Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdybyś mogła/mógł przez jeden dzień być mężczyzną/kobietą...
05.09.2007, 23:10:20

Ja chodziłem kiedyś w szpilkach i miałem makijaż. Aleeee to były dni wiosny itd. Więc pewnie się nie liczy.

Faceci muszą znać się na samochodach, wiedziec, jak wymienic żarówkę i przetrwać w dzikiej głuszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Musi być wysoki, przystojny, męski i ogolony. delikatny i szorstki. Czuły i zdecydowany. Władczy ale potulny. ECH Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mam dośc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Już nie chcę być kobietą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.09.2007, 11:56:55

Falkhor napisał(a):Ja chodziłem kiedyś w szpilkach i miałem makijaż. Aleeee to były dni wiosny itd. Więc pewnie się nie liczy.

Co się nie liczy jak się liczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiesz jak to jest kiedy kobieta chce wyglądac ladnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Musi się od czasu do czasu trochę pomęczyć, bo szpilki które kupiła nie zawsze okazują się wygodne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.09.2007, 18:03:13

rudzia, jakims jednak cudem niektóre kobiety dopbrze czują się... tylko w szpilkach i w pończochach... Lubią czuć się sekxy i tak sobei to noszą i dają radę przywyknąć do wyższego obcasu, chociaż na cały dzień nie biorą 8cm obcasików Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko takei ciutkę wyższe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jakbym był kobietą to starałbym się facetom pokazać, jak z facetem można dobrze pogadac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.09.2007, 20:46:14

Falkhor napisał(a):rudzia, jakims jednak cudem niektóre kobiety dopbrze czują się... tylko w szpilkach i w pończochach...

Tak tylko chyba każdej kobiecie zdarzy się chociaz raz w życiu kupic niewygodne buty, które jest później trudno rozchodzić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Falkhor napisał(a):Jakbym był kobietą to starałbym się facetom pokazać, jak z facetem można dobrze pogadac

Myślę, że nie musisz. To jest oczywiste. Czasem z facetem jest się lepiej dogadać niż z niejedną kobietą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.09.2007, 11:33:12

rudzia, Tzn. mi chodziło to, żeby faeci zrozumieli, że z kobietami MOŻNA fajnie pogadać, tylko trzeba trafić na dobrą kobietę - ale żeby trafic, każdej trzeba dac trochę szansy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.09.2007, 12:55:28

Falkhor napisał(a):Tzn. mi chodziło to, żeby faeci zrozumieli, że z kobietami MOŻNA fajnie pogadać,

to działa również odwrotnie. z facetami też można fajnie i przede wszystkim sensownie pogadać :kiss: :kiss:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy