Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (15):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Formuła 1
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
Gratulujemy Kubicy, widac jak Polak chce to potrafi Tongue wyscigowac sie oczywiscie Tongue

No i nie tylko wyścigowac się Biggrin Nareszcie zaczynamy odnosić sukcesy w sporcie na skale światową i coraz głośniej o Polakach w świecie Biggrin Oby tak dalej i oby Kubica zaszedł jak najwyżej w F1, zasłużył na to ciężką pracą Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.12.2006 16:38:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

terelka, Na dodatek możemy być z niego dumni nie tylko z jako sportowca odnoszącego sukcesy, ale i dumni z człowieka z klasą i charakterem... a takich sportowców tak wielu dzisiaj nie ma Smile Chwała mu Smile

21.12.2006 16:40:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Falkhor, masz racje Smile najważniejsze, że mu się w głowie nie przewróciło, tylko pozostał tą samą osobą, i dalej trenuje tak jak trenował do tej pory Smile

21.12.2006 16:49:21
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hehe Smile Sama przyzna, że jakby zamiast kombinezonu i czapki dał mu flanelową koszulkę w kratkę, dżinsy i plecak, wyglądałby jak student bibliotekoznawstwa albo politologii Tongue Smile Z resztą moze jeszcze zły swiat wielkiej kasy i sław go nie zdążył zepsuć - to czuć w wywiadach, w sposobie tego, jak rozmawia z dzienniakarzami. Pytanie tylko - jak długo...? Oby... cały czas Smile

21.12.2006 16:51:42
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Mysle ze takie zepsucie czlowieka poprzez sławe, szum wokół niego i wywiady, nie dotyczny wszystkich, zalezy to w szczegolnosci od charakteru i postrzeganych wartosci. Mysle ze jezeli do tej pory Kubicy sława do głowy nie uderzyła, to nie uderzy mu tez w najblizszym czasie. Mysle ze to madry facet, bo przeciez sława i słynne 5 minut to tylko chwilka... ulotna chwilka... Animatedwink

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006 16:53:55
Falkhor
Administrator
*

iwcia, Heh, prawdziwe 5 minut miał już za sobą, ale kariera a'la Szumi jeszcze przed nim i to będize wtedy bardzo trudny czas... Nie przywykł jeszcze do ciągłego wygrywania Smile Nie jest pewny siebie i arogancki. Tak jak piszesz - mam nadzieję, że on taki jest i taki pozostanie, bo kurcze wygląda tak, jakby zupełnie nie był kierowcą najszybszych aut na ziemi Tongue Smile

21.12.2006 16:56:42
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
kariera a'la Szumi

Mam nadzieje, że Kubica osiągnie jeszcze więcej niż Szumi Biggrin chociaż to będzie baaardzo trudne, bo wszyscy wiedzą, jak dużo w tym sporcie Szumi osiągnął, ale w końcu "Polak potrafi" Biggrin

21.12.2006 17:01:34
Falkhor
Administrator
*

terelka, Noooooooooooo bo Szumki to ŁADNYCH PARĘ lat sobie pojeździl, a Kubica dopiero wraczkował w wielki świat 4ch ultraszybkich kółek. A to, że Polak Potrafi - to już Kubica udowodnił, bo wdarł sie tam, gdzie Polaków baaaardzo dawno nei było... a.... był jakiś? Smile

21.12.2006 17:05:19
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
a.... był jakiś?

Nie było Smile Kubica to nasz pierwszy człowiek w F1 Biggrin

Falkhor napisał(a):
Szumki to ŁADNYCH PARĘ lat sobie pojeździl, a Kubica dopiero wraczkował w wielki świat 4ch ultraszybkich kółek

I obysmy za parę lat cieszyli się z wielkich sukcesów Kubicy Biggrin

21.12.2006 17:11:59
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hmmmm... to może być wg mnie... tak z 5 lat minimum. KOnkurencja w F1 jest bardzo silna, co wiem nawet ja patrząc w net... Kubica jest talentem, ale musi popracowac na torze, ścigać się dużo i z najlepszymi. Prawdziwa walka na torze to coż znacznie więcej, niż tylko wyścig z czasem...

21.12.2006 17:16:55
terelka
Moderator
*

Cytat:
- Kubica ma jeden cel - jest nim tytuł mistrza świata i na każdym kroku widać, że zrobi wszystko, by go spełnić. Dąży do tego jak wściekły byk w stronę czerwonej płachty. Po Grand Prix Włoch, gdzie zajął trzecie miejsce (Fisichella był czwarty - przyp. red.), podszedłem i uściskałem go. Robert nawet się nie wzruszył, tylko mi powiedział - na gratulacje przyjdzie czas, gdy wygram wyścig, trzecie miejsce to tylko przystawka. Z takim podejściem może zdziałać w F1 dużo - podkreślił Fisichella.

Oby się sprawdziło Biggrin Jeszcze troche popracuje i myśle, że tutuł jest jak najbardziej realny Biggrin

źródło-LINK

[ Dodano: 2007-03-17, 10:23 ]
No i nowy sezon F1 rozpoczą sie Biggrin

Cytat:
Fin Kimi Raikkonen, debiutujący w barwach Ferrari, wywalczył po raz 12. w karierze pole position. 27-letni kierowca był najszybszy podczas kwalifikacji na torze Albert Park w Melbourne i do niedzielnego wyścigu o Grand Prix Australii wystartuje z pierwszej pozycji. Świetnie spisał się nasz jedynak w Formule 1 Robert Kubica z BMW-Sauber.
Fin jest pierwszym od 51 lat kierowcą, który w debiucie w barwach Ferrari wywalczył pole postion. Poprzednio uczynił to Argentyńczyk Juan Manuel Fangio.

Polak zajął 5. miejsce i wystartuje z 3. linii startowej. Jeszcze lepiej spisał się jego parter z teamu - Nick Heidfeld. Niemiec był trzeci.
źrdlo - onet.pl

Miejmy nadzieje, że w tym sezonie Robertowi uda się wygrać któryś z wyścigów Smile

23.12.2006 14:57:09
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304
Kubica a F1

ahhh zaczą się kolejny sezon F1 xD
jeszcze wczoraj wszystko wyglądało bardzo dobrze - dobre przejazdy, niezłe czasy...dobre miejsce startowe (5)...
...niestety dziś skrzynia biegów bolida BMW odmówiła posłuszeństwa i na 20 okrążeniu przed metą Robert musiał opuścić tor :eek: szkoda bo jechał na 4 pozycji i miał sporą przewagę nad kolejnymi bolidami :eek:

miejmy nadzieje, że serwismeni wszystkim się zajmą i w kolejnych wyścigach Robert poszaleje na torze Rotfl

co myślicie o poczynaniach polaka za kierownicą BMW sauber :?: :?: :?: Biggrinance:

edit maciej
scaliłem posty Smile

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
18.03.2007 14:50:56
pablo

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 546

terelka napisał(a):
Miejmy nadzieje, że w tym sezonie Robertowi uda się wygrać któryś z wyścigów

Pierwszy wiścig i Kubica musiał się wycofać. A mogło być tak pięknie. wszystko przez najnowszy wynalazek - nowa skrzynia biegów nawaliła. Miejmy nadzieję że następnym razem będzie lepiej. ;D

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
18.03.2007 14:56:01
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

pablo o to, że będzie lepiej to ja się aqrat nie boje Rotfl wkońcu to dobry kierowca, a dodając do tego polski upór i wole zwycięstwa jestem pewny, że w tym sezionie F1 jeszcze nie raz będziemy dumni z Roberta :hihi: zresztą ja i tak jestem z niego dumny - baaardzo dużo już zrobił XP

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
18.03.2007 22:15:43
pablo

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 546

levi napisał(a):
to dobry kierowca, a dodając do tego polski upór i wole zwycięstwa jestem pewny, że w tym sezionie F1 jeszcze nie raz będziemy dumni z Roberta

Ja nie powiedziałem że nie jestem dumny, tylko mi poprostu szkoda teko wyścigu w który rodak tak pięknie zaczął, miał szansę na piewsze punkty. No ale miejmy nadzieję że nic już takiego się nie przydaży. Smile

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
18.03.2007 22:59:11
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: