Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (7): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 Następna > Ostatnia »
FILM - Widziałem, polecam/odradzam/szukam (SKRÓTOWCE)
Autor Wiadomość
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
nfm: 4,408

Bake napisał(a):
a może obejrzelibyśmy Kosmiczne Jaja? tez boska komedia...

Zobaczymy, ja już mam w zanadżu jedną kinową nowość, tytuł: TOP SECRET - przyjdziecie, to się przekonacie :lol-sweat: :sweet:

PS co do tematu - oglądał ktoś już Szklaną Pułapkę 4 ? Jestem ciekawa recenzji ... Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
06.08.2007 09:46:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Padlinka

*

Reputacja: 1
nfm: 1,415

heh ziomalka a mnie z nowu nie podobal sie prawiczek , ogladnelam bez weikszego zainteresowania :]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.08.2007 10:18:03
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,893

szklanej pułapki nie ogladalem, koledzy mówili ze jest swietna i warto oberzec ...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
06.08.2007 12:27:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,039

Bake, Heh czyżby Bruce Willis znowu uderzył w nakatomi ze swoim charakterystycznym urokiem? Smile Licze na to Smile

07.08.2007 10:57:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Heh czyżby Bruce Willis znowu uderzył w nakatomi ze swoim charakterystycznym urokiem? Smile Licze na to Smile

Ja też i to bardzo :sweet: Boski Bruce zawsze wygrywa, boski Bruce jest najlepszy Animatedwink XP
PS - a ogladał ktoś już Motel ? Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
07.08.2007 11:59:26
Bake

*

MECHANIK - ŚWIETNY FILM NAPRAWDĘ POLECAM!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
08.08.2007 09:33:05
SunShine

*

Reputacja: 0
nfm: 1,319

Nieustraszeni bracia Grimm - świat baśni dla dorosłych. XP

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
08.08.2007 10:18:14
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Ewolucja - sądząc po obsadzie (David Duchovny) podejrzewałam, że będzie to mroczna opowieć o przybyszach z kosmosu, pomyliłam się i to dość znacznie - zamiast mrożącej krew w żyłach opowieści zobaczyłam prześmieszną historię o ALIENACH :letssin:
Świetne dialogi, śmieszne sytuacje no i murzyśki element - to musiało sie podobać, a mi szczególnie - ze spaczonym poczuciem humoru :sweet:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
15.08.2007 21:16:00
siss

*

nfm: 497

Odradzam "Komedię romantyczną" (Date movie). Główną rolę gra Alyson Hanningan, koleżanka Buffy ^_^ Nie wiem, czy pół godziny obejrzałam. Film jest tak totalnie głupi i obrzydliwy (nie radziłabym jeść nawet popcornu), że szkoda gadać. Poza tym jest zwyczajnie nudny.

16.08.2007 17:47:54
Bake

*

Bibliotekarz 1 i 2 ... dwójka nawet fajna Smile

18.08.2007 12:57:32
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Nie-Ostry dyżur - cudowna komedia w sam raz na samotny piatkowy wieczór - ubaw że hoho :lol-above: :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
24.08.2007 22:42:03
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,039

Ostatni Król Szkocji - Dobry dramat nie do końca medyczny. sporo polityki, świat tyrana i ścieżka prowadząca go do upadku. Plus Scully Animatedwink I na prawdę sporo prawdziwej Afryki...

Dług - Dośc stary polski film, ale jak najbardziej aktualny. Dwoje młodych ludzi zaczyna włąsny biznes. potrzebując kasy - zaciągają pożyczkę' u znajomego ze szkolnych lat. jak się okazuje - tego długu nie da się spłacić... Potem pytanie, czy TY przyznałbys się do morderstwa w obronie siebie i rodziny czy nie? Polecam!

Prawdziwy Romans - Dość gangsterska historia prawdziwego romansu - po jednym dniu młodiz ludzie wstepują w związek małżeński. Pan młody zabija 'alfonsa' swojej dziewczyny, a w walizce zamiast pieniędzy jest kilka kilogramów kokainy. gdzie ją sprzedać, jak uciec