Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Jak wam poszły testy gimnazjalne???
AutorWiadomość
morfeusz111

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 30
Jak wam poszły testy gimnazjalne???

Jak wyniki tesu gimnazjalnego???
Nie chwalac się to mi poszedł dobrze. Ale zawsze mogło być lepiej Smile
Szczęśliwi, którzy uczyli się przez cały rok.

14.06.2007 18:51:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

morfeusz111, Hehe Smile Słyszałem, ze wyniki posżły całkiem dobrze Animatedwink Co prawda ja nie pisałem, ale mojej sisotrze poszło całkiem nieźle Smile A Tobie - gratuluję. I oczywiście witam na Forum Animatedwink

14.06.2007 18:56:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
KaSiuTaA

*

Portfel: 51

morfeusz111 Słyszałam ze Markowa napisąła test najlepiej w powiecie Biggrin Gratuluje inteligentom Smile

14.06.2007 19:49:30
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 3
Portfel: 16,128

KaSiuTaA, Wow, niezłe wieści Biggrin Gratuluję Markowiakom Biggrin

14.06.2007 20:24:38
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

z mojego gima moja koleżanka miała 100p i 2/3 osoby <w tym mój kolega>z jedynki <nie wiem dokładnie> mieli też po 100 Smile
GRATULUJĘ!!!!

PS uważam że ten test nie był trudny
co do mnie to popełniłam masakrycznie głupie błędy w matem. i straciam 11 p i to na prawde w głupi sposób.... no ale cóż.... nie jest źle Animatedwink

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
17.06.2007 11:37:51
PEPEr

*

Portfel: 416

a ja nie chwaląc sie oczywiscie z wielką dumą oznajmiam ze mam 88 pkt Biggrin

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
17.06.2007 13:55:01
lukascompl

*

Portfel: 149

test był dosyć łatwy- moja siostra napisała na 78 % punktów :lol-sweat:

18.06.2007 10:19:33
PEPEr

*

skoro był taki łatwy to bardzo prosze go rozwiązać Smile inaczej bedziecie śpiewać Smile 78% z łatwego testu to nie jest dużo Tongue

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
18.06.2007 18:37:39
lukascompl

*

PEPEr napisał(a):
łatwego testu to nie jest dużo

z czy ja powiedziałem że to dużo?- taki-niby-mądry a rozumieć logicznie nie umie jeszcze nic

21.06.2007 19:09:49
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Heh.... no dobra... na PeWnO miałbyś więcej lukascompl :ermm:

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
21.06.2007 19:16:26
PEPEr

*

lukascompl

Cytat:
czy ja powiedziałem że to dużo?- taki-niby-mądry a rozumieć logicznie nie umie jeszcze nic

Nie rozumiem o co Ci chodzi ?.. Jeśli masz do mnie jakąś osobistą sprawe to napisz mi na prywatną wiadomość , bo nie życze sobie takich komentarzy. 78 pkt... prawda nie powiedziałeś dosłownie, że to dużo ale ja tak to zdanie odebrałem , dla mnie ta pauza równie dobrze może być zamieniona na słowo "bo" . A jeśli chciałeś podkreślić to ze Twoja siostra nie jest zbyt bystra i ze ten test był taki łatwy ze miała 78 pkt to trzeba było to napisac tak : "test wydaje mi sie nie był trudny bo moja siostra napisała aż na 78 pkt " , wówczas nie byłoby nieporozumienia.

Mówisz ze test nie był trudny. Ano łatwo powiedziec z perspektywy gościa który już pewnie studiuje. A ciekawe jak sie czułeś przed testem w podstawówce ( nie wiem czy pisałeś) , maturą , czy egzaminem na karte rowerową itp.. Oczywiście miałeś pełne gacie , bo to jest naturalne , więc nie wymądrzaj sie teraz ze to i owo było łatwe bo dla kazdego 25-latka test gimnazjalny jest na tyle łątwy ze ma obowiązek napisać go na 100%..

Nie chciałem rozwiazywac tu jakis prywatnych sporów czy cos , ale poprostu wkurza mnie takie wymądrzanie sie...

pozdrawiam

21.06.2007 20:27:20
lukascompl

*

Moja wypowiedź miała w swej strukturze logicznej dwa elementy- faktu i opinii- co nie oznacza że musiałem tam zawierać moja ocenę na temat wyniku mojej siostry, Po drugie nie jestem w stanie wiedzieć co może ci się wydawać w twojej głowie- mogłeś sobie pomysleć nawet o zielonych słoniach czy o równie inszych rzeczach, -jeśli masz napisać coś głupiego nie pisz o tym wcale, Nie pisałem o żadnych emocjach zwiazanych z egzaminem gimnazjalnym- sam nawet nie widziałem arkuszy egaminacyjnych- mój osąd na temat łatwości zebrałem na podstawie wyników statystycznych dostepnych w systemie obieg OKE Kraków, i wyników w całej Polsce- to wszystko- a jak chce się szukać podtekstów, to mozna smiało- tylko nie wszystkich bzdetów nalezy publikować

23.06.2007 09:25:40
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Proszę wrócić do tematu rozmów. Następne posty nie na temat będą nagradzane ostrzeżeniem Smile

Pozdrawiam Maciej
23.06.2007 09:33:46
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: