Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gazeta Łańcucka
12.10.2007, 20:46:41

Gazeta Łańcucka Październik 2007r ...

strona pierwsza PIS
strona druga LPR
strona piąta PIS
strona szósta PIS
strona siódma PIS
strona ósma PIS

:wall: :wall: :wall: :crazy: :crazy: :crazy: ludziska w redakcji co to ma być? kupiłem reklamę :eek:

jak mogę odzyskać 2 złote ?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.10.2007, 21:18:10

GothicSpirit napisał(a):
Ekolog napisał(a):Czy warto pisać do "Gazety Łańcuckiej"??? Czy warto pisać w ogóle do jakiegokolwiek innego lokalnego pismaka ( "Echa" i "Wizjera") ? Myślę,że nie warto. Poziom profesjonalizmu i obiektywizmu dziennikarskiego jest tam zerowy. Może jako oficjalne organa partii lub jakieś biuletyny -takie cele to szczyt możliwości naszych brukowców...

Chcę również przypomnieć moja niegdysiejszą wypowiedz-związaną bezpośrednio z tym tematem...

Oto ona:
Poruszyłbym tu jeszcze kwestię dwóch ( moim zdaniem probagandowych, laurkowych i śmiesznych z dziennikarskiego punktu widzenia) brukowców "- Gazety Łańcuckiej"
i "Echo". Poziom prowadzonej debaty, duskusji, bełkotu i propagandy jest zastraszający, obiektywnie rzecz ujmując- artykuły w tych gazetach komptromitują ich autorów ( ze wskazaniem na "Echo"). Chwyty socjotechniczne w nich stosowane są prymitywne i śmieszne a przy tym pozbawione jakiegokolwiek profesjonalizmu dziennikarskiego, ot co -wzajemne wylewanie na siebie szamba.
Te gazety przypominaja szkolne gazetki, są nawet gorsze!!! Powiem tak: zero obiektywizmu dziennikarskiego, zero podejmowania tematów ciekawych i trudnych, itd. Najczestszą info jaką możemy tam przeczytać to: kolejkne dożynki , wystep jakiegoś zespołu ludowego , wspaniała działalność i pracowitość obecnych władz w iście gomułkowskim stylu ("Echo") lub krytyka władz obecnych przez naszą lokalną opozycje ze Starostwem na czele (" Gazeta Łańcucka").... A gdzie bieżące problemy mieszkańców, gdzie obiektywizm przejawiający się w tym ,że porzeprowadza się wywiady u PRZYPADKOWO-LOSOWO NAPOTKANYCH OSÓB A NIE WŚRÓD SWOJEJ RODZINY I ZNAJOMYCH.
Mając taką lokalna prasę stajemy się pośmiewiskiem i proszę nie dziwmy się ,gdy jakaś beszczelna gówniara-Doda-nazywa nas "wieśniakami". Przeglądając jakąś lokalna gazetkę i widząc,że większość informacji dot. np. Ochotniczej Straży Pożarnej, jakiegoś zespołu ludowego, dziecięcego lub klubu sportowego, sesji rady mniasta, jaki to Pazdan zły("Gazeta Łańcucka") lub M. Roman zła ("Echo") to na mdłości mnie zbiera i czasami nie dziwie sie opinii Dody...

Stary a czego Ty wymagasz? Obiektywizmu od dziiennikarzy sponsorowanych przez burmistrza i starostwo? :| W każdym bądź razie - nie musisz tego czytać.

No właśnie -takie myślenie typu- "czego ty wymagasz" daje w efekcie miernej klasy prase lokalną. Jest takie coiś jak obiektywizm i profesjonalnosć dziennikarska-jestem pewien ,że w naszym mieście jest dużo potencjalnych "dziennikarzy" blokowanych rzecz jasna przez "różne dziwne koligacje" i brak NIEZALEZNEGO MEDIUM.

Ekolog
Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.11.2007, 22:48:20

A ja myślę, że właśnie takich małych miejscowych pisemek urzędasy boją się najbardziej! A jako temat mam prośbę o wspomnienie policji pilnowania kibiców po meczach. Ja po meczu Sokoła to mało co nie dostałem po ryju, bo się kilku naćpanym mordom niespodobałem kilka lat temu. Musiałem uciec na pogotowie i przeczekać jakiś czas. To jest temat. Prewencja po meczach

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy