Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Gdzie w Łańcucie zrobić prawo jazdy?
AutorWiadomość
Jowita

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 57
Gdzie w Łańcucie zrobić prawo jazdy?

Mam pytanie o szkołę jazdy w Łańcucie. Jaką polecacie i dlaczego? Proszę Was o radę.

Jowita
08.04.2008 14:20:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
SunShine

*

Portfel: 1,514
RE: Gdzie w Łańcucie zrobić prawo jazdy?

Był już ten temat Smile polecam ośrodek szkolenia kierowców BEST i zapraszam do wątku
http://www.forum.lancut.org/szkoly-jazdy-t-1179.html
Wysoki poziom nauczania i przesympatyczna atmosfera Biggrin do dziś mam kontakt z moim instruktorem, no i bardzo wysoka zdawalność, zreszta w tym linku już jest wiele napisane o różnych ośrodkach szkolenia Smile
Załozyciel tego wątku równiez wybrał BEST i zdał za pierszym razem Tongue

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
08.04.2008 18:49:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Jowita

*

Portfel: 57

Dzięki, dzięki :-) Jesteście jak zwykle niezawodni!!!!

Jowita
09.04.2008 22:04:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
MARIA

Portfel: 12

witam
a ja się wyłamałam i poszłam na kurs prawa jazdy do nowopowstałej szkoły jazdy NOVA z siedzibą przy ulicy Cetnarskiego i... wcale nie żałuję. Świetny instruktor pan Krzysiek, pani z biura też niczego sobie. zdałam za pierwszym razem!!Biggrin
z tego co wiem to też mają wysoką zdawalnośc.
polecam gorąco i pozdrawiam

Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2008 16:11:35 przez Qmar.

19.04.2008 15:08:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

MARIA - Czasem trzeba się wyłamać, wiec teraz możemy już mówic, że i BEST jest ok, i NOVA jest OK Smile Wybór jak zwykle pozostaje klientowi Biggrin

Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!!
Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
21.04.2008 15:12:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
pezet

*

Portfel: 110

jesli moge cos doradzic niezly jeszcze z czasow mojego mieszkania w Lancucie byl AutoFan. i pewnie dalej jest. mysle ze obczajacie gdzie to jest, jesli nie to ten osk znajduje sie kolo plantow obok miejsca gdzie zawsze staly taxowki. i jesli moge doradzic instruktora bierzcie mistera Musz'a. prywatnie kolega wiec zrobie mu reklame ;d publicznie sympatyczny gosci i bardzo dobry instruktor Biggrin

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
22.04.2008 02:05:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Tak sobie to czytam i się zastanawiam, czy Łańcut nie ma bardzo komfortowej sytuacji Smile Pi razy drzwi mamy 3 lub nawet 4 dobre lub bardzo dobre szkoły dla kierowców. Może nie widac tego w postaci dobrej jazdy na drodze Animatedwink Animatedwink ale kurcze, jaki wybór. Nawet w Rzeszowie nie wiem, czy jest aż tyle szkół na mieszkańca co w Łańcucie Biggrin

Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!!
Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
22.04.2008 08:25:19
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

W TMR rze jest szkoła jazdy i w dobrych pieniadzach podobno!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
29.04.2008 16:42:39
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: