Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
IDIOCI NA DROGACH
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
Portfel: 0
IDIOCI NA DROGACH

Witam!

Chciałbym poruszyć temat ostatnio wkurzający mnie dosyć bardzo....

1. Parkowanie. Proszę wytłumaczcie mi dlaczego ludzie parkują w takich miejscach jak np. po 2 stronach skrzyżowania uniemożliwiając zobaczenie czy coś jedzie bez wyjechania na środek drogi... na chodniku w sposób taki żę wyjeżdżając np z jakiegoś sklepu (ostatnio Auto Max) nie można nic zobaczyć.
2. Dlaczego niektórzy jeżdzą nie zważając wogóle na przepisy? Wymuszanie pierszenstwa w sposób bardzo niebezpieczny (np przy przejeździe przy E40 z TRAUGUTTA)
3. Smęcenie 30 km\h środkiem drogi....
4. Zatrzymywanie się na środku drogi i wysiadanie paseżerów (nagminnie przy I LO)

Co Wy o tym myślicie ? Smile

Jakie inne wkurzające rzeczy obserwujecie na drodze...?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
25.07.2007 15:48:23
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Reputacja: 1

przechodzenie przez E-4 przy wylocie z ul Traugutta :/

po to są pasy niecałe 50m dalej żeby po nich przechodzić! ale nie bo "po co"?? jak można utrudniać kierowcom życie zasłaniając widok na e-4 :/

parkowanie osób chyba niepełnosprawnych na przeciwko poczty na tym zakreskowanym obszarze !
inwalidzi czy co? i nie widzę tam nigdy policji :| żeby mandaty wypisywała! może to jakieś układy?

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
25.07.2007 17:38:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukaszshaq34

*

Ja nieznosze takich chamów co robia nastepująco ;
jadą około 40 km/h poza obszrem zabudowanym ja włonczam kierunek izaczynam wyprzedzanie a on wtedy gazu Biggrinevil: Jak mnie to denerwuje Biggrinevil:

Nie lubie tez jazdy bez kierunkowskazów to strasznie dezorganizuje ruch albo jak ktos włącza kierunek jak juz skręca ehh Biggrinevil:

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

25.07.2007 18:12:07
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4

mnie wkurzaja niezdecydowani ludzie ktorzy zatrzymuja sie przed przejscie i jak akurat najezdzam to wtedy wchodza :/
i zamulacze drogowi ja tam szybko nie jezdze ale jak ktos jedzie 30 km/h top nie szlak trafia

25.07.2007 21:21:19
Jaruszczow

*

Reputacja: 0

Qmar napisał(a):
mnie wkurzaja niezdecydowani ludzie ktorzy zatrzymuja sie przed przejscie i jak akurat najezdzam to wtedy wchodza :/

ja sie prawie zawsze zatrzymuje gdy ludzie stoją przy przejściu dla pieszych

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
26.07.2007 13:29:25
Bake

*

Ja nei zawsze Smile bo to jest tak...zatrzymam sie przejdą ludzie i ktoś zobaczy ze stoje i bieeeegnie do przejścia...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.07.2007 14:03:50
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

heh malo spotyka sie ludzi z takim podejciem jak Ty Jaruszczow
w polsce piesi sa traktowani okropnie

a co do idiotow , nienawidze wpychajacych sie cwaniaków i "zimnych lokci " [ lokiec za okno , tuning, przyciemniane szyby i muza na fulll ]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
26.07.2007 22:46:50
SunShine

*

Padlinka, a ja lubie zimnego łokcia i czarne samochody no i muzykę Tongue i wogóle kocham wszystko co czarne :lol-above:
1. Ja do pieszych nic nie mam, przechodzą lub czekają to sie zatrzymam, ale nie zniose pieszych którzy przechodzą nagle prosto pod samochód i w niedozwolonych miejscach.
2. Nie znosze zwalidróg, którzy jezdża 30 km/h :/
3. Pijanych kierowców, albo tak mi się tylko wydaje, gdy jedzie ktoś zygzakiem 30 km/h przyhamowując co chwila ostro :/ wogóle nie wiadomo co on chce zrobić czy przygotowuje się do jakiegoś manewru czy nie umie jeździć :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
26.07.2007 23:47:23
Bake

*

ja szpanerów w rozlatujących sie golfach i BEMKACH z lat 80 nie cierpię... Myślą że są królami szos

27.07.2007 08:45:39
Jaruszczow

*

ja nielube jak ktoś sie tarabani z podporządkowanej na główną i zamiast docinać.. to jedzie swoim żółwim tempem i reszta musi hamować co jechała na głównej

albo jak ktoś hamuje przed każdym zakrętem... kiedyś wracałem z brzózy królewskiej za mercedesem... kierowca chyba prawie co dostał prawko, hamował przed nawet najlżejszym zakrętem.. to było denerwujące bo ja wiedziałem ze większość można śmignąć bez użycia hamulca, jadąc ze stała prędkością (mam na myśli 50-70 km/h), a jakby tego było mało to jechałem vectra która ma parę kucyków.... i aż kusiło żeby przycisnąć... dodam jeszcze że mi sie śpieszyło bo miałem kolżanke odebrać z Łańcuta

[ Dodano: 2007-07-28, 09:56 ]
i jeszcze nielubie kombajnów.... kiedyś jechałem za jakimś chamem ze wsi... nie dość że zajmował 3/4 drogi to jeszcze sie nie odsunął żeby puścić jadących za nim... a miał kawałek miejsca gdyby pojechał bliżej chodnika (pustego)

28.07.2007 09:54:47
Bake

*

mnie wkurza jeszcze to iż niektórzy zapomnieli iż istnieje magiczne urządzenie zwane kierunkowskazem

28.07.2007 11:28:33
Jaruszczow

*

Bake napisał(a):
mnie wkurza jeszcze to iż niektórzy zapomnieli iż istnieje magiczne urządzenie zwane kierunkowskazem

i lusterko

28.07.2007 11:37:23
Bake

*

idioci na drogach - Panie które pchają wózek z dzieckiem idące po ulicy (a obok ładny nowy chodniczek) lub też by wymusic zatrzymanie sie auta na przejsciu wyjeżdzają wózkiem pod koła auta - nagminne!

28.07.2007 11:43:31
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

ja jako rowerzysta widze bardzo często, JAk się jeździ po naszych drogach. I to widzę to z bardzo bliska. Zdarzyło mi się kilka razy cos zawalic, np. fakt, czasem ruszę za wolno albo do jasnego czorta - boję się np zjeżdżac do środka ulicy, aby zjechać na drogę w bok, bo mnie kutfa mało nie rozwalą...

02.08.2007 19:16:26
Padlinka

*

oo tak Falk to jest maskra jak traktuje sie rowerzystow . niektorzy spychja na krawed albo udjaja ze rowerzysty nie ma

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
02.08.2007 19:28:25
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Skuteczna Reklama - Katalog Stron Internetowych wózki widłowe solarium Koszulki Pozycjonowanie