Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
02.06.2007, 21:45:23

Prot napisał(a):więc po co ten post ?? punkciki liczysz?
tak wlasnie takPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak nikomu nie powiesz to dam Ci 3 enefemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.06.2007, 22:17:56

Qmar napisał(a):jak nikomu nie powiesz to dam Ci 3 enefemy
nie interesuje mnie korupcja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
02.06.2007, 22:22:03

a ja na dzien dziecka sobie kupiłem taka wypasioną hawajską koszule Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no i planuje jeszcze jakies małe zakupy zaniedługo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.06.2007, 22:45:31

o taka i ja mam spytajcie kilka osob nawet chyba sa fotki gdzies na forum jak w niej jestem ^^
te PEPEr, ziom gdzie mozna kupci takie rzeczy wogole bo spodenki bym sobie jeszcze kupil ^^ i czapke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.06.2007, 22:45:58

Qmar napisał(a):tak wlasnie takPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak nikomu nie powiesz to dam Ci 3 enefemy

Qmar żadnej korupcji tutaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo to tak nie ladnie nie ladnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ale jesteś dla mnie wzorem jak Ty tak robisz to ja też będę =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.06.2007, 08:15:45

Fakt faktem, widać gdzieniegdzie fajną czerwoną koszulinę Qmara Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja ostatnio szukam spodni - takich dość nieoficjalnych, bo do upaprania, pobrudzenia, ale jednocześnie całkiem neizłych. chyba będzie wizyta w jakims szmatexie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Albo znowu na allegro cosik wynajdę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.06.2007, 13:22:59

Falkhor napisał(a):Fakt faktem, widać gdzieniegdzie fajną czerwoną koszulinę Qmara Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:lol-above: Ale przyznajcie - do twarzy Qmarowi w czerwonym :letssin:

Falkhor napisał(a):chyba będzie wizyta w jakims szmatexie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Yeaaaahh - second handy rulezzzzzz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
07.06.2007, 21:56:34

Ja jutro mam zamiar kupic sobie jakaś bluzeczke na lato Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

07.06.2007, 23:11:29

hmmm poluje na jakiegos kaszkieta bo sie truskawki zbliżaja a ja nie mam nic na głowke...ale totalnie nie mam pomyslu gdzie szukac :/ a Łańcut taki nie wielki jest =D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
08.06.2007, 10:13:28

Kupiłem se we środę skarpetki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.06.2007, 11:01:03

a jaki kolor ?? =D :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
08.06.2007, 11:09:46

Nie wiem, czy mówic, bo teraz różne kolory są różnie oceniane politycznie i społecznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale co tam - frotte, białe, z paskami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.06.2007, 15:46:03

Cytat:białe, z paskami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czy te paski są czerwone? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja dzisiaj kupiłam sobie bluzke czerwona, z krótkim rękawkiem, i kołnierzykiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bardzo fajna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

08.06.2007, 17:10:32

terelka napisał(a):Ja dzisiaj kupiłam sobie bluzke czerwona, z krótkim rękawkiem, i kołnierzykiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bardzo fajna

Bardzo fajna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
sama bym taka chciala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja wyczerpalam limit na kupowanie, narazie daje sobie spokoj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
08.06.2007, 20:41:53

Mam na oku fajną sukienkę ale trochę za dużo kosztuje jak na jedno kieszonkowe bo aż 159zł :O
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy