Odpowiedz  Napisz temat 
W gminie Cierpisz ma powstać teren na nowy cmentarz.
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,825
W gminie Cierpisz ma powstać teren na nowy cmentarz.

Cytat:
[center]Miejscowe plany zagospodarowania przestrzennego
OGŁOSZENIE
Wójta Gminy Łańcut
o przystąpieniu do sporządzenia
miejscowych planów zagospodarowania przestrzennego.[/center]

Na podstawie art. 17 pkt.l ustawy z dnia 27 marca 2003r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym /Dz. U. Nr 80 póz.71II zawiadamiam

o podjęciu przez Radę Gminy Łańcut Uchwały Nr XLI/301/06 z dnia 25 października 2006r. o przystąpieniu do sporządzenia miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego terenu położonego w Gminie Łańcut w miejscowości Cierpisz, celem budowy cmentarza parafialnego na działkach nr ew. 484; 483; 482; 481/2; 481/1 w Cierpiszu

Zainteresowani mogą składać wnioski w związku z w/w w terminie do 31 grudnia 2006r. w Sekretariacie Urzędu Gminy Łańcut /pokój nr 108/.

Wszelkie informacje dotyczące w/w przedsięwzięcia udzielane są w pokoju 204 Urzędu Gminy.

Źródło - Gmina Łańcut

Ludzie, którzy w tej sprawie mają swoje wnioski, zastrzeżenia - proszeni są o jak najszybsze wnoszenie ich do urzędu Gminy. W końcu budowa nowego cmentarza nie jest zwyczajnym obiektem...

Pozdrawiam.

07.12.2006 09:11:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Sweet_Girl

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 49

hehe to chyba tyczy się niejako mnie - gdzie bedę leżeć po śmierci Smile

09.12.2006 21:17:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,825

Sweet_Girl, Heh Tongue No być może tak, jeżeli jesteś z tej miejscowości i tam masz zamiar być pochowana Smile To się jeszcze upewnij, czy to będzie dogodne miejsce, czy nie będziesz komuś pod 'oknem' leżec, że tak powiem. Mieszkanie przy cmentarzu... ech, i ten widok rano, i wieczór, za oknem... Na pewno można się przyzwyczaić.

10.12.2006 08:41:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
grzenio

*

nfm: 1,363

Falkhor napisał(a):
To się jeszcze upewnij, czy to będzie dogodne miejsce, czy nie będziesz komuś pod 'oknem' leżec, że tak powiem. Mieszkanie przy cmentarzu... ech, i ten widok rano, i wieczór, za oknem... Na pewno można się przyzwyczaić.

Na pewno będzie to miejsce z pięknym widokiem na okolicę Biggrin Miałem okazję ostatnio pierwszy raz zapędzić się do Cierpisza na samą górę. Widoki są niezłe.

A tak ogólnie miejscowość zrobiła na mnie dobre wrażenie, widać że (przynajmniej przy drodze) mieszkańcy dbają o swoje obejścia. Smile

10.12.2006 10:35:49
Sweet_Girl

*

nfm: 49

grzenio napisał(a):
A tak ogólnie miejscowość zrobiła na mnie dobre wrażenie, widać że (przynajmniej przy drodze) mieszkańcy dbają o swoje obejścia. Smile

oj sorka bardzo ale myslisz ze wies to nie wiem , jakies widoki konia i krów pasących sie gdzies na polanie??!! Tongue moje miejsce zamieszkania jest bardzo scentralizowane, wkońcu za rok mamy być przedmieściami Rzeszowa Smile:))
p.s. ciesze sie ze Ci sie podobalo Smile i gratuluje wytrwalosci pod tą wielką górę Tongue
pozdruuufka Biggrin

12.12.2006 20:13:11
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *