Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
09.06.2007, 06:07:12

Raviol, Hehe... 159 :/ ja raz wydałem tyle na buty. I później jakoś już tyle nie wydawałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Źle się czuję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

terelka, Co do skarpetek - To mają dwa paski różnokolorowe - czarny i zielony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Żadne Tinkiłinki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.06.2007, 08:16:29

Falkhor,

Cytat:terelka, Co do skarpetek - To mają dwa paski różnokolorowe - czarny i zielony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Żadne Tinkiłinki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Chodziło mi o jeden z klubów parlamentarnych, który ma takie krawaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No ale jak nie w czerwone paski to dobry zakup Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.06.2007, 08:39:21

a ja sobie kupiłem przepiękne spodenki ciemno szare w krate Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i okularki przeciwsloneczne takie ogromne brązowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 17:18:23

Falkhor napisał(a):Raviol, Hehe... 159 :/ ja raz wydałem tyle na buty. I później jakoś już tyle nie wydawałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Źle się czuję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

moim zdaniem jeżeli płaci się faktycznie za jakość, a nie za samą metkę znanego sklepu/producenta to warto zapłacić i 159 i więcej.. osobiście wolę kupić jedne porządne zrobione buty za 150 zł niż 5 par bazarkowej tandety, które rozwalą się po jednym sezonie użytkowania albo i szybciej.. aczkolwiek buty to moja słabość, więc czasem i na bazarze coś wygrzebię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ostatnio japonki za 29 zł, które po pierwszym spacerze i niespodziewanym zmoczeniu przez deszcz zmieniły kolory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 20:37:51

mala.em, owszem, warto. Bo te buty za 159 mam już 4 rok i nadal dobrze się rpezentują. ja jednak szczerze powiem - musiałbym na buty wydac z 500zeta, aby mieć takei, jakie faktycznie mi potrzeba. A na takie mnie nie stać i bałbym się jednak, ze je zniszczę albo mi ukradną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.06.2007, 23:12:28

mala.em napisał(a):osobiście wolę kupić jedne porządne zrobione buty za 150 zł niż 5 par bazarkowej tandety, które rozwalą się po jednym sezonie użytkowania albo i szybciej

hmmm moja siostra też sie pasjonuje w kupowaniu butow ale u niej nawet takie za 50 zł długo się trzymaja :hihi: a u mnie to żadne but bo ja mam pecha i chyba chodzic nie umie :lol-sweat:

mala.em napisał(a):japonki za 29 zł, które po pierwszym spacerze i niespodziewanym zmoczeniu przez deszcz zmieniły kolory

ale spojrz na to z innej strony...miałas buty pochodziłas w nich i poszłas na sostani spacer i ode razu jak bys miala inne...czasem zmiana koloru zmienia wszystko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.06.2007, 23:12:37

Ja kupiłem dawno temu buty które b. dużo kosztowały, no i ... chodzę w nich dalej :] Poza tym nie zamierzam nic nowego kupować w najbliższym czasie.
12.06.2007, 13:08:05

Falkhor napisał(a):ja jednak szczerze powiem - musiałbym na buty wydac z 500zeta, aby mieć takei, jakie faktycznie mi potrzeba. A na takie mnie nie stać i bałbym się jednak, ze je zniszczę albo mi ukradną Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

buty za 500zł?? jedyne jakie mi przychodzą do głowy w tej cenie to jakieś fajne trekkingowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
może dlatego, że sama rozważałam taki zakup :hihi:
ale w tym roku po raz drugi w życiu zamierzam zdradzić góry na rzecz morza, więc póki co bardziej mi się jednak przydadzą moje nieszczęsne przebarwione klapki niż buty do wędrówek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.06.2007, 14:55:19

ja również nie szczędze sobie na buty , w tym roku kupiłem sobie porządne i nie powiem - bardzo drogie , no ale przynajmniej będą na co najmniej 2-3 sezony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.06.2007, 18:05:40

mala.em, No dokłądnie, doookładnie o takich mowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko ze ja na pewno nie zdradze gór Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.06.2007, 21:29:08

Ja za moje trekingi dałam 350 zl i to było na pierwszym roku, teraz jestem na 4 więc już trochę w nich chodzę. Przeżyły masę ćwiczeń terenowych, w deszczu, śniegu i na słońcu i się całkiem nieźle trzymają. A w sumie jak na tego typu buty nie były takie drogie.
Teraz chcę sobie kupić sandały, coś ala sportowe czy tam górskie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
22.06.2007, 12:29:26

A ja ostatnio kupiłem sobie koszulkę Big Star za jedyny 29 zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poznaj świat aforyzmów i
sentencji. Przepisy na drinki .
22.06.2007, 14:32:54

A ja kupilam sobie piżamkę na letnie upały ;D

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
22.06.2007, 19:04:57

a ja mam zamiar sobie kupic rybaczki i mam nadzieje, że jeszcze są bo były takie ładne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.06.2007, 19:10:13

Kilka dni temu zobaczyłam sukienkę na wystawie. Nie mogłam sobie darować i kupiłam ją Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jestem zadowolona ;D A do tego japonki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Właściwie to wciąż brakuje mi stroju kąpielowego ^^"

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy