Odpowiedz  Napisz temat 
Internet - jacyś ISP?
Autor Wiadomość
Godzio

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 228
Internet - jacyś ISP?

A więc pan Tomasz admin mojej sieci niedba o nią tak jak powinien ... przynajmniej mi się tak wydaje Tongue W sieci jest okolo 100 osób, na siec mamy internet 4mb (dsl tp) taki miesiecznie kosztuje 400zl maksymalnie, placimy za internet 30zł miesiecznie, za transfer taki jak na neostradzie 128, mój kolega w bloku jest w sieci sąsiada z klatki obok i mają 4mb na 20 osób a nawet mniej, płacą miesiecznie 25zł ... także moim zdaniem admin mojej sieci powinien conajmniej podwoic lub potroic łącza ... xD

ale nie o to mo chodzi ... poprostu chcialem zapytac czy są w łańcucie jacyś taki ISP bo jak patrze na cenniki innych firm ( co prawda nie z tąd ale tak czy owak jakos nieswojo sie czuje ... )

link

zobaczcie sobie ten cennik ...za 80zł .. 1,5mb!!! podzielic to na dwa komputery i byloby po 40 zl za 768 kb/s a w nocy dwa razy tyle ... i chcialem zapytac czy jest u nas cos tak tanio-szybkiego? Tongue

///
edit maciej
link maskujemy...

23.08.2006 13:04:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 988

A jakie masz łacze ? Przez skretke czy radiowa? Wydaje mi sie ze masz zwykły lan połaczony przez access point jesli tak to podziekuj panu tomkowi Smile i miej internet "skad innad" Smile tzn Smile napisz na PW albo GG....(Regulamin)

01.09.2006 13:34:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *