Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (3): « Pierwsza [1] 2 3 Następna > Ostatnia »
Gazeta dla Faceta
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,825
Gazeta dla Faceta

Jaką gazetę powinien czytać facet? Biggrin w sensie mam na mysli różne rodzaje gazet codziennych i czasopism. Czy potraficie podać przykłąd gazety stworzonej na prawdę dla facetów? :564:

Moim zdaniem gazetki rodzaju: CKM, Maxim, Playboy... nie dorastają do pięt Men's Health. Ta gazeta, wg mnie, rządzi Smile

Inne rodzaje... motoryzacja i broń Tongue

Oraz... KULINARIA Biggrin :564:

Zatem... co czytacie i co okreslacie "męską lekturą"? (no może nawet, jak cos znajdziecie, to pogadamy... literaturze Tongue )

19.09.2006 08:47:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,653

CKM Maxim i Playboy to dobre gazety Biggrin juz nie chodzi o dziewczyny ale sa bardzo dobre artykuły osobicie lubie jeszcze Focusa nieraz ciekawe rzeczy sa Biggrin

24.09.2006 12:39:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Qmar, Heh, Focus to raczej gazeta, powiedziałbym, popularno-naukowa Smile Pisana w bardzo przystepnej formie... i fakt, wg mnie - prawdziwy facet powinien po nią czasem sięgnąć, chociażby dlatego, aby trochę sie dowiedziec o świecie i o ludziach. w tym także o kobietach Tongue Biggrin

Qmar, Playboy i CKM tych ciekawych artykułów to mają... hmmmm.... wg mnie mizernie mało... Poza tym czytając je da się wyczuć, że pisze to jakiś osobnik zdeczka z góry patrzący na kobiety Biggrin Smile i czasem wydaje mi się, że nie jest to słuszne i może wpłynąć na wartość artykułu Biggrin Tongue

24.09.2006 13:00:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
schmicer

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 69

popieram Falkhora...
a co do gazet - czytam malo prasy... wole jakis dobry kryminal... Smile

tylko umarli widzieli koniec wojny,
przyparli teraz nas do muru wiec sie bronmy...
tylko uczciwi pozostana dluzej zywi,
beda umierac powoli - tak znacznie bardziej boli!
wiec zastanow sie co wolisz...
20.10.2006 08:17:51
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,653

Falkhor napisał(a):
Qmar, Heh, Focus to raczej gazeta, powiedziałbym, popularno-naukowa Smile Pisana w bardzo przystepnej formie... i fakt, wg mnie - prawdziwy facet powinien po nią czasem sięgnąć, chociażby dlatego, aby trochę sie dowiedziec o świecie i o ludziach. w tym także o kobietach Tongue Biggrin

Qmar, Playboy i CKM tych ciekawych artykułów to mają... hmmmm.... wg mnie mizernie mało... Poza tym czytając je da się wyczuć, że pisze to jakiś osobnik zdeczka z góry patrzący na kobiety Biggrin Smile i czasem wydaje mi się, że nie jest to słuszne i może wpłynąć na wartość artykułu Biggrin Tongue

ja wiem ze focus to popularno naukowa ale lubia ja to czytac Tongue bo nieraz sa ciekawe rzeczy a ja lubie takowe czytac
a jakbys byl 2 miechy za granica i nagle bys zobaczyl taka gazete jak playboy, focus, newsweek czy cokolwiek po polsku tez bys czytal Biggrin tera mam neta wiec gazety ida na 2 plan Biggrin ale czasem sobie cos poczytam z nudow

a Ty shmicer nie czytasz duzo Tongue bo zadan sporo z matematyki i czasu mało ^^

21.10.2006 10:27:21
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5
nfm: 2,827

Oczywiście jak każdy facet ekonomista powinien siegnąć po BUSINES KONTAKT INTERNATIONAL Gazetka konkretna i zawsze ciekawa Smile

I jeszcze jeden rodzaj gazetki niestety tylko on-line (szkoda ze nie w wersji papierowej), a mianowicie BIZREPORTER, Oczywiscie sprawy biznesu, marketingu czyli cos dla facetów Tongue

Pozdrawiam Maciej
22.10.2006 10:39:52
Falkhor
Administrator
*

No mnie tam biznes jako sztuka to raczej nie dotyczy i nie interesuje, ale fakt, na wyspie bezludnej czytałbym po polsku nawet isntrukcję szamponu, ale... Hmmm... Focus jednak wyłania się jako faktycznie gazeta uniwersalna i o DOBRYM poziomie.

Neewsweek, Wprost, Polityka... hmmm... tych jednak bym nie wybrał, o ile wybór by był. Focus. CD Action Biggrin Hmmmm... W ostatecznosci roczna prenumerata FAKTu Smile Zdziczałbym totalnie chyba Tongue

23.10.2006 08:48:09
Janteek

*

nfm: 99

Instrukcje szamponu, proszku do prania itp itd bardzo dobrze sie czyta w innym miejscu Animatedwink :053:

16.11.2006 23:44:34
Falkhor
Administrator
*

Janteek, hehe Smile No to powiedz, mniej wiecej gdzie? Tongue Bo to, co wymieniłeś, sugeruje raczej tylko jedno miejsce... Tongue

17.11.2006 01:19:47
Svirus

*

nfm: 175

Ja polecam Wiedza i życie no i Focus

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
17.11.2006 15:45:15
Falkhor
Administrator
*

Svirus, wiedza i życie? Hmmm... no to ja bym brał chyba jednak Focus. WiŻ troszkę zbyt takie monotematyczne Tongue Focus barwniejszy (oczywiście chodzi mi o treść).

17.11.2006 16:39:31
Svirus

*

nfm: 175

Gusta nie podlegają dyskusji Tongue Ja tam lubię to i to.

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
17.11.2006 18:21:15
Ahab

*

nfm: 814

Janteek napisał(a):
Instrukcje szamponu, proszku do prania itp itd bardzo dobrze sie czyta w innym miejscu Animatedwink :053:

Opis użycia Domestosa to chyba tekst który najwięcej razy w życiu czytałem.

Liberate tute me ex inferis
17.11.2006 21:07:51
Janteek

*

nfm: 99

Teraz w ustronne miejsca trzeba będzie ze sobą wziąć długopis ponieważ jakiś geniusz :] wpadł na pomysł drukowania „SUDOKU” na papierze toaletowym. Taka rolka podobno kosztuje od 15 do nawet 30 zł :559: . Tylko jednego nie przemyślał wynalazca. Podczas załatwiania potrzeby nie zdążymy rozwiązać całej krzyżówki, niestety nie będziemy mogli wrócić do niej z wiadomych powodów. Więc nie będziemy się mogli rozkoszować faktem rozwiązania łamigłówki Biggriniabel:

19.11.2006 01:18:55
Guliver

*

nfm: 35

Oczywiście Motor, Autoświat i Angora. A dla pośmiania się - Fakt Biggrin

19.11.2006 13:21:58
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *