Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (15): « Pierwsza < Poprzednia 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 Następna > Ostatnia »
Formuła 1
Autor Wiadomość
PEPEr

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 398

najważniejsze jest jego zdrowie , dobrze ze nie pojedzie , niech odpocznie i przygotuje sie do następnego GP . Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Smile

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
14.06.2007 21:30:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,482

Tylko, że:

Cytat:
Vettel może zająć miejsce Kubicy w BMW

Robert musi sie obawiać o własną skórę. Bo na jego miejsce już jest kilku chętnych. Po tym jak nie zdał testów medycznych i nie pojedzie w Grand Prix USA zastąpi go Sebastian Vettel. I tu może zacząć się koniec kariery Kubicy.
źródło - dziennik.pl

Wiadomo zdrowie Roberta najważniejsze, myślałam, że jest już w pełni sił i w pełni sprawny. Mam nadzieje, że Vettel zastąpi go tylko w tym jednym wyścigu :/

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

14.06.2007 21:43:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
PEPEr

*

ludzie jaki koniec kariery , ledwo ją zaczął . Kto to wymyśla takie głupoty :| ?

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
14.06.2007 21:46:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

PEPEr, a jak Vettel wygra GP ? tak też przecież może się zdarzyć :/ to wtedy (odpukac) wybiorą Niemca, bo to zespół niemiecki :/
Ja życze Robertowi jak najlepiej i mam nadzieje, że szybko powróci na tor i pokaże wszystkim na co go naprawdę stać! :]

14.06.2007 21:51:42
michas
Moderator
*

nfm: 776

a gdzie tam ten cały Vettel nie dorasta Robertowi do piet ,nie ma szans na jakis bardziej znaczacy sukces,mysle że Robert moze spac sopkojnie i nie martwic sie o swoja pozyckje w BMW

14.06.2007 22:01:08
terelka
Moderator
*

Tylko ze na sesjach treningowych czy tam testowych osiągał dobre rezultaty :/ ja sie martwie :/ mam nadzieje, że wszystko będzie po naszej myśli i w GP Francji za bolidem BMW zasiądzie Robert Smile

14.06.2007 22:10:17
Demonesssa

*

nfm: 378

No to sie wyjasnilo :/

Cytat:
Robert Kubica (BMW Sauber) nie otrzymał zgody na występ w wyścigu Formuły 1 o Grand Prix USA na torze w Indianapolis. Zastąpi go 19-letni Niemiec Sebastian Vettel, dla którego będzie to debiut w F1.

Kubica niepomyślnie przeszedł dodatkowe testy Międzynarodowej Federacji Samochodowej (FIA). 22-letni kierowca miał zbyt słabe wyniki komputerowej próby sprawdzającej czas reakcji, logicznego myślenia, a także koordynację ruchową. Badania trwały około półtorej godziny.

- Jestem rozczarowany taką decyzją, szczególnie, że czuję się bardzo dobrze. Muszę jednak pogodzić się z decyzją lekarzy - powiedział Kubica, który teraz planuje powrót do domu.

pobrano z wiadomosci na o2 pl http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=374013

no i kupa :/

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
15.06.2007 06:14:21
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,401

No a w Grand Prix w USA też nasz Roberto nie wystąpi, posłuchał rady lekarza i nie pojawi sie w weekend na torze Furmuły .... :cry: Ale zdrowie jest ważniejsze ....

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
15.06.2007 09:55:52
terelka
Moderator
*

Cytat:
- Oczywiście jestem rozczarowany, że nie wystartuję w Indianapolis, ale szanuję decyzję FIA. Życzę Sebastianowi Vettelowi wszystkiego dobrego. Jestem przekonany, że spisze się świetnie - powiedział Robert Kubica po ogłoszeniu decyzji komisji lekarskiej, która nie dopuściła go do wyścigu w USA
źródło - gazeta.pl

Nie tylko jest dobrym kierowcą ale też wspaniałym człowiekiem :]

15.06.2007 14:04:00
PEPEr

*

Cytat:
Za decyzją o niedopuszczeniu Roberta Kubicy do Grand Prix USA nie kryje się troska o jego zdrowie. Gdyby Polak przystąpił do wyścigu w Indianapolis, największe ryzyko podjąłby lekarz FIA. Ewentualna kraksa naszego kierowcy, niezależnie od konsekwencji, zakończyłaby się procesem. - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".

W czwartek po południu dziennikarze i fotoreporterzy przez dwie godziny czekali w pełnym słońcu na wyniki kontroli, jaką przechodził Robert Kubica. Kiedy wreszcie kierowca wyszedł z centrum medycznego, trudno było się do niego dostać z mikrofonem. Werdykt lekarzy poznaliśmy jednak zanim wypowiedział pierwsze słowa. Zdradzała go kwaśna mina Polaka.

- Niestety nie wystartuję w Grand Prix USA - oświadczył nasz zawodnik.

- W pewnym sensie jestem nawet zadowolony, ponieważ tej decyzji wcale nie oparto ma mojej aktualnej kondycji. Przeszedłem bez problemów wszystkie kontrole. Lekarze stwierdzili jednak, że ponieważ od wypadku w Kanadzie do piątkowych treningów w USA minie tylko pięć dni, to w razie drugiej kraksy będę szczególnie narażony. Nie chcieli ryzykować.

żródło wp.pl

16.06.2007 09:33:20
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
nfm: 3,344

za 5 min rozpocznął się kolejne kwalifikacje - niestety tym razem bez Roberta :O
hmmm nie życze źle zmiennikowi Roberta, ale nie chciałbym aby dobrze wypadł w tym GP, bo lepiej nie dawać szefom stajni do myślenia: Robert czy Vettel...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
16.06.2007 17:57:14
terelka
Moderator
*

Kwalifikacje wygrał rewelacyjny Lewis Hamilton, Vettel był 7 :] Dzisiaj o 19 (chyba) rozpocznie się GP USA, szkoda, że bez Roberta Kubicy, ale miejmy nadzieje, że w następnym GP Polak już pojedzie :] =D

17.06.2007 06:29:40
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,957

terelka, Oby pojechał, bo traci punkty, prawda? Sam chyba jednak przyjał to z pokorą, że skoro ma wolniesjze czasy reakcji - to musi 'posiedzieć' trochę. Taki w końcu sport...

17.06.2007 06:52:31
levi'
Moderator
*

nfm: 3,344

terelka,

Cytat:
Kwalifikacje wygrał rewelacyjny Lewis Hamilton, Vettel był 7

Hamilton rzeczywiście jest REWELACYJNY - przypominam: pierwszy sezon, 7 albo 8 wyścić w karierze :O gość jest świetny :!:
a Vettel...hmmm pojechał tak jak mu na to bolid pozwolił - wydaje mi się, że Kubica byłby wyżej...przecież z wyprzedzeniem Kovelainena w Renault Robert nigdy nie miał problemów...
Falk,

Cytat:
oby pojechał, bo traci punkty, prawda?

hmmm ja był nie patrzył na to pod kątem pkt...bo to się teraz mało liczy :!: ja myślę, że musi szybko wrócić za kółko, bo co by było jakby stracił miejsce w teamie :?: :eek: :eek: :eek: mam nadzieję, że BMW by się tak nie zachowało, ale lepiej dmuchać na zimne...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
17.06.2007 10:47:38
PEPEr

*

Cytat:
Lewis Hamilton po raz drugi z rzędu wygrał wyścig w Formule 1. 22-letni Brytyjczyk jako pierwszy minął metę w Grand Prix USA w Indianapolis. Drugie miejsce zajął inny kierowca McLarena, Fernando Alonso, a trzeci był Felipe Massa z Ferrari.

Hamilton nie do zatrzymania Smile ale dlatego ze zabrakło Roberta Smile

Cytat:
Zastępujący Roberta Kubicę za kierownicą BMW Saubera 19-letni Niemiec Sebastian Vettel przejechał się po trawie i spadł na 11

żródło wp.pl

widoczny brak umiejętności Tongue

ostatecznie Vettel zajął 8 pozycje i sądze ze nie zmotywuje ona w najmniejszym stopniu szefostwa teamu BMW do wypuszczania go na tor zamiast Roberta w najbliższym czasie Smile

nie żebym chłopakowi źle życzył ale jest jeszcze młody, niech podpatruje ćwiczy i moze kiedy zastąpi Heidfelda Tongue gratulacje 8 miejsca , swoją drogą dość dobrego Smile

[ Dodano: 2007-06-28, 22:14 ]

Cytat:
Robert Kubica, kierowca teamu Formuły 1 BMW- Sauber wystartuje w niedzielę 1 lipca w wyścigu o Grand Prix Francji na torze Magny-Cours.

Kubica 10 czerwca podczas wyścigu o Grand Prix Kanady miał bardzo groźny wypadek. Mimo, że pomyślnie przeszedł badania lekarskie przeprowadzone przed GP USA, nie został dopuszczony do wyścigu na torze Indianapolis Motor Speedawy. Decyzję argumentowano zbyt dużym ryzykiem kolejnego wypadku i troską o zdrowie zawodnika.

Przed wyścigiem we Francji sam Robert mówił niejednokrotnie, że ma nadzieję iż kolejne badania będą już tylko formalnością, a on nie odczuwa żadnych dolegliwości związanych z kraksą na Giles Villeneuve Circuit. Tak też się stało - główny lekarz FIA Gary Hartstein nie widział żadnych przeciwwskazań co do startu polskiego kierowcy w wyścigu o Wielką Nagrodę Francji.

Po zakończeniu czwartkowych testów medycznych Robert Kubica, kierowca teamu Formuły 1 BMW-Sauber stwierdził, że jest w stu procentach zdatny do startu w niedzielę 1 lipca w wyścigu o Grand Prix Francji na torze Magny-Cours.

"Interesuje mnie tylko wyścig w którym będę chciał uzyskać jak najlepszy rezultat. Cieszę się, że po wypadku w Kanadzie straciłem tylko jeden start w Grand Prix USA na torze w Indianapolis" - powiedział Robert Kubica.

źródło wp.pl

Smile Robert wraca na tor , miejmy nadzieje ze w wielkim stylu !

17.06.2007 20:58:28
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *