Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki 'ciuch' właśnie kupiłem/am albo CHCĘ kupić?
24.05.2007, 19:46:25

Jak tylko odblokują mi konto w banku kupję sobie krótkie czarne spodenki i kabaretki, do tego ubiorę moje ulubione trampki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a gdzie się w tym wybiorę to jeszcze nie wiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-05-24, 19:53 ]
a co do tego gdzie kupuję ciuchy to bez wahania mówię że w second handach, ciucholandach, szmateksach, światach odzieży itp. jak kto woli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i wcale się tego nie wstydzę. W zwykłym sklepie będę mieć badziewną bluzkę za 50 zł a na szmatach bedę mieć za ta kase 3 zajefajne często nawet nie używane bo z metką! ;D a więc zachęcam do pójścia na szmateks Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

_______
Edited by Falk
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
24.05.2007, 22:30:55

młoda, Heh, ja tez nie boję się do tego przyznać. W końcu znaleźc coś dobrego na 'szmatach' też trzeba umieć... Kupiem sobie dwie super koszulki i jedna extra bluzę. Poza tym flagę jednej drużyny piłkarskiej i... kurtkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I nie narzekam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W planach teraz to juz niewiele, bo większośc rzeczy sobie już zdołałem kupić. Jeśli znajdę jednak - to zakupię sobie... kolejną bluzę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.05.2007, 11:15:41

młoda, a może zdradzisz jakieś sprawdzone łańcuckie adresy second-handów?

bo ja próbowałam parę razy wyszperać coś w różnych miejscach w Łańcucie i prawie za każdym razem była to porażka (w sensie cena za wysoka w stosunku do stanu ubrania) - obłowiłam się tylko raz - śliczny sweterek za 6 zł i pomarańczowa spódnica za 1 zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 14:36:08

mala.em w łańcucie znam tylko jeden szmateks w którym praktycznie zawsze coś jest, no chyba że wolisz sportowe rzeczy to nie bardzo. to jest zaraz obok reportera, nie wiem jaka to ulica. a ceny to tak jak mówie za bluzke 15 zł ale naprawde sie opłaca bo te ciuchy sa w idealnym stanie, nieraz nowe z metka, i wszystko wisi na wieszakach więc nie trzeba tracic nerwów na grzebaniu w stercie szmat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
25.05.2007, 18:58:03

A ja dziś kupiłam bluzkę ale to tylko rozgrzewka przed jutrzejszym rzeszowskim szaleństwem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin: :letssin: :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.05.2007, 20:47:48

haha też bym zaszalała ale nawet grosza nie mam, a tak apropos rzeszowa to nie polecam szmateksu o nazwie Tania Odzież- tam się ludzie tak ryją że szok, wyydzierają sobie szmatki z rąk niemalże, masakra :O

25.05.2007, 21:10:22

młoda, Cena Czyni Cuda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A nawet i dantejskie sceny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 21:17:02

hehe a co do tego sklepu w rzeszowie z odzieżą używaną to rzeczywiście śmieszne sceny sie tam wyprawiają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedyś przyszedłem tam tuż przed otwarciem , przede mną było jakieś 30 pań z już od dawna przygotowanymi koszykami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji stały normalnie jak na starcie jakiegoś wyścigu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jak otworzyli to sie rzuciły na ciuchy z takim zapałem ze sie mało co nie pozabijały ... naprawde śmieszne rzeczy sie tam dzieją Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szmatexy rlz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 21:51:38

hahaha dokładnie tak się tam dzieje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czasem to nawet ciuchy latają nad głowami heh a te babki wychodzą stamtąd z wielkimi reklamówami, biorą co popadnie, a później pewnie robią z tych rzeczy szmaty do podłogi, bo tam w sumie nic ciekawego nie ma :]

25.05.2007, 22:44:46

młoda, dzięki za namiary Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak będę w okolicy to sobie poszperam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a do wspomnianej rzeszowskiej Taniej Odzieży też się kiedyś załapałam na "nowy towar", ale szkoda nerwów na te faktycznie dantejskie sceny :eek: ciuchy fruwają, kobitki wyrywają je sobie niemal z rąk, niektóre bez skrępowania rozbierają się na środku sklepu i przymierzają co popadnie, nie idzie dostać się do wieszaków, a do tego kolejka do kasy dłuuuuuuuuugaśna na pół sali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale trzeba im przyznać, że ceny niskie, więc jak ktoś ma mocne nerwy i anielską cierpliwość to na pewno coś tam sobie znajdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 23:11:47

A ja fundnołem sobie wypasione spodenki na lato oczywiście ciemne bo kupuje zazwyczaj czarne i luzne ciuchy. choć przy tych oststnich upałach mam troche z tego powodu przewalone...Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 23:22:54

Cytat:A ja fundnołem sobie wypasione spodenki na lato oczywiście ciemne bo kupuje zazwyczaj czarne i luzne ciuchy. choć przy tych oststnich upałach mam troche z tego powodu przewalone...Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Heh, zaraz przewalone - po pierwsze czarne wyszczupla, a to jest niezwykle istotne - przynajmniej dla mnie - , po drugie czarny pasuje do wszystkiego no a po trzecie vzarny to czarny, fakt faktem, ze jest w lecie troszkę ciepło, ale ważne, że jest się ubranym po swojemu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.05.2007, 23:31:45

jest jeszcze jeden plus - czarne czy ogólnie ciemne ubranie lepiej pochłania szkodliwe dla skóry promienie uv Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wiedzą o tym nawet Beduini na Saharze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.05.2007, 23:33:32

czarny= alegancja, gust i takt, jest dobry na każdą okazję a pozatym głupio bym się czył w jakichś obcisłych kolorowych koszuleczkachPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.05.2007, 13:37:46

też się dobrze w czarnym czuję, dziwne jest to że ludzie sobie źle kojarzą osobę ubraną na czarno, ostatnio mój wujek pytał się kuzynki czy ja nie należe przypadkiem do jakiejś sekty bo widział mnie w czarnych szmatkach :lmao: :lmao: :lmao: to jest śmieszne moim zdaniem

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy