Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (15):« Pierwsza < Poprzednia 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 Następna > Ostatnia »
Formuła 1
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

terelka, Jak dla mnie to on już teraz pokazuje o gromną klase, że się nie załamuje wpadkami technicznymi... bo to na prawde przykre musi być... Ale nic to - 3mamy za niego kciuki Smile

17.04.2007 09:28:04
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Falkhor, no tak, masz racje, pokazuje ogromna klase Smile Mam nadzieje, ze w następnym wyścigu już nie będzie miał żadnych problemów technicznych Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.04.2007 09:32:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Nasz Kubica w Barcelonie - CZWARTY :sugoi: :sugoi: :sugoi: Thumbup Thumbup Thumbup Clap Clap Clap

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.05.2007 23:39:01
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Dał chłopak czadu Biggrin I ktos inny miał problemy z bolidem chyba, wiec może pech już opuścił brykę Kubicy? Smile

14.05.2007 05:32:30
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
pjothrek

*

Portfel: 179

Gdyby Robert jeździł McLarenem lub Ferrari to wtedy pewnie pokazałby wszystkim jak sie stoi na podium a może i wygrywa tamte bolidy są wyraźnie szybsze. Już po 10-12 Massa miał 15 sek przewagi nad innymi. Rotfl

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
14.05.2007 07:44:58
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

pjothrek,

Cytat:
Gdyby Robert jeździł McLarenem lub Ferrari

oj tak :nerd: niestety bolidy BMW nie mają takiego kopyta jak Ferrari i McLareny, ale za to są trzecią siłą F1 w tym roq =D
nie ma co się bardzo spodziewać miejsc w pierwszej 3ce, bo 2 bolidy w.w są o wiele wiele szybsze...
...4 miejsce w kataloni, to (moim zdaniem) wielki sukces :!:
mam nadzieję, że do końca sezonu p. Robert będzie się u3mywał w miejscach 4-5-6 <---bo to jak na ten bolid i pierwszy pełny sezon w F1 to WIEEEEEEEELKI SUKCES :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
14.05.2007 10:22:56
PEPEr

*

Portfel: 416

eh , mój maluch to i tak ma najlepsze 'kopyto' , moge mu pożyczyć , ale najwyżej na jeden rajd Animatedwink nie no tak na serio to faktycznie bolidy BMW troche jeszcze odstają od McLaren`ów czy Ferrari , ale i tak w najwiekszej mierze sukces zależy od kierowcy , no i jak widać Robert radzi sobie dotychczas nienajgorzej Smile trzymajmy kciuki..

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
17.05.2007 14:37:38
terelka
Moderator
*

ehh to był piękny wyścig Biggrin Szkoda, że Kubicy nie udało sie dogonić Alonso Smile Ale w Monako mam nadzieje, że bedzie podium Biggrin trzymamy kciuki!!!!!!!! :letssin:

18.05.2007 21:13:03
levi'
Moderator
*

hmmm rzeczą, która mnie najbardziej dziwi jest to, że Robert na twardych oponach osiąga bardzo dobre czasy, a na miększych oponach tylko nieznacznie lepsze od twardych...
...w przypadku innych bolidów są znaczniejsze różnice...nie wiem na czym to polega :O =D

18.05.2007 21:55:40
Falkhor
Administrator
*

levi', :O No na prawde nei wiesz? NO wstydź się Tongue Przecież, przecież... eeeee... ja tez nie wiem Tongue Tongue Tongue Hehe Smile Całkiem inaczje bolid się prowadzi na pewno i czepia się nawierzchni - i pewnie opony są nie tylko DO nawierzchni, ale tez i każdy kierowca ma jakiś styl swojej jazdy. widać Kubica - jeździ TWARDO :[ Biggrin

19.05.2007 07:36:55
PEPEr

*

Portfel: 416

Kubica zajął punktowane 5 miejsce w rajdzie Monako Smile Polak startujący z 8 pozycji po bardzo dobrej jeździe i bez żadnych problemów z bolidem zdołał na tym bardzo wąskim torze wyprzedzić 3 zawodników i przesunąć się na 5 miejsce Smile w klasyfikacji ogólnej Kubica jest siódmy z dorobkiem 12 pkt Smile

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
27.05.2007 16:40:53
levi'
Moderator
*

haaaa świetny wyścig :!: =D odrobić 3 miejsca na takim torze to naprawdę WIELKIE osiągnięcie :!: :!: :!: BRAWO...

ja mam jednak nadzieję, że szefostwo BMW nareszczie ustawi bardziej ofensywną taktykę dla Roberta, bo ta którą do tej pory mu ustalają jest stanowczo defensywna i jak wiemy nie podoba się Robertowi...
...a przecież (przykład z dzisiejszego wyścigu) Robert jest szybszy o kolegi z teamu - Nicka - więc to pod Kubicę powinni ustalać taktykę :!: :!: :!: mam nadzieję, że w następnych wyścigach tak właśnie będzie i zaczniemy świętować miejsca w pierwszej 4ce (a może nawet na podium)... xD

27.05.2007 17:12:06
michas
Moderator
*

Portfel: 785

no włąsnie niby awansował 3 miejsca ale....,bo 2 sesji kwalfikacyjnej w sobote miał 3 czas,w kwalfikacjach po dotankowaniu juz ósmy,mysle ze nie tzreba było dotankowywac samochodu i zeby pojechał na 2 pitstopy jak czołowka mysle ze mogło by byc wtedy podiium,a i w niedzielnym wyscigu miał 3 czas okrazenia,tak wiec podium było realne ale kierownictwo zadecydowało inaczej,mam nadzieje ze w koncu zmadrzeja

30.05.2007 23:32:19
terelka
Moderator
*

Czekam z niecierpliwością na pierwsze zwycięstwo Roberta w F1, mocno wierze, że tak sie stanie już niedługo Biggrin Trzymajmy kciuki!!! Smile

01.06.2007 20:35:31
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
Czekam z niecierpliwością na pierwsze zwycięstwo Roberta w F1, mocno wierze, że tak sie stanie już niedługo

a ja myślę, że przewaga Ferrari i McLarena jest tak duża, że o 1 miejsce ciężko marzyć :!: ale 3cie jest jak najbardziej możliwe - jeśli tylko stajnia BMW pozwoli Robertowi na bardziej ofensywną jazdę :!:

01.06.2007 22:20:25
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: