Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Gdzie się ubieracie?
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,968

Lubię sklep o nazwie 'jeans Center' - niekoniecznie ten koło plant, tylko na Cetnarskiego. Od wieeeelu już lat kupuję tam spodnie. POza tym jeszcze jeden plus - jak się coś w gaciach zrypei, np. zamek, to wymieniają gratis. na dodatek podobają mi się rzeczy, które tam mają, dośc duży wybór. A ceny fajne. co ciekawe - tańsze niż sklep koło plant Tongue

29.09.2007 15:32:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
nfm: 2,436

Falkhor napisał(a):
Lubię sklep o nazwie 'jeans Center' - niekoniecznie ten koło plant, tylko na Cetnarskiego

Tak tez tam lubię chodzić. Tam jest bardzo fajna obsługa a po za tym fajnie doradzają. Ostatnio kupiłam tam spodnie i jestem z nich bardzo zadowolona, bo fanie w nich wyglądam Tongue A po za tym ja podobnie jak Ziomalka. Wole obejrzeć dokładnie ze wszytskich stron a poźniej się zastanawiam, czy taki zakup mnie interesuje Tongue

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
30.09.2007 12:23:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
siss

*

Reputacja: 0
nfm: 491

W secondhandach można naprawdę fajne rzeczy kupić, tylko trzeba umieć szukać. Mi to nie bardzo wychodzi ^_^ Ale mam koleżankę, która firmowe rzeczy non-stop znajduje i wyglądają super.
Z tym, że nawet jak się lubi odwiedzać często ciucholandii, to czasem też chce się mieć coś nowego.

30.09.2007 16:52:31
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,968

rudzia, Heheh Smile W tym sklepie obsługa rzuciła na mnie okiem, dali mi jedne spodnie, ubrałem, i stwierdziłem, że lepszych nie znajdę Drwi

siss, Niektóre szmatolandy specjalizują się w odzieży markowej - i fakt, nie zapłaci się tam za prima sort 5zł, tylko np. 30-40zł. Ale towar pierwsza klasa.

01.10.2007 16:30:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,436

Mówcie co chcecie, ale ja w szmateksach znajduje bardzo wiele firmowych ciuchów i to w całkiem nie złym stanie i to za grosze. Niestety nie stać stać mnie na to żeby zawsze kupić sobie coś w sklepie a po za tym z której strony by na to nie spojrzeć w szmateksach jest taniej Smile Tongue

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.10.2007 23:50:44
mala.em

*

Reputacja: 0
nfm: 306

zrobiłam dziś szybkie zakupy: 2 ciepłe sweterki, wełniana kamizelka i jesienna kurtka - łącznie za wszystko zapłaciłam 8 zł (słownie: osiem złotych) - i jak tu nie kochać secondhandów??? Biggrin

04.10.2007 13:31:31
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,401

mala.em napisał(a):
zrobiłam dziś szybkie zakupy: 2 ciepłe sweterki, wełniana kamizelka i jesienna kurtka - łącznie za wszystko zapłaciłam 8 zł (słownie: osiem złotych) - i jak tu nie kochać secondhandów???

Proooszę, napisz gdzie kupiłaś te właśnie fatałaszki, jestem pod wrażeniem :letssin: Ja w Italli po raz piewszy zobaczyłam taką zajefajną firmę produkującą spodnie - PSYCHO COWBOY - nie muszę wspominać, że sama jako Texas Ranger widziałabym się w takim odzieniu Tongue Ale jak dla mnie 100 Euro to hmmmm trochę wygórowana cena ^^" Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
04.10.2007 20:21:39
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *