Odpowiedz  Napisz temat 
Hotel
Autor Wiadomość
NiceAngel

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 28
Hotel

Hymm tak się zastanawiam, jaki łańcucki hotel jest najlepszy i w miare tani ? Potrzebna mi taka informacja, a nie korzystałam jeszcze z tego typu noclegów :027:

Czasem ludzie to gnoje dbają tylko o swoje
Nie pomogą nikomu, a trzeba pomóc
Zabijają wzrokiem pełnym zawiści
Uważają, że są czyści, egoiści...
22.01.2007 12:33:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Teddy_85

*

nfm: 272

Hmm... Ja też nie miałem okazji jeszcze skorzystać - i wątpię że kiedykolwiek to zrobię...
Polecam nocleg w zamku... Niestety tylko dla VIP-ów...

29.01.2007 23:20:30
Avalanche

*

nfm: 226

Z tego co wiem to zaczynają budować teraz coś koło Asi. Może wyjdzie z tego jakiś porządny hotel. Lokalizacje to on już ma Animatedwink

30.01.2007 20:54:40
Ahab

*

nfm: 814

Niestety z tego co wiem, w Łańcucie nie ma dobrego i w miare przystepnego cenowo noclegu...

Nie zapomnę jak około 21.00 turyści z Niemiec/Danii/ (czy innego west-kraju) pytali się, gdzie jest Schronisko .... Oczywiście chodziło o to schronisko w I LO, ale problemem było jak im wytłumaczyć, że to schronisko to jeden wielki pic ... :/ Skończyło się na tym, że skierowałem ich do tego jednego hotelu chyba "szwadron"...
No ale jak goście z west-side to powinno ich stać na hotel....

Liberate tute me ex inferis
30.01.2007 22:11:50
Cerberion

*

nfm: 377

w lancucie nocleg dobry to jakas bzdura. wszystkie hotele sa jak noclegownia, wyro i nic. dobra, nie bylem we wszystkich, ale z racji profesji kilka odwiedzilem. i co - i nic, wielka lipa. zero klimatu, dekoracji, brak nawet staran, by klient czul sie jakos milej, tylko tak o, zeby przyszedl, pospal i wypie####### jak najszybciej.

hahahaah - tylko dlaczego, skoro i tak malo ludzi tu nocuje? tego nie wiem.

w ostatecznosci moge poelcic tylko szwadron. w zamkowej - jak nie masz mercedesa z flaga narodowa to maja cie za nikogo.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 16:18:47
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,044

Cerberion, Bo to czysty błąd, ze zdziera się kase z tych, co odważą się przyjechać i zostać... bo oni jak zobaczą ceny i warunki, to marne szanse mamy, aby ktoś jeszcze chciał tutaj przyjechac ponownie, a co dopiero żeby kogoś zachęcił... u nas w Łańcucie zatrzymuje się ktoś, kto na prawdę MUSi się zatrzymać...

31.01.2007 20:43:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
merigold

*

nfm: 48

Chyba tylko Szwadron jako tako wygląda,no cóż po co nam turyściSad Hehe kiedyś tłumaczyłam Francuzowi jak dojść do schroniska w I Lo hehe skończyło sie na tym,że poszliśmy razem,bo szłam w tym samym kierunku,nigdy nie zapomne jego zdziwienia gdy dowiedział sie,że musi czekać 2 godziny,żeby ktoś się nim zajął.To były wakacje,cos tam miało działać

nadzieja umiera ostatnia....
15.02.2007 00:42:31
Guest
Unregistered

nfm:

Nio jeszcze nigdy nie bylem w hotelu ale wontpie że kiedy kolwiek w nim będe Smile

15.02.2007 18:02:18
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,667

Kubus napisał(a):
Nio jeszcze nigdy nie bylem w hotelu ale wontpie że kiedy kolwiek w nim będe Smile

stary nie pisz za kazdym razem "Nio" i nie rób błedów ortograficznych i pisz cos wiecej a nie raptem 8 slow ;/

15.02.2007 19:55:07
Prot

*

Reputacja: 1
nfm: 459

Nikt nie wspomniał o hoteliku między dworcem PKS i Asią na ul.Kościuszki, w środku nie byłem ale recepcja z zewnątrz wygląda nawet spoko. No i jeszcze motel na obwodnicy E4 http://www.motelbogdanka.com.pl w pokojach też nie byłem ale mają dobre zestawy obiadowe.

21.02.2007 11:36:28
Joy_ride

*

Reputacja: 1
nfm: 736

polecam Agroturystykę gdzieś w budach łańcuckich czy jakoś tak niedaleko, znajomi tam wiele razy nocowali i mówili że jest spoko cena oraz warunki i obsługa Biggrin

a w Łańcucie to nie zauważyłem jeszcze hotelu z prawdziwego zdarzenia a co jest w Łańcucie pewne to wysokie ceny za coś co przypomina noclegownie :/

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
21.02.2007 21:09:03
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,667

No joy_ride ja tez nie widzialem zadnego lepszego hotelu zreszta ja tu nocowac nie bede bo po co Biggrin ale z reguly to ludzie nocuja w wiekszych miastach jak np rzeszow albo wlasnie po wiochach Biggrin

21.02.2007 21:35:26
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *