Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie się ubieracie?
23.09.2007, 09:09:40

iwcia napisał(a):Ja ubieram sie wszedzie gdzie wypatrze jakis fajny ciuch

Dokładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie zawsze mnie stać na firmowe ciuszki, ale jak już się cos trafi i mnie się podoba to kupuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ważne jest żeby ciuch nam się podobał...i wydaje mi się, że nie ważne jest gdzie jest on kupiony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.09.2007, 11:30:32

ja nie cierpie kupować ubrań Bakowa ma za mną przewalone. Niecierpie mieżyć kombinować. Ostatnio byliśmy na zakupach chyba w full markecie. Matko taki duży budynek i same ciuchy... po co ...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
25.09.2007, 11:28:46

Bake nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji też nie lubię robić zakupów ale jak musze to trudno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jakoś to się da przezyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak swoją drogą to jakim cudem nabywasz ubrania jak nie lubisz robić zakupów. Może przez internet ??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
25.09.2007, 12:00:45

czasami sie zmuszam

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
25.09.2007, 12:13:22

Ja rzadko kupuję ciuchy, bo zazwyczaj kasy nie mam.
Tylko jak się trafi jakaś okazja w sklepie, na rynku, w szmateksie, na Allegro... - to wtedy kombinuję pieniążki.
Ale i tak wszystkie szafy w pokoju są przepełnione. Tylko nie mam pojęcia dlaczego. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
25.09.2007, 12:21:20

ja jakoś nie uznaje zakupów w szmateksie, wydaje mi sie ze ubranie to jest intymna rzecz i nie chciałby ubrania po kims...

25.09.2007, 12:38:32

Zależy jaka część garderoby. Bielizny to bym tam napewno nie kupiła.
Ale inne rzeczy czemu nie. Przecież i tak wszystkie ciuchy piorę zanim będę w nich chodzić. Zresztą zazwyczaj wybieram takie rzeczy, które wyglądają na nowe lub mało używane. A poza tym to w takiej cenie jak tam kupuję podobnych ubrań nigdzie nie znajdę.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
25.09.2007, 17:08:07

Oj, Bake zdziwił byś się jak wiele ludzi kupuje ubrania w ciuchlandach.... Założe się, że wielu twoich znajomych także.......

i nawet nie zawsze chodzi o to, że kogoś nie stać na nowe, ale w takich sklepach możne kupić coś fajniuśkiego, oryginalnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.09.2007, 18:35:59

zofija, nie chodzi mi o kase.Po prostu wole nowe, a znajomi .... ich sprawa przeciez

25.09.2007, 19:00:29

Takei szmateksy to kopalnia ciekawych ciuchów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Znalazłem nawet roski mundur Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Do tego flagę jednego z zespołów piłkarskich (Dortmunder Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ).... i mam 3 krawaty za złotówkę. I to BARDZO ładne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.09.2007, 19:17:44

zofija napisał(a):i nawet nie zawsze chodzi o to, że kogoś nie stać na nowe, ale w takich sklepach możne kupić coś fajniuśkiego, oryginalnego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

w moim przypadku stwierdzenie trafione w sedno; stać mnie na kupowanie sobie ciuchów w "markowych" sklepach, ale problem w tym, że po pierwsze nie lubię potem spotykać na ulicach dziesiątek dziewczyn w identycznym jak mój sweterku czy spodniach, a po drugie "markowe" sklepy co sezon lansują nową, określoną modę, która nie zawsze mi pasuje (np. rurki czy złote torebki), bo jestem wierna swojemu stylowi ubierania - zostają więc secondhandy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale muszę też przyznać, że kupowanie w nich wciąga i zastanawiam się potem 5 razy czy aby na pewno kupić nowy sweterek za 100 zł skoro za tę cenę mogę wyszperać przecież z 10 sweterków secondhandowych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.09.2007, 15:58:34

zofija napisał(a):i nawet nie zawsze chodzi o to, że kogoś nie stać na nowe, ale w takich sklepach możne kupić coś fajniuśkiego, oryginalnego

Oj zgadza się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w szmateksach można kupić wiele oryginalnych ciuchów w dobrym stanie a po za tym one są za bezcen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc to jest plus. Ale tak jak Kiwi nie kupiłabym tak bielizny bo jak dla mnie to jest obrzydliwe :/ reszta czemu nie w sumie to tylko bluzki wchodzą w grę bo spodnie jak dla mnie jakieś fajne to ciężko znaleźć ;D może to dla tego, że jestem wybredna. Nigdy nie ufałam zakupom przez internet....nie wiem czemu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.09.2007, 18:38:28

przez internet zakupy też są ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ostatnio zamówiłam sobie fajniusią kamizelke. Jutro powinna do mnie przyjść XP
28.09.2007, 12:34:33

zofija napisał(a):Jutro powinna do mnie przyjść

Faktycznie muszi być fajniusia skoro ma nogi i sama chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.09.2007, 14:52:35

zofija napisał(a):przez internet zakupy też są ok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja jakoś jak do tej pory nie nabrałam przekonania i zaufania do zakupów przez neta - może dlatego, że ja muszę pooglądać ze wszystkich stron, dokładnie przejrzeć, podotykać zanim kupie :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: