Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Ghost Rider
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
Ghost Rider

Cytat:
Nasza rekomendacja to 2 gwiazdki. Nieciekawa ekranizacja komiksu bogata w efekty specjalne. Fotogeniczna (Evcia, Nicolas, płonący motocykl, halloweenowe dekoracje), lecz z bzdurną fabułą i pozbawiona prawdziwego dreszczu.

Źródło - o2.pl

Ojoj... a ja wiązałem z tym filmem takie nadzieje... tez lubiałem przeglądnąć komiksy z Ghost Riderem, chociaż przyznam tez, że nie należał on do moim naj-naj-ulubieńszych 'herosów'. Wydawał mi się... zbyt widowiskowy... i ta czacha, która płonęła mu w sumie cały czas... niezbyt mi to pasowało.

Oglądnałem sobie zwiastun filmu i hmmmm... coś mnie tknęło, że może być nietęgo. Przeglądam co raz więcej opinii i się podłamuję, że jakieś 120.000.000 dolców poszło tylko w efekty.

Pozdro.

23.02.2007 15:14:37
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Cerberion

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Kurde. tez sie napalalem na ten film a wszyscy mi teraz mowia ze to ponoc straszne dno. Pogieta historia Sad Sad Sad A nakrecalem sie na film dobrych kilka miesiecy Sad dlatego jak dalej beda tak na nim psy wieszac, to specjalnie pojde do kina i bede udawal, ze bardzo mi sie podoba Sad Sad Sad

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
23.02.2007 15:41:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1

łe czytałam wiele recenzji i wew szytskich prawie to samo co tu , niestety nasza kinematografia schodzi na psy i filmy robia sie coraz gorsze , byle zbic kase :? Nmicolas bedzie mi musial wybaczyc ale sie nie skusza na niego . nie w tym filmie

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
23.02.2007 23:34:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

prague accommodation Różewicz Tadeusz wiersze imprezy tematyczne Ubezpieczenia na życie hosting www