Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Gdzie warto się wybrać? Czyli CO trzeba u nas zobaczyć?
Autor Wiadomość
tmsiwy

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 46
RE: Gdzie warto się wybrać? Czyli CO trzeba u nas zobaczyć?

Falkhor napisał(a):
Hehe Animatedwink Ta mapka to nie jest żaden Graal Animatedwink W lokalych kioskach powinna być bez problemu - a nazywa się po prostu mapa powiatu łąńcuckiego Smile Ile ksoztuje, to nie wiem, ale pewnie kilka złotych. Podobnie jak bardzo fajną mapę wydała Gmina Rakszawa. Może czasem coś jest nie tak z dokładnością np. ulic czy coś - tak mi się zdaje Cool czasem Cool - to są tam dobrze oznaczone ciekawostki.
Jest takze portal Kraina Łańcut - na razie w fazie rozbudowy ale jest tam sporo rzeczy.
Ponizej fotki tych dwoch albumow, mam jeszcze inne (np. szlak garncarski, dolina wisłoka, żelazny szlak.

No n atej stronce bywałem pare razy ale dzieki Tongue No i za mapki oczywiście też jak bede miał chwile czasu to postaram sie podejść do jakiegoś kiosku i sobie ją sprawić dzieki jesszcze raz wielkie.

ps
Falkhor wiesz moze coś o dniach miasta w tym roku daty zespoły itp?

Czy naprawde jest jak jest???

Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2008 21:43:57 przez tmsiwy.

27.05.2008 21:38:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,039

Co do dni miasta to będzie nowy topic, ale tu już jest link z programem http://lancut.pl/asp/pl_start.asp?typ=13...ja=artykul

Co do mapek - to jest jeszcze taki duży 'przewodnik po ziemi łańcucko-leżajskiej' - takie kompendium.

Zawiera dwie dobre mapki i z nim to dopiero można pohasać po regionie Smile

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
28.05.2008 06:48:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
tmsiwy

*

Falkhor napisał(a):
Hehe Animatedwink Ta mapka to nie jest żaden Graal Animatedwink W lokalych kioskach powinna być bez problemu - a nazywa się po prostu mapa powiatu łąńcuckiego Smile Ile ksoztuje, to nie wiem, ale pewnie kilka złotych. Podobnie jak bardzo fajną mapę wydała Gmina Rakszawa. Może czasem coś jest nie tak z dokładnością np. ulic czy coś - tak mi się zdaje Cool czasem Cool - to są tam dobrze oznaczone ciekawostki.
Jest takze portal Kraina Łańcut - na razie w fazie rozbudowy ale jest tam sporo rzeczy.
Ponizej fotki tych dwoch albumow, mam jeszcze inne (np. szlak garncarski, dolina wisłoka, żelazny szlak.

No i poraszka obszedłem prawie wszystkie kioski i ksiegarnie w centrum i nie ma tej mapki tylka chcą mi wcisnąć plan miasta Tongue

10.06.2008 18:58:17
Falkhor
Administrator
*

Hehehe Biggrin Handlarze Biggrin Być może już pokończyły się nakłady... Wiem jeszcze, że w bibliotece jest chyba jeden albo dwa egzemplarze tego przewodnika Cool

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
16.06.2008 17:18:59
tmsiwy

*

Falkhor napisał(a):
Hehehe Biggrin Handlarze Biggrin Być może już pokończyły się nakłady... Wiem jeszcze, że w bibliotece jest chyba jeden albo dwa egzemplarze tego przewodnika Cool

A w której miejskiej czy pedagogicznej czy jeszcze jakiejś innej jak jest Tongue

23.06.2008 19:27:20
Falkhor
Administrator
*

Siwym - MBP Oddział Najważniejszy, czyli ten koło MDKu Animatedwink Animatedwink w pedagogicznej albo w innych oddziałach to nie wiem.

24.06.2008 12:33:45
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *