam w stylu: Ja wam pokażę! Przekora ma swoje dobre strony. :hihi: Udało mi się tak parę rzeczy konsekwentnie skończyć. Zresztą łatwiej być konsekwentnym w działaniu jeśli robi się coś z pasją. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Najgorzej jest kiedy robi się coś z przymusu, bo się musi.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
12.05.2007, 13:35:40

Gothka =) napisał(a):Zresztą łatwiej być konsekwentnym w działaniu jeśli robi się coś z pasją. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Najgorzej jest kiedy robi się coś z przymusu, bo się musi.

Dokładnie tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A jeszcze gorzej - jak się coś zaplanuje, zrobi grafik na każdy dzień i później się nie wywiąże z obowiązku i zaczynają targać człowiekiem wyrzuty sumienia, takie wewnętrzne COŚ, co - w moim przynajmniej wypadku - do tego stopnia mnei męczy, że ...... często stwierdzam, żem baaardzo niekonsekwentna, szczególnie jesli chodzi o naukowo dydaktyczne sprawy :lol-sweat:

ALE w Bieszczadach co nieco poczytałam - w przeciwieństwie do jednego ze współpodrózników, który zapierał się, że popracuje nad czymś poważnie brzmiącym i .... na planach się skończyło .... XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.05.2007, 14:18:10

ziomalka, Nie udało się ani napisać pracy magisterskiej, ani śruby narysować. Klimat po prostu był zły do nauki, za rzadkie powietrze było i tylko taki naładowany dentystycznym tlenem (rozweselającym) mózg jak Twój mógł być w stanie coś przyswoic. nasze mózgi się bardzo... rozmaiły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Skupienie. To by mi się przydało. Czesto mam taki problem, ze jak coś robię, to często się rozpraszam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.05.2007, 10:20:31

wg Kopalińskiego
Cytat:talent wybitne uzdolnienia specjalne do poczynań twórczych a. odtwórczych; człowiek obdarzony takimi uzdolnieniami;
predyspozycja (wrodzona) zdolność do czego; inklinacja, tendencja, dążność; skłonność (np. do chorób), podatność.

Czy z talentem się rodzimy? Czy tylko mamy pewne skłonności do rozwijania niektórych uzdolnień? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.05.2007, 12:45:29

Falkhor napisał(a):Skupienie. To by mi się przydało. Czesto mam taki problem, ze jak coś robię, to często się rozpraszam.

Ja mam TO SAMO !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Cóż, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i stwierdzić, że mamy natury roztrzepańców i stąd ten wewętrzny chaos który przedkłada się na krak zorganizowania w sprawie pracy, nauki :lol-sweat: Ale nie wiem jak Tobie, al emi dobrze z tym, konsekwencji może i mi brakuje, ale spontaniczności niekoniecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zauważyłam ostatnio, że brakuje mi takiej odrobinki dowódczości, zdecydowania, stanowczości, przez to czasem niemalże inni włażą ni na głowę z całym swoim osobistym JA, a ja niestety nie widzę w tym nic złego. Cóż, z trudem przychodzi mi mówienie gorzkiej prawdy, z cięęzkim sercem prawie innym kazania - jeśli wogóle się na to decyduje, co też niei należy do częstych zjawisk :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.05.2007, 16:14:32

Brakuje mi talentu współpracy w grupie. nie wynika to z wrodzonej chęci przywództwa, tylko czasem wolę sam sobie odejśc od grupy i zrobic cos po wojemu, nawet jesli nie będzie to tak rewelacyjnie wykonane, jakbym robił to w grupie... brakuje czasem wytrwałości w działaniu grupowym, no. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.05.2007, 19:38:30

Ja chciałabym mieć lepszą pamięć i lepszy słuch i wzrok, Taki na max możliwości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
13.05.2007, 20:23:48

Megg, Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No nie ukrywam, że u mnie też przydałoby się trochę wyostrzyć spojrzenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo ze słuchem jest nawet jako tako, ale obraz już nie ten Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.05.2007, 21:30:37

PS patrzcie Avatar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP
>co za look<

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
13.05.2007, 21:39:37

Megg napisał(a):PS patrzcie Avatar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP
>co za look<

Taaa i te kurwiki w ślepiach, to musi być Falk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jesli chodzi o wzrok, to mi też przydałoby się mieć troche mniej na minusie... Bo ślepne w oczach :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
14.05.2007, 12:38:06

Falkhor napisał(a):Brakuje mi talentu współpracy w grupie. nie wynika to z wrodzonej chęci przywództwa, tylko czasem wolę sam sobie odejśc od grupy i zrobic cos po wojemu, nawet jesli nie będzie to tak rewelacyjnie wykonane, jakbym robił to w grupie... brakuje czasem wytrwałości w działaniu grupowym, no. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nic dodać, nic ująć ^_^
Tylko jeszcze wieczne: "zdolny leń" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.05.2007, 13:54:00

siss napisał(a):Nic dodać, nic ująć ^_^
Tylko jeszcze wieczne: "zdolny leń" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hahaha trafiłaś w sedno Siss :lol-above:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
15.05.2007, 18:50:01

siss,
Cytat:zdolny leń
BINGO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak sobie pomyśle, co bym osiągnał ucząc się systematycznie od 7. klasy podstawówki, to ło matko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Doktoryzowałbym się już chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /ale skromność/ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.05.2007, 18:53:06

Falkhor napisał(a):ak sobie pomyśle, co bym osiągnał ucząc się systematycznie od 7. klasy podstawówki, to ło matko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Doktoryzowałbym się już chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Racja! A że lenia ciężko z Ciebie wygnać, no to musisz przeżyć życie = jeden wielki proces męczenia się :lol-sweat: Ale nie samą nauką człowiek żyje, również Bieszczdami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
28.05.2007, 22:59:55

Mi brakuje talentu mówienia, urodziłam się raczej żeby słuchać. Tzn. potrafię nawijać ale gdy jestem wśród ludzi których dobrze znam, a przy nowopoznanych przeważnie mam jakies problemy z mówieniem, ale cóż pogodziłam sie z tym :]

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy