Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
26.05.2007, 14:31:19

Czarna spódnica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , spodenki białe , spodenki dżinsowe, bluzka - to efekt moich dzisiejszych łowów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ahhhh to były udane zakupy, do szczęścia brakuje mi tylko japonek, ale to już w Krk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
26.05.2007, 15:53:35

no to gratulacje ziomalka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co do butów ze szmateksu to ja się boję, nie chce żeby jakiś grzyb czepił się moich stóp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak samo do bielizny mam jakieś uprzedzenie

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
26.05.2007, 16:12:46

zapomniałam dodać - biała elegancka bluzka XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
26.05.2007, 19:59:57

ziomalka napisał(a):Czarna spódnica Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , spodenki białe , spodenki dżinsowe, bluzka
ktoś Ci doradzał czy sama tak sobie mierzyłaś? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
27.05.2007, 10:42:11

Kupiłam ostatnio koszulkę. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Myślę teraz nad długą zwiewną spódnicą w jakimś ładnym kolorze. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmm... Białym? Czarnym? Brązowym? Na pewno nie w kilku kolorach tylko w jednym. I żeby fajnie powiewała na wietrze :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
27.05.2007, 17:29:29

Prot napisał(a):ktoś Ci doradzał czy sama tak sobie mierzyłaś? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Doradców miałam dwoch - właściwie doradczynie, dodam tylko że kierowałam się poradami tylko jednej z nich XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.05.2007, 21:54:09

Hyhy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kupłem se koszulinkę taką pseudo-bokserską Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I mnie dziś wniej słońcem trochę zjarało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dobry zakup Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.05.2007, 19:30:38

ja ostatnio kupiłam sobie kiecke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji krótką,czerwoną,w kratkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i do tego 2 bluzeczki :-)

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.05.2007, 21:45:03

ja sobie ostatnio kupiłam kilka bluzeczek ale osobiscie nie przepoadam za robieniem zakupów...zawsze to za mnie robi moja mama i nie moge narzekac bo ma świetny gust i zawsze trafi w mój wiec jest szuper...

mała.em pytałas przed tem o jakies sklepy w Łańcucie gdzie zawsze mozna cos znaleźc...polam ten koło Blzaiowej koło 1 gimnazjum i na Maczka koło Biedronki...wiem bo moja mama tam chodzi i od czasu do czasu mi cos przyniesie fajniusiego ;;)

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 02:44:03

rudzia napisał(a):zawsze to za mnie robi moja mama i nie moge narzekac bo ma świetny gust
a jak Ci kupi moherowy beret??

01.06.2007, 11:32:38

Prot napisał(a):a jak Ci kupi moherowy beret??

to najwyżej nie będę nosic ale mysle ze mi takiego czegos nie zrobi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ona mnie kocha i chce żebym ladnie wyglądała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: a może Ty chcesz moherowy beret...jak lubisz ten rząd =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007, 12:44:36

Planuje zakupic sukienke na wesele ale to jeszcze czas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
02.06.2007, 15:43:36

Ja ostatnio kupiłam sobie białą bluzke na egzaminy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A teraz planuje zakupić pare bluzek na lato Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

02.06.2007, 16:19:22

a ja nic nie planuje kupowac narazie

02.06.2007, 21:09:25

Qmar napisał(a):a ja nic nie planuje kupowac narazie
więc po co ten post ?? punkciki liczysz? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy