Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie się ubieracie?
24.10.2006, 15:59:56
Gdzie się ubieracie?
Tak jak w temacie ciekawa jestem gdzie robicie zakupy ubraniowe, czy są to duże centra handlowe z firmowymi sklepami czy może jakieś mniejsze miejsca. No i wreszcie co sądzicie na temat Ciucholandów. Interesuje mnie nie tylko opinia kobiet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
24.10.2006, 16:57:59

ja sie ubieram gdzie sie da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji naogół w malutkich sklepikach bo można tam znaleźć nie raz coś oryginalnego i wyjątkowego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a tak jeszcze na marginesie - nienawidze dużych sklepów i tłumów - więc to jakoby wyklucza zakupy w marketach i dużych centarch Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
24.10.2006, 18:16:16

nie lubie zakupow w duzych centrach handlowych z jednego powodu - nie mam kasy na takie zakupy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie stac mnie np na spodnie za 114 zl :/
wole isc do mniejszego sklepu i upolowac cos po przecenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a odnosnie ciucheksów - nie mam ni przeciw - kiedys lubialam poszperac w takich sklepach, teraz jednak jakos mniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chyba nie mam czasu zeby spokojnie poszukac - bo w takich sklepach zwykle kupuje sie cos przypadkiem, a nie bedac na konkretnych zakupach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba wlasnie ze wzgledu na cene oferowanego towaru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a wlasnie - ktos poleca jakis ciucheks w Lancucie lub Rzeszowie ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
24.10.2006, 21:33:35

Z ciucholandów można wygrzebać oryginalne i fajne rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja niestety nienawidze 'grzebać nigdzie' (bez skojarzeń Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) bo mnie to nudzi ale moja siostra ma z tamąd fajne rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moje ulubiona marka to topsecret i reporter - tanie i solidne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w centrach handlowych po chwili bola mnie nogi, nudze sie i faktycznie mnie nie stać finansowo. Także równiez preferuje małe sklepiki. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
24.10.2006, 21:35:36

ja uważam, iż ciucholandy są super!!!! a wiem coś o tym!!!! i magdaaa chyba też, co nie??? :564:
24.10.2006, 22:35:04

Tak tak Estello wiem coś o tym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Faktycznie w ciucholandach można znależć fajne i markowe rzeczy. Zaletą jest też to, że można trafić na ubrania inne niż w danej chwili wszyscy noszą. No i jest tanio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
24.10.2006, 22:57:33

a ja wprawdzie w sprawie ciuchow wybredna nie jestem, ale ..... my ziomale cenimy chybanajbardziej sklepy w stylu Cropp Town czy House Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale co najwazniejsze - ciuch musi byc ładny, w przyzwoitej cenie i musi przykuc moją uwage. Przyznam szczerze, ze wiekszosc ciuchow mam orginalnych, ale to tylko zewzgledu na ich w miare dobra wytrzymalosc i trwałosc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.10.2006, 07:48:13

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja do bywalców sklepów nie należę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I rzadko robię zakupy ubrań... A jeśli już, to gdzie? To akurat mało ważne, bo i tak zawsze rozglądam się za czym, co mi pasuje i co jest TRWAŁE. I chyba raczej dobrze wybieram, bo większość z ciuchów w mojej szafie ma już trochę czasu... Szmateks? Zdarzyło mi się tam cos kupić, nie narzekam. Co prawda chwilę schodzi poaptrzeć na szwy, przebarwienia, zabrudzenia, załatania itp., ale warto poświęcić trochę czasu. Odzież 'markowa'... raczej nie posiadam. Z resztą to sprawa dyskusyjna - 'odzież markowa'. Tajwan to też marka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poza tym jestem tak ortodoksyjnym facetem, że nie odczuwam różnicy w odzieży tylko ze względu na cenę. W sensie nie czuję się lepiej lub gorzej w ciuchu, który kosztuje 500 albo 50 zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo ten za 500 też może być do bani.
25.10.2006, 13:46:29

Absolutnie nie mam nic przeciwko roznego rodzaju rynkom, bazarkom czy czyms w tym stylu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mozna kupic modne ciuszki w niskich cenach, czesto zdarza sie ze taki sam ciuch widzimy w ogromnym centrum handlowym no tylko ze jest on 2 razy drozszy.

Mysle ze jezeli na kogos patrzymy to chyba nikt nie zastanawia sie za ile ten koles ma na sobie sweter i czy jest on z tesco czy np Galeri Grafiki hehe. Wazne zeby to co sie nosi bylo praktyczne, podobalo sie nam samym, ale tez od czasu do czasu fajnie uslyszec ze ma sie cos fajnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dla mnie osobiscie ciuchy markowe nie graja zadnej waznej roli, moga wogole nie istniec, ponoc dluzej sie "trzymaja" no ale jak prawie kazda kobieta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jezeli ciuch sie zuzyje to zawsze jest okazja na kupienie sobie czegos nowego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i o to tez chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wazne zeby byc zadowolonym z zakupu i miec satysfakcje.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
25.10.2006, 21:09:20

a ja sie ubieram w skateshopie i tam mi dobze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ...
26.10.2006, 10:22:54

a ja robie zakupy w roznych sklepach ^^ kupuje poprostu to co mi sie podoba niewazne ile to kosztuje jak mi sie spodoba i pasuje biore z miejsca

12.11.2006, 00:57:18

Ja wole kupować w centrach handlowych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji najlepiej jak jest miła profesjonalna obsługa, która doradzi, pomoże i poszuka jakiegoś dobrego rozmiaru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A w takich właśnie sklepach dużych są takie osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ostatnio miałam właśnie problem ze spodniami, bo nigdzie nie mogłam znaleść odpowiednich i po paru niepowodzeniach udało mi się wreszcie kupić odpowiednie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zdziwiło mnie też to, że w niektórych sklepach obsługa wogóle nie zna sie na rozmiarach albo nie słuchała co do nich mówiłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji np. mówie poprosze rozmiar większy a pani przynosi mi 2 rozmiary mniejsze od tego który chciałam i mówi "te powinny być dobre" hehe

Co do szmateksów - to nie mam nic przeciwko nim, czasami naprawdę, można znaleźć coś fajnego i taniego. Ale ja jednak nie umie się w takich sklepach odnaleźć i wyszukać czegoś takiego własnie niespotykanego.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

12.11.2006, 07:48:31

Jeśli już JA idę do sklepu, to z reguły jest to sklep wybrany na drodze eliminacji innych - gdyż jeśli okazuje się, zę muszę sobie cos kupic, o najpierw robię falangę i spacerek po wszystkich sklepach danego typu... Do tego zaglądnę również do szmateksów. No a potem chwila myślenia, porówannie jakości i cen i... biorę kasę i idę do sklepu. Jeszcze jedna przymiarka, westchnięcie 'No dobra' i już.

Szmateksy - czy tam się trudno odnlaeźć... na pewno, gdy jest dostawa nowego towaru, bo wtedy dopchanie do koszyka mogą utrudniac Moherowe Oddziały tudzież inni fanatycy taniej odzieży. Ja lubię, jak jest spokój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i nie widzę absolutnie nic złego w uzywanej odzieży. Używane nie znaczy złe. A złe nie jest, jeśli się trochę towarowi przyglądnie i weźmie dobry. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :562:
22.09.2007, 11:35:00

Sklepy internetowe http://www.rockmetalshop.pl , http://www.kropa.pl http://www.takt.pl i łańcucki plac targowy.

Walking never alone
A shadow without light
Tears sprinkle my skin
My heart just wants to die
22.09.2007, 16:23:00

Ja ubieram sie wszedzie gdzie wypatrze jakis fajny ciuch Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lubie fuul market w rzeszowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji duzy wybor i nie takie wysokie ceny, pozatym ryneczek na balcerka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy