Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak surfowac w sieci bez ograniczen?
31.01.2007, 15:04:39
Jak surfowac w sieci bez ograniczen?
Witam,
Może komuś się na coś przyda - Bezpłatna bramka proxy (zmienia Twoje IP, czyli ukrywa twoja tozsamosc w sieci), "skutecznie omija firewalle, filtry szkolne, kontrole rodzicielska oraz wszystkie inne filtry ktore blokuja dostep do stron WWW" bez potrzeby żadnej konfiguracji itp, działa w każdej przeglądarce. Wystarczy wejsc, wstukac adres i kliknac surf.
Od teraz mozesz zakladac kilka kont w grach online!

Szczegolnie przydatne w pracy lub uczelni gdzie nie mozna surfowac po wszystkich stronach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

no i co najwazniejsze nie zostawia sladow odwiedzanych stron w historii przegladarki internetowej!

http://odblokuj.pl
http://eproxy.pl

Zna ktos podobne strony?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.01.2007, 17:08:09

jestemjohndoe, az ciekaw jestem po co tobie to wszystko omijac?

ciekawe, czy jak mnie w pracy albo gdziekolwiek indziej dorwa, jak omijam ich zabezpeiczenia beda bardziej zadowoleni, nizbym robil to co powinienem robic?

no i bez kitu - co to niby do wykrycia nie jest, ze ktos sie laczy przez proxy zwlaszcza takiej strony?

radze uwazac

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007, 22:13:15

jestemjohndoe, jeśli chcesz to mogę ci podać z 10 innych podobnych stron z proxy w php.

Zaczarowany pierniczek
31.01.2007, 22:36:23

Hmmmm... ale dobrze, ze ktoś zasygnalizował istnienei czegoś takiego. niektórzy wogóle nie mogą korzystać z pewnych stron, bo jakiś admin umyślnie ograniczył im do nich dostep, ale jak zauważył Cerberion, moze to miec też pewne negatywne skutki...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy