Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki bajer kupiłes\aś sobie ostatnio?
08.10.2007, 19:40:55

Cytat:http://www.allegro.pl/item249370003_nies...gra_s.html

heheehe

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.10.2007, 20:01:22

Bake napisał(a):właśnie jestem ciekawy w jakim stanie będa rano po wypiciu 0,5l wódki....czy do jazdy jak skończe pić o 22 czy raczej nie.
no i testowałeś? można czy nie? ile tam wyskakuje po 0,5l na głowę, rano tak ok 8-9? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ostatni bajer nowy procesor AMD Sempron 64 bitowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
09.10.2007, 07:52:41

Prot, nie pamiętam już.... ale ja o 6 już 000 mam ....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
13.10.2007, 15:39:47

wiem, że to żaden bajer ale kupiłam sobie perfume....drogą, ale cięzko na nią pracowałam, z tym, że teraz rozpoczynam dietę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy