Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GRILL
01.05.2007, 17:49:09

iwcia napisał(a):Zdecydowanie kielbaska posypana pyszna przyprawa do grila Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jadłam taką w niedziele, wyśmienita Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:lol-sweat:

Jak pogoda dopisze to przed juwenaliami, albo w trakcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
trzeba będzie coś pomyślec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hmm ciekawe czy na balkonie w bloku można smażyć kiłełbaski ? :letssin:

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.05.2007, 19:41:39

A ja ostatnio miałem okazję spróbować coś pysznego z grilla - filety drobiowe zawijane plastry boczku. Pyyyyycha. :sweet: Boczek był smakowicie chrupiący a mięsko w środku mięciutkie.
01.05.2007, 20:22:47

grzenio napisał(a):Boczek był smakowicie chrupiący a mięsko w środku mięciutkie.

Grzenio czekam na przepis w kulinariach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
02.05.2007, 00:56:46

A ja ostatnio na grillu niemogąc się doczekać na 'coś konkretniejszego' przypiekałem chipsy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Były wyjątkowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.05.2007, 14:53:48

iwcia napisał(a):Grzenio czekam na przepis w kulinariach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Niestety nie ja byłem autorem tego dania, ale jeśli uda się przepis zdobyć to zapodam.
02.05.2007, 19:51:08

grzenio, zapodaj, jak się da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bardzo chętnie po eksperymentuje z grillem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teddy_85 napisał(a):A ja ostatnio na grillu niemogąc się doczekać na 'coś konkretniejszego' przypiekałem chipsy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Były wyjątkowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hehe no nieźle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
O czipsach z grilla jeszcze nie słyszałam :]

03.05.2007, 17:43:01

Ja lubię chleb przypiekać, potem natrzeć czosnkiem i masłem. Mniam. Czosnek też z węgla pycha. No i cebula.
05.05.2007, 11:38:21

Jesli chodzi o chlebek, to ja polecam posmarowany masłem z dwóch stron, posypany przyprawą do grilla i pieczemy ostro, ostro - na czarno naturalnie :letssin: Smak bossski, pomijam tu estetyczny aspekt - liczy się smak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.05.2007, 12:57:21

o Ziom powrócił z łona natury Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja na wtym długi weekendzie zaliczyłam 4 ogiska , dzis w zanadrzu 2 , ale ani jednego grila :lmao:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
08.05.2007, 07:43:19

moze zrobimy jakiegos grilla? mam kilka dni luzu ale nie wiem czy maturzysci dadza rade :puppyeyes:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
08.05.2007, 21:48:13

ja w maju odpadam na grille, ogniska czy zloty itp. PO MAJU prosze, PO MAJU :puppyeyes:

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.06.2007, 22:00:06

No i mamy kolejny dłuższy weekend (niestety nie wszyscy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) więc napewno u większości wypoczywających będzie grill Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pogoda sprzyja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie ma to jak grilll przed blokiem na ławeczce, z piwkiem w ręku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.06.2007, 23:01:25

Ale pod blokiem ??!! to chyba nie fajnie bo sąsiedzi patrzą:/ może już lepiej na jakąś działeczkę sie wybrac ??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmm przynajmniej nie podgląda nikt nie powołany...a jak już o tym mowa to może jakiś mały grilik albo ognisko ?? =D trzeba by coś zorganizowac...sama bym to chętnie zrobiła ale nie mam gdzie :/ a po za tym komu by się chcialo do mnie jechać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
08.06.2007, 06:39:20

rudzia, napisała:
Cytat:a po za tym komu by sie chcialo do mnie jechac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:
rudzia, zacznijmy od tego, że nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz... ;D :hihi:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
08.06.2007, 09:48:31

rudzia, Pod blokiem? Ja kiedyś z kolegą w Krakowie zrobilismy na strzeżonym zamkniętym osiedlu grilla na balkonie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hiehiehie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Co się działo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy