Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdybyś mogła/mógł przez jeden dzień być mężczyzną/kobietą...
04.09.2007, 21:26:57
Gdybyś mogła/mógł przez jeden dzień być mężczyzną/kobietą...
Tak jak w temacie. Gdyby coś takiego teoretycznie było możliwe co byście zrobili? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
04.09.2007, 21:40:23

Nie... nie mógłbym skazać siebie na takie okropieństwo...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.09.2007, 21:43:57

Kuru napisał(a):Nie... nie mógłbym skazać siebie na takie okropieństwo...

Zgadzam się z Tobą. Już dawno stwierdziłam, że kobiety mają gorzej.
Ja zamieniłabym się na 1 dzień, żeby dowiedzieć się jakimi kategoriami myślą mężczyźni, co jest dla nich tak na prawdę ważne itd.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
04.09.2007, 21:46:20

Ale trudne pytanie... nie wiem co napisac bo nie wiem jak to jest być mężczyzną... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale gdybym była... pewnie bym cos poszalała pod warunkiem żebym sie znowu zmieniła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a jak na dłużej.... po prostu nie wiem. Ale gdybym miła wybór... może... trzeba by nad tym pomyśleć :lol-sweat:

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
04.09.2007, 21:48:13

magdaaa napisał(a):Ja zamieniłabym się na 1 dzień, żeby dowiedzieć się jakimi kategoriami myślą mężczyźni, co jest dla nich tak na prawdę ważne itd

Może to nie reguła, ale gdybyś powróciła do swojej obecnej (kobiecej) postaci to istniałoby prawdopodobieństwo zostania lezbijką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.09.2007, 23:13:23

bedac mezczyzna pokazalabym kobiecie ze czasem faceci potrafia byc wspaniali

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
05.09.2007, 00:59:35

i tak się was nie da zrozumieć w 1 dzień więc po co się zamieniać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
05.09.2007, 07:35:19

Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jeden dzień? Nooo czy ja wiem, czy to możn wogóle napisać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmm... a tak na powazniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to trochę to krótki czas, 24h, ale na pewno bym się przyglądnął, jak to jest po tej drugiej stronie barykady... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.09.2007, 09:41:16

Kuru napisał(a):Nie... nie mógłbym skazać siebie na takie okropieństwo...

Zgadzam się. Jestem kobietą i jest mi z tym dobrze, ale chciałabym wiedzieć jak myślą mężczayźni i co jest dla nich najważnijsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Padlinka napisał(a):bedac mezczyzna pokazalabym kobiecie ze czasem faceci potrafia byc wspaniali

Chyba z naciskiem na wspaniali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 13:48:27

fuuuuj, dlaczego ten temat jeszcze jest ?? ADMINI na Boga! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
05.09.2007, 14:25:52

Bake, czy ja Cię uraziłam? :O Skoro Ci się nie podoba to zawsze masz jeszcze wybór i nie musisz tego czytać... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Czy ktoś z mężczyzn, gdyby mógł być przez jakiś czas kobietą, spróbowałby chodzić w szpilkach? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Albo spróbowałby zrobić sobie makijaż? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
05.09.2007, 18:40:21

Ja bym chciała być przez jeden dzień taka silna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale ogólnie mnie troche brzydzi taka zamiana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bardziej chciałbym bym pare ich cech niż zamieniać się na cało i umysł.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.09.2007, 19:17:52

SunShine napisał(a):Ja bym chciała być przez jeden dzień taka silna

Czasem wydaje mi się, że kobiety są silniejsze od mężczyzn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wystarczy nawet wziąć pod uwage depilację woskiem :lol-sweat: :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 19:28:07

rudzia, to zbyt okrutne, nie uważasz? Jeśli chodzi o wosk to każdy wymięka bez wyjątku.
Gdyby była możliwość przybrania męskiej postaci to przekonałabym się czy rzeczywiście mają lżej w życiu, jak to niektórzy sądzą. ^_^
Miałam już podobne doświadczenie teatralne - w ubiegłym roku grałam rolę męską w przedstawieniu. W kostiumie wyglądałam chyba wystarczająco przekonująco skoro kolega mnie nie poznał... Ale tak w prawdziwym życiu za żadne skarby nie zmieniłabym płci. Nawet na minutę. Dobrze mi w ciele kobiety Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
05.09.2007, 19:30:13

Gothka =) napisał(a):rudzia, to zbyt okrutne nie uważasz?

Tak to jest okrutne, ale ja wcalę nie twierdzę, że mamy poddawać mężczyzn takim torturom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Uważam tylko, że ból fizyczny kobieta znosi latwiej, a jak jest z psychika to nie wiem. Tutaj duzo zalezy od charakteru człowieka i wydaje mi się, że płeć nie ma znaczenia

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy