Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
Gry mojego ŻYCIA
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Gry mojego ŻYCIA

W jaką grę graliście najwięcej, która przykuwała Was do kompa dniami i nocami, przez którą grę rzuciły Was dziewczyny albo Wasi faceci Biggrin Bo wiem, ze są takie gry, które potrafią wkuć oczy do kompa na długie dłuuugie godziny.

I nie musi być to tytuł wyssany z Torrentów, który jeszcze nie wszedł do oficjalnej sprzedaży, ale może to być jakis staruszek, lub inny tytuł (tytuły), które na prawdę są tym, o czym będziecie wspominać swoim dzieciom, że "Na starych komputerach, które nie mieściły się w łebku od szpilki, była kiedyś taka gra..." Smile

Moje tytuły nie do zdarcia:

Prince of Persia - Gra, z którą miałem pierwszy kontakt na pierwszym kompie w moim życiu. no niecałkiem moim, bo był to komp w pracy ojego taty Biggrin no ale można to tak ująć. Bo to pierwsza gra, która miała to coś - i grałem, i grałem, i grałem Smile Nie do zapomnienia. Od niej wogóle zaczęło sie moje "lubienie kompa".

Diablo - Oooo rajjuuuuu... ta gra wbiła mnie w fotel. Pierwszy raz miałem okazję zatonąć w świat znany tylko z książek. Cała ta oprawa, magia, historia, walka ze złem, demony... Losowa generacja leweli i itemów. To był szok i zarazem tytuł, do którego co jakiś czas wracam. i jeszcze dodam - posiadam oryginał tej gry Smile Nie kupiony teraz na wyprzedaży w Mediamarkt czy Tesco, ale... z 1996 roku Smile

PainKiller - gra masakryczna, fakt... ale podobała mi się taka mroczna zręcznościówka. Sadystyczna, pełna koszmarów, z piekną grafą i MUZYKĄ, której słucham bardzo często na rowerku w Bażantarnii Biggrin I wykonana przez polski team Biggrin Co jakiś czas instaluję i oddaję się refleksjom... Biggrin

Call of Duty (1,2) - Noooo... a to już mój ostatni tytuł. Dlaczego? Za klimat, za wojskowość, za to wszystko, co cenię w filmach wojennych, a co pojawiło się w tej grze. Po prostu. Co jakiś czas, aby troszkę pozapominać - znowu wrzucam to na kompa i ciacham, ciacham, ciacham. I od razu zaznaczam - że to wcale nie powoduje u mnie wzrostu agresji czy niechęci do naszych zachdnich sąsiadów Smile

Pozdro.

26.06.2006 09:21:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,829

Chyba najczesciej gralam w The Sims - lubiłam bawić się w rodzine Animatedwink ale baaaardzo bardzo fajne dla mnie bylo budowanie domow, calych miast, umeblowania itp Smile

Alladyn - bardzo bardzo dawno temu, pierwsza gra w ktora gralam, i to nie u siebie bo wtedy jeszcze ani kapa ani tym bardziej netu nie mialam Smile ale gre wpominam mile Animatedwink

Prince of Persja - ostatnimi czasami Smile ogolnie fajna gierka.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
26.06.2006 17:39:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

THE Simcity - super gra, wciągajaca, tylko denerwowałao mnie to, że jak juz zbudowałam całe miasto, to zawsze jakis pożar wybuchał lub ufo nadlatywalo... :/

Krecik - fajnie sie klocki ukladało

JazzJackRabbit! - ulubiona gra lat mlodosci Tongue mogłam w nią grac całymi dniami Smile

Oczywiście The Sims - domki, rodzina, itp Smile

Prehistoric - lubie przygodowe gry, strzelanki i ganianie z kijem Animatedwink

Need For Speed, Collin McRea- wyścigi samochodowe Biggrin teraz zamierzam troche znowu w nie pograc Biggrin

Prince of Persia - chyba jak większośc, jedna z moich pierwszych gier Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

26.06.2006 22:12:39
Falkhor
Administrator
*

Hehehe Smile No faktycznie, jak mołem zapomnieć o Kreciku i prehistoryku. i teraz pomyśleć, jak to kiedyś można było zrobić grę tak prostą ale tak długo trzymającą człowieka przy kompie? Smile

Pozdro.

