Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (7): « Pierwsza < Poprzednia 3 4 5 6 [7] Ostatnia »
FILM - Widziałem, polecam/odradzam/szukam (SKRÓTOWCE)
Autor Wiadomość
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
nfm: 4,401
RE: FILM - Widziałem, polecam/odradzam/szukam (SKRÓTOWCE)

Słaby punkt - świetny film z wyśmienitą i świetnie zagraną rolą (do czgo jestem przyzwyczajona) Anthony'ego Hopkinsa Smile Pokręcony, zagmatfany, pełen dziwnych zwrotów akcji ale pasjonujący film, serdecznie polecam wszystkim, którzy lubią intrygi, zagadki, dochodzenia, śledztwa i którym bliskie sercu są role obsadzane przez Hopkinsa, nie pożałujecie Smile Smile

Wlasnie obejrzalam Deja Vu - cudowny i przewspanialy film z Denzelem Washingtonem w roli glownej. Nadal jestem pod wrazeniem tej zakreconej ale pieknie opowiedzianej historii, polecam wszystkim goraco!!! Smile

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
08.04.2008 22:36:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
18.06.2008 13:01:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Ja osobiscie polecam Sierociniec, mocny, trzymajacy w napieciu i lekko przekrecony, cos dla Ciebie Tongue

A od siebie dodam - NoteBook - Pamietnik, sliczna opowiesc Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
11.07.2008 16:16:53
Godzio

*

Reputacja: 1
nfm: 229

Sierociniec, hmm, jeśli mam być szczery, to od horroru oczekiwałem tego, abym się przestraszył, a były może dwa dość kiepskie momenty, wręcz klasyczne - trzaśnięcia drzwiami etc. Jednak fabuła czy tam treść, a raczej historia była ciekawa Animatedwink

Ostatnio codziennie oglądam jakiś fragment Forresta Gumpa - stary, bo stary, ale film jest genialny... polecam, choć 95% z Was widziało.

11.07.2008 16:47:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

A Pulp Fiction toscie widzieli? Biggrin To jest genialllny film Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
11.07.2008 16:48:43
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,887

film ZDARZENIE

PRZESTRZEGAM!!!!

Kicha jakich mało! Szkoda mi 1:30 h wyrwanego z życia. A kolega odradzał :/

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
18.08.2008 08:54:03
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Into the wild
Znakomity film o człowieku, który chcial sobie i innym udowodnić, że można być wolnym i zyc tak, by inni byli wolni. Wg mnie udało mu się. Ciekawy film, na prawdę.

Sierociniec
Myślałem, że będzie tam więcej tego czegoś, co elektryzuje... A tak dostałem film, który trzymał w napięciu, ale powodował jakiś niedosyt. Jednak w porównaniu np. do Frontieres to wypadł genialnie. Mroczna fabuła, sporo cierpienia... Kilka momentów zaskoczenia.

Batman Gotham Knight
W sumie to nie bardzo wiedziałem, co to ma byc. Okazało się, że kreskówka. A racze... 6 kreskówek. jako fan Ostrouchego - podobało mi sie bardzo.

Frontieres
No lipa, lipa. Pierwsze 15 minut filmu jest ok i zwiastuje coś wyjątkowego - złożony film, złożeni bohaterowie, motywy... a potem jest krew, flaki i brak uzasadnionej przemocy. Krew. Przemoc. I jeszcze trochę krwi. Nuda, nuda, nuda. A nawet głupota. SZKODA czasu.

Paranoid Park
Historia morderstwa, a raczej nieszczęśliwego zbiegu okoliczności. Poszatkowana historia chłopca, jego deskorolki i Paranoid Park - mikrospołeczności w makroświecie. Film złozony, wymaga sporej uwagi ze zwględu na dużo retrospekcji. Ale od połowy - wciąga. Oceniam film jako dobry + w kategorii dramat psychologiczny.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
22.08.2008 09:24:09
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *