Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zdobyć faceta - kilka wskazówek
01.09.2007, 13:32:10

rudzia,
Cytat:a To ja zrozumiałam, że terelka chce porady dla dziewczyn powyżej 18 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No cóż każdy ma prawo do błędu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: :lol-sweat:

Dobrze zrozumiałaś Rudzia, o to właśnie mi chodziło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Chodziło mi ogólnie o porady dla dziewczyn nieco starszych niż gimnazjalistki, a nie tylko porady dla mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gothka =),
Cytat:rudzia, terelkę interesują faceci powyżej 18, a nie poniżej :lol-sweat:

To jest oczywiste Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przy moim wieku dziwne byłoby gdyby interesowali mnie faceci poniżej 18 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.09.2007, 08:38:17

Terelka nie przestadzaj wcale nie jesteś stara:!:

terelka napisał(a):To jest oczywiste Przy moim wieku dziwne byłoby gdyby interesowali mnie faceci poniżej 18

W sumie wiesz przy młodszym facecie mogłabyś poczuć sie jeszcze młodziej :lol-sweat: :sweet: Młodszy facet wcale nic złego by Ci nie zrobił, a zawsze to jakaś odmiana i to czasem może być coś przyjemnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.09.2007, 08:51:11

Cytat:Terelka nie przestadzaj wcale nie jesteś stara:!:

Ja tak nie powiedziałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam 21 lat i np. chłopak 16 letni nawet nie wchodzi w rachubę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Po prostu inna epoka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.09.2007, 10:46:28

terelka napisał(a):Mam 21 lat i np. chłopak 16 letni nawet nie wchodzi w rachubę

No tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jakis 19 lub 20 latek to czemu nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Myślę, że nie miałabys nic przeciwkoPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Znam wielu takich i to do ego wlonych i przystojnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet: Ale to juz jest kwestia gustu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
14.09.2007, 20:41:50

To facet ma zdobywać dziewczynę - tak było zawsze i tak powinno być nadal - uważam, że nie ma nic gorszego niż narzucanie się dziewczyny ale i też nie znosze facetów typu ciepłej kluchy, którzy nie wiedzą na przykład .... jak się zachować w stosunku do dziewczyny. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: