Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
15.05.2007, 18:19:12
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
Lato, lato, lato Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Profesjonalne sklepy odzieżowe i trochę mniej profesjonalne lumpexy / szmatexy / szuszu /second handy... przeżywają oblężenie. Trwa gruntowna wymiana odzieży zimowo-wiosennej na... letnią.

A czemuź się tu dziwić? W cieniu plus 30st., lichy wiaterek, słońce praży jak szalone. Dopiero połowa maja! Co będzie w lipcu? Może będziemy chodzić... nago? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje plany zakupowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

- buty!
- szorty
- ze dwie bawełniane koszulki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przyda się jak znalazł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I może... nowe rękawiczki rowerowe? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A Wy? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.05.2007, 18:56:20

U mnie sprawa zakupów wyglada następująco

torba - jakaś hmm nie czarna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
spodnie
spódnica jakaś może
japonki
kilka fajnych bluzek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No tyle, jak sobie przypomnę coś jeszcze, dodam :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.05.2007, 19:00:40

ziomalka,
Cytat:japonki

Oooo... włąśnie... trzeba sobie jakeiś sandały kupić... długo się tak nie wytrzyma, przy takiej pogodzie, w pełnym obuwiu...
15.05.2007, 19:02:16

Falkhor napisał(a):Oooo... włąśnie... trzeba sobie jakeiś sandały kupić... długo się tak nie wytrzyma, przy takiej pogodzie, w pełnym obuwiu...

Za podsunięcie jakże genialnego pomysłu - 200 enemefków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-above:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.05.2007, 08:05:38

- torebka
- spodnica jakas lekka w kwieciste wzory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- sandalki mmmmm
- komplet wakacyjny czyli jakies bikini Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- buty buty buty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
16.05.2007, 08:39:00

Moje plany:
- porządne sportowe buty
- parę koszulek na szelkach bo lato pewnie będzie gorące
- sandałki jakby sportowe, były zbyt cieple
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
16.05.2007, 09:37:49

jakieś krótkie spodnie, moze i krótka spódniczka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no i kilka zwiewnych koszulek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i butki. Koniecznie na wysokim obcasie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

16.05.2007, 12:11:36

A ja wczoraj od naprawde niepamietnych czasów byłam na zakupach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kupiłam sobie butki w końcu, oczywiście sportowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji żadne inne nie wchodzą w gre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i koszukle niebieską Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak dla mnie drogą jak na taki mały skrawek materiału Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no i nie wiem, chyba się pod ubranie nie zalicza ale szampomn koloryzujący i zmieniam 'image' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
okimaxim, a ja myslałam, że Ty zbierasz na prawo jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
16.05.2007, 12:47:15

e tam nie robie prawa jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jak co to rodzice obiecali mi dać na prawko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji także ja zbierać nie musze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A wczoraj kupiłam sobie słuchawki i żarówke do pokoju bo od dwóch dni miałam spaloną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
no ale żarówka nie zalicza sie do ubrania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a słuchawki sie zaliczają bo na ogół w słuchawkach chodze ^^ :hihi:

16.05.2007, 14:09:13

:hihi: :hihi: :hihi: oj babeczki babeczki ja tego nigdy nie pjme ze dla nas kobiet to ciuchy sa w takich cenach ze im mniej maja materialu to wiecej kosztuja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

uwaga pomyslalam o czyms jeszcze mam zamiar kupic cos z demobilu sie bede wybierala na wyjazdy niedlugo to cos sie przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
16.05.2007, 14:14:20

W sumie moje zakupy wyglądają przeważnie tak, że wchodzę do sklepu i jak mi coś wpadnie w oko to kupuję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , ale teraz to poważnie się zastanawiam nad japonkami i jakąś fajną i lekką spódnicą oraz kostiumem kąpielowym, bo w najbliższym czasie chciałabym pójść na basen pomimo tego, że nie umiem pływać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
16.05.2007, 16:05:55

Demonesssa, Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja też rozglądam się za paroma rzeczami. Własnie kupiłem sobie na allegro pewien czarny komplet, w sam raz na spacery w deszczu hehe no ale patrzę za paroma rzeczami i chyba pewna kurtka będzie z demobilu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.05.2007, 18:13:09

A ja niedawno wróciłam z zakupów i padam z nóg. Przejechałam cały Kraków, żeby odwiedzić 2 ogromne ciucholandy no i opłacało się, bo kupiłam sobie 3 bluzeczki i spódniczkę. Ciucholandy są super bo spódniczka jest świetna i firmowa- Diesel i zapłaciłam za nią tylko 26zł. Bluzeczki są niepowtarzalne więc jestem zadowolona. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Co to jest
Demonesssa napisał(a):zamiar kupic cos z demobilu
? Bo nie wiem, może wstyd się przyznać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
16.05.2007, 18:16:29

a ja poszukuję już od dłuższego czasu spodni - bojówek, damskich, bawełnianych w kolorze ciemno/zgnitozielonym, z lekko poszerzanymi nogawkami i dużą ilością kieszonek i tasiemek, ale ...
ABSOLUTNIE BEZ ŻADNYCH haftów, wyszywanek, brylancików, dżecików i innego tego typu tandetnego badziewia

jakbyście gdzieś wypatrzyli coś takiego to dajcie mi znać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.05.2007, 19:14:11

heh ja raczej gustuje w haftach, ale też bez cekinów, koralików, itp. Sam haft niteczką jest wg mnie ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy