Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakich używacie programów do obróbki grafiki i zdjęć?
23.05.2008, 13:59:03
Question Jakich używacie programów do obróbki grafiki i zdjęć?
Pytanie jak w temaciePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja osobiście używam GIMP 2,2,16 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
fajny darmowy programPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.05.2008, 14:04:40
RE: Jakich używacie programów do obróbki grafiki i zdjęć?
Irfan View do moich potrzeb jest oki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.05.2008, 19:18:43
Szczerze to o nim nie słyszałem. Ale z GIMP'a jestem zadowolonyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.05.2008, 19:32:57
ja tam używam Foto Office 2007 Home i jak dla mnie całkiem spoko...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
24.05.2008, 17:38:20
Hmm, zależy w jakim stopniu się obrabia tą grafikę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Photoshop, Irfan View.

Gimp dla mnie jest zbyt dziki, nie mogę się przyzwyczaić do niego, to nie używam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.05.2008, 08:53:48
Irfan przede wszystkim. Kiedyś bawiłem się troche photo i paint i corelo szopami ale rzadko kiedy tak na prawdę przydają się amatorom. Taki GIMP w zupełności wystarczy i co najważneijsze - jest za free.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.05.2008, 21:20:06
ja używam kilku zależnie od potrzeb i zaawansowania funkcji potrzebnych do obróbki.
1. ACDSee 8.0
2. PhotoFiltre Studio v9.0.0
3. Corel Photo Paint 11 (mało kiedy używany)
4. FastStone Photo Resizer (zmiana rozdzielczości fotek, których jest dużo)
5. do klejenia panoram Panorama Maker
PS-a stosowałem tylko kilka razy w swoim życiu

Moje fotki
27.05.2008, 08:06:29
darekielb - Heh - ściągnąłem sobei tego FastStone'a - fajnie, ze za free - i kurcze, miły jest, bo w Irfanie to troche tak więcej tych opcji jest i chwilke dłużej schodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.06.2008, 17:34:21
Ja używam Corel Draw11 podobny do PS`aPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Do przeglądania zdjęć ACDSee, lub PHOTOfunSTUDIO.
W zupełności mi wystarcza jak naraize. W najbliższej przyszłości zamierzam zdobyć coś bardziej rozbudowanego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PANASONIC FZ50+UV+polar Hama+tulipan
>>
http://cz_marek.w.interia.pl >>
>>
http://chorfrazakosina.fm.interia.pl/index.html <<
03.06.2008, 14:53:30
A ja używam Picassa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: