Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Jak ubrac choinkę po waszemu :)
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Jak ubrac choinkę po waszemu :)

Jak ubieracie choinkę w domach ? pieczecie ciasteczka , pierniczki i wieszacie na choinkę?
Czy same kupne bombki razem z łańcuchami złocistymi. A może jeszcze inaczej ?

Pozdrawiam Maciej
16.12.2006 13:34:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

U mnie na choince zawisnął bombki, chyba wszystkie w jednym kolorze, chyba czerwonym, nie pamietam juz jak bylo w tamtym roku, łańcuchy i pewnie cukierki czekoladowe Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

16.12.2006 14:38:52
Danka28

*

Grupa: Zarejestrowani

U nas sztuczna choinka,a na niej:bombki w kolorze srebrnym, cukierki, lampki i łańcuchy! Ale w tym roku ubierzemy ją chyba tylko do połowy Animatedwink ze względu na nasze małe dzieciątko, które interesuje się ściąganiem wszystkiego... Smile

16.12.2006 19:04:09
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3

Mam sztuczna choinke troche stara Tongue ale ja lubie Smile babki roznego rodzaju, niektore historyczne niektore z tamtego roku, pierniki malowane, kupione kiedys w Krakowie (co prawda zostalo niewiele, bo co roku jakies dziecko porywa jednego Tongue ) przezroczysty lancuch ze swiecacych kuleczek, troche cukierkow, czekoladek, no i czubek na gore. A i jeszcze swiatelka Smile bez ktorych choinka istniec nie moze Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
16.12.2006 19:12:50
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

U mnei w domku rodzinnie ustalilismy, ze będziemy uzytkować sztuczną choinkę. wiem, wiem, wiem, zapach igliwia, niepowtarzalność drzewka... ale jednak... ja wolę pocieszyć oko patrząc na tą choinkę, jak sobei rośnie w lesie, albo na świerka, obarczonego setką światełek rosnącego przed domem.

Co na choinkę - bombki, mamy ich ze 20 rodzajów, takie wielopokoleniowe, bo częśc z nich to bardzo stare i cenne zabytki, które ze swych młodych lat pamięta jeszcze moja babcia.

Słodycze - w dużej ale nie masakrycznej ilości. Do tego ze 3 kompety oświetlenia, ale nie masakrycznie Tongue Łańcuchy - też z 4-5 rodzajów. Choineczka jest tak ubrana, że jak w końcu się to skończy - i podłączy do zasialnia, ech, święta na maksa Smile Może nawet sniegu nie być Smile

Aaaaa na cuzbek drzewka - specjalna ozdoba, mamy taką, dośc neidużą, gwiazdeczkę, która odkąd pamięam zawsze jest na czubku choinki....

Pozdrawiam. Smile

16.12.2006 22:36:09
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani

u nas sa dwie choinki Smile no moze 3 ale o tym za chwile Tongue
na glownej, u Mamy w pokoju wisi wszystko Smile jest to sztuczna choinka, ozdoby sa jeszcze z mojego dziecinstwa, duzo na niej mikolajow, bałwankow, ale tez i pojedynczych baniek sprzed kilkudziesieciu lat Smile no i swiatelka, lancuchy Smile
wszystko razem wyglada ladnie i nieprzesadnie Smile o cukierkach nie moiwe, bo zwykle znikaja poj na poczatku swiat Tongue
druga choinke ma brat i w zaleznosci od checi ubiera na rozne kolory - czerwono - zolta, niebiesko - biala itp Smile swietny efekt Smile
no a trzecia jest u mnie .... Tongue jest to wysoki kaktus przybrany swiatełkami TongueP postaram sie wkleic zdjecie Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
17.12.2006 20:16:33
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Zuziaaa,

Cytat:
no a trzecia jest u mnie .... jest to wysoki kaktus przybrany swiatełkami postaram sie wkleic zdjecie

U mnie w pracy tez pojawiła się choinka Tongue W sensie taki suchawy badyl obwieszony najtańszym z możłiwych oświetleń, gdzie 3 żarówki już zdechły Tongue Tongue Ale serio, klimat już jest Smile Teddy ostatnio widział Smile

U mie w domu maksymalnie dwie choinki jest. Najczęściej jednak - JEDNA Smile

19.12.2006 09:51:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

blog komputery praca oferty pracy Klorofil en Województwo warmińsko mazurskie