27.06.2006 06:55:59
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

Nie było takich mozliwosc jak dzis Teraz taka gre jak krecik czy prehistoryk pisze sie w pół dnia Smile

27.06.2006 12:09:05
Falkhor
Administrator
*

profesoq - może i w pół dnia - ale tu nei chodzi o możliwości tylko o pomysł Smile teraz możliwości są ogromne a i tak rodzi się mnóstwo kitów i shitów. A o hit trudno Smile

27.06.2006 12:49:22
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

Teraz napisac HIT - gre trzeba miec super zespoł i duzo kasy wszystko współczesność i reklama kreuje juz nikt nie zrobi super prehistoryka bo musi byc super grafa, muzyka, szybkosc a to kosztuje. Chociażby sprzet uzytkownika juz ta gra nie pojdzie na 100Mhz i 16 Ram tylko na 1000Mhz i 512 DDR Ram Smile Także róznice sa. Najwazniejszy jest pomysł a rynek gir juz jest tak obsadzony ze trzeba miec super strategie zeby cos dobrego wymyslec z napisaniem juz nie ma problemu jak ma sie troszke gotowki. Smile

27.06.2006 12:57:24
PEPEr

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 416

hehe kiedyś to sie grało Biggrin Need for speed, każda część Animatedwink
Age of Empires 2 , Animatedwink
Wormsy, Biggrin oczywiste Animatedwink
Jazz Jackrabbit, Animatedwink
Fifa 98, Animatedwink
Dune 2000,
Duke Nuken , Animatedwink

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
26.07.2006 10:35:31
magdaaa

*

Portfel: 524

A ja będę inna i napiszę, że nie lubię grać i nawet nie znam tytułu jakiejś nowej gry, ale jak byłam mała to oczywiście najlepiej wspominam Prince of Persia. A zapomniałąm,że teraz gram w pasjansa Biggrin

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
26.07.2006 19:30:36
Falkhor
Administrator
*

Duke Nukem - Gra-pomnik Biggrin
Red Alert - Setki godzin spędzone po stronie Sowietów - Alianci nie mieli ikry, nie mieli tego czegoś... i nie mieli Tanii Biggrin

27.07.2006 07:06:29
nemeczko

*

Portfel: 45

Heroes III - zdecydowanie najlepsza komputerowa gra wszechczasów!mógłbym w to grać i grać
mario bros - chyba kazdy w nią grał w dziecińśtwie.najlepsza platformówka
contra - ganiasz z pistolecikiem niczym rambo i strzelasz we wszystko co sie rusza.po kazdym levelu potworek:-D

And all its been was it all for nothing
15.08.2006 07:48:45
Falkhor
Administrator
*

Tetris - Powstało tyle klonópw i odmian tej gry, że też pewnie powinna pretendować do tytułu gry wszechczasów Smile Na starym pececiku pamiętam tylko taką siatke niby trójwymiarową, i klocki. Żadnych kolorów, tylko różne kształty (klasyczne) i co raz szybsze tempo Biggrin

Saper - najpopularniejsza gra biurowa całego świata Biggrin

15.08.2006 11:22:31
nemeczko

*

Portfel: 45

Grand trefl Auto ( Gta ) wszystkie części,a zwłaszcza te w 3d. Krótko mówiąc : Pościgi, strzelaniny, intrygi, pełna swawola! Wszystko co tygryski lubią najbardziej.:-D

And all its been was it all for nothing
21.09.2006 23:33:54
grzenio

*

Portfel: 1,393

nemeczko napisał(a):
Krótko mówiąc : Pościgi, strzelaniny, intrygi, pełna swawola! Wszystko co tygryski lubią najbardziej.:-D

Czyli brykać Biggrin

22.09.2006 17:13:31
SunShine

*

Portfel: 1,514

Ja ogólnie gustuje w fanatastyce Smile i mmorpg gdzie gra sie z ludźmi Smile lubie rozmawiać z prawdziwymi ludźmi a nie z komputerem.
MU Online - Ładny rok z życia chcialam rozwijać doświadczenie ciągle Smile chęć wzrsatała z każdym lvlem. Poznałam w tej grze wielu ludzi z ktorymi terazm mam dobry kontakt. Zaniedbałam rodzine przyjaciół szkołe i chłopaka Sad MU to było moje życie, nie spałam nie jadłam nie wychoziłam z domu gralam nawet na przerwach w szkole. Ogólnie shiz, nałóg okropny! Ale sentyment mam do tej gry i mysle że po maturze do niej wróce ze stara paczka przyjaciół z gilgi Smile oczywiscie poszkodowana jako elf ee z vine na +13 eh Smile

Lineage 2 - piękna grafika, piekne mroczne elfy sexownie ubierajace sie Smile zwiewne sukieneczki elfów i obrotowa kamera która zajzy wszedzie Smile podobają mi sie gry z efektownymi czarami wizardów. I duzo questów a ja lubie takowe rozwiązywac.

Diablo 2 - super gra Smile uuu alez wciągająca tak jak mu Smile ale grafika troszke gorsza.

Cabal - grałam przez miesiąc na wersji beta ale bardzo przyjemna gra Smile coprawda gorsza od lineage ale coś w tym stylu.

Neverhood Biggrin - jedyna nie mmorpg w która grałam sama. Poprostu boska Biggrin Plastelinowy ludek i ciekawe zagadki.. Stara ale zapamietam ją chyba do końca życia.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
30.09.2006 15:28:25
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: