Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
gdzie na wakacje???
AutorWiadomość
olik

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
gdzie na wakacje???

szukam miejsca gdzie mozna pojechać na wakacje z dzieckiem, chodzi mi o jakiś zalew z domkami letniskowymi, i o czywiście z przystępnymi cenami; poradźcie, doradźcie i polećcie coś!!!!!

23.04.2008 12:39:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Unknown
siss

*

Reputacja: 0
RE: gdzie na wakacje???

Nad Białym jest super, ale w sezonie mnóstwo ludzi. Jeśli zależy ci na ciszy i spokoju, to Białe raczej wykluczone.

Białe Okuninka

23.04.2008 12:59:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Bake

*

Reputacja: 6

i ceny tam podobno kosmiczne

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.04.2008 14:48:37
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 5

Jak na wakacje z rodziną to ja osobiście polecam jeżeli dysponuje się np 2tyg czasem wolnym. Zorganizować się i pojechać np. Do Chorwacji, Bułgarii. Ceny niższe niż w Polsce widoki, samopoczucie i satysfakcja gwarantowana Smile No i Pogoda, wiadomo jak to u nas, jadąc nie ma pewności na co trafimy, wyjeżdżając do Ciepłych krajów pewność jest. Dla porównania nocleg w domku w Chorwacji to koszt ok. 10E od osoby, dzieci za free. Jak się popatrzy i porówna z niektórymi cenami w Polsce to jest to samo, a nawet taniej.
Ale tak jak mówię trzeba dysponować przynajmniej dwoma tygodniami wolnymi.

Pozdrawiam Maciej
23.04.2008 17:45:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Bake

*

Mnie w tym roku strasznie męczy polskie morze, nie żadne bułgarskie chorwackie ale nasze polskie... ale czy starczy mi kasy i czy dostane urlop...

ale naprawdę warto, nawet ze względów zdrowotnych

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.04.2008 18:39:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
rudzia

*

Reputacja: 5

Sesja się nie skończyła a Wy już o wakacjach myślicie. Ona się jeszcze nie zaczęła...ale szczęśliwi Ci, którzy maturę teraz piszą. Przynajmniej mają wakacje dłuższe...ale znam te newry...a na wakacje do domu!!!!!!!!!!!!!! i nigdzie indziej Smile

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
23.04.2008 20:34:56
Bake

*

ja już sie obroniłem Rudzia Biggrin tak więc po sesji itp itd, czas myśleć o wakacjach Smile

23.04.2008 20:53:56
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2

Wakacje... chce je aktywnie spędzić, chodzić na basen opalać się tańczyć i może jakieś wypady rowerowe ? Animatedwink chciałabym jechać na kolonie... albo jaki obóz. zobaczymy Smile

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
24.04.2008 14:42:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Swego czasu współpracowałem z pewnych CHorwatem w organizacji wyjazdów na... Chorwację. I kurcze jak porównac standard noclegów z tymi nasyzmi i cenowo - to Chorwacja wypada wyśmienicie. Woda, plaże, zieleń - też nieco inna niż u nas no i słońce, ciepło...
Ale ja i tak wolę Bieszczady Biggrin

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
24.04.2008 21:02:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Joy_ride

*

Reputacja: 1

jezioro białe nie jest wcale takie drogie
dobry obiad ok 13zł
piwo od 3zł
w sezonie jak się pojedzie to sami znajomi tam siedzą Tongue zawsze tam można spotkać RLA Biggrin
odległość z Łańcuta to tylko 240km
zawsze spotykam tam ciekawych ludzi Biggrin np. Cezary Pazura Biggrin lub Andrzej Grabowski Biggrin itd.

polecam "dni krokodyla" wraz z wyborami miss j.białego Biggrin
codziennie dyskoteki, imprezy i atrakcje np. pływanie na bananie, dętki, rowery wodne, kajaki, jachty, szkoła nurkowania, wesołe miasteczko,
mnóstwo jadłodajni różnego rodzaju kurczaki, naleśniki, hamburgery, ryby itd.

ostatnio nocowałem w ośrodku PLUS bardzo cicha okolica i komfort bardzo dobry Biggrin

co do bieszczad to mi się już przejadły :/ np. solina: drogo i byle jak Tongue

nad morze śmigam do Władysławowa , jastrzębia góra, karwia, jurata, krokowa itd. Biggrin ceny znośne, atrakcji masa

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
26.04.2008 20:51:29
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2

świetne, hmmm to może i ja się wybiore nad j. Białe... troszke daleko, ale tak spotkać Czarka... <mm...> Biggrin Tongue

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
27.04.2008 19:08:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Qmar
Moderator
*

Pazury to bym w ogole nei chciał spotkac...
Co do sławnych to jakos nie przechodzi mnie dresczyk jak widze jakas slawna osobe.
Na wakacje najelpeij za granice jak ktos ma mozliwosci Animatedwink W Polsce to byle wolne i mozna sie wybrac gdzies

27.04.2008 20:19:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

No cóż, mnie czekają praktyki wakacyjne Biggrin Biggrin Biggrin <mmmm> Biggrin a potem chciałabym gdzieś w czysto zarobkowych celach wyjechać, a gdzie, to jeszcze czas pokaże, narazie nie chcę nic planować, gdyż ponieważ nie wiem, jak wypadne w sesji letniej, a zapowiada się ostra jazda bez trzymanki Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.04.2008 22:20:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows 9x/NT/2000Internet Explorer
Falkhor
Administrator
*

Czas wakacji... Coś się wymyśli, chociaż na pewno nie będzie to poza granicami kraju - jeszcze za wiele za fajnych miejsc mam do zobaczenia dość niedaleko od siebie. Jak będzie z kim - to będzie jeszcze fajniej. W planach - dłuższy wypad do Krakowa - i to pewnie bedzie najdalszy wyjazd Biggrin Oczywiscie - Bieszczady ;D

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
28.04.2008 07:09:50
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

mix shrijicharan jednostki miar opisy gg pionowe Agencje towarzyskie