Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Hodowca świń mordercą.
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 3,541
Hodowca świń mordercą.

Link do artykułu

Nie bede wklejał kodu bo chyba jest to zbyteczne jak lepiej bedzie przeczytac to pod podanym linkiem. Wg. mnie koles jest psycholem z deczka.

23.01.2007 20:37:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 843

Hmm... bo ja wiem czy psycholem ? Ja też lubie pełne liczby Smile Taki nawyk pedanta Biggrin

Mam mieszane uczucia, gdy słysze o seryjnych mordercach - po dokładnym zapoznaniu się z ich przeszłością budzą w człowieku wstręt, aczkolwiek takie czarne charaktery zawsze mają w sobie coś co przyciąga/fascynuje innych ludzi...

Wyraźnie widać to w filmach - najbardziej lubiane charaktery to czarne postacie to takie jak Vader, czy Hannibal Lecter Smile

Oczywiście ktoś powie, że postacie filmowe są fikcyjne... Tak się składa, że wiele postaci filmowych jest wzorowanych na autentycznych przypadkach - John Wayne Gacy, Theodore Robert Bundy.
Granica między tym co fikcja, a rzeczywistość bywa jakby to ujął mój kolega bardzo śliska...

Liberate tute me ex inferis
23.01.2007 20:58:27
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

troszke nie na temat ale mialam okazje czytac ksiazke pt "czarny leksykon" o wszystkich seryjnych mordercach lat od ok 1890-1950 i wierzcuie mi uektóre pobudki ludzkie były wprost idiotyczne [ zabijanie dla rozkoszowania sie widokime wnetrzności czy zazdroscmłodej kobiety o 70 letniego staruszka ]

a co do hodowcy po tej ksiazce nic nie jest w stanie mnie zadziwic

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
23.01.2007 21:18:54
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ja czytałam książke "chemia śmierci" - polecam naprawde, też o morderstwach i mordercy Animatedwink hehehe i to też taki niepozorny człowiek to robił

23.01.2007 21:25:39
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

on wogole wyglada jak swir ....
Powinni go zrzucic ze skarpy ...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.01.2007 22:18:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

@ Topic przesunięty @

Rany... już sobie myślałem, ze będą dawać fotki i pełne opisy odnośnie tej sprawy. Na szczeście to jeszcze GW, a nie FAKT... Który pewnie nadrobi zaległości, nieważne z resztą.

Myślę, że dla takiego zwyrodnialca to i tak liczyło się kilka peirwszych zbrodni... Jesli wogóle można tak powiedziec. 49 osób... Jak mówił - prawdopodobnie - Stalin - smierć jednego człowieka to tragedia, a milionów - to już tylko statystyka. Tutaj kilakdziesiąt osób... zamordowanych w makabryczny sposób...

Najgorsze jest to, że człowiek nie powie już 'wierzyć się nie chce'...

Okrutne.

24.01.2007 10:49:18
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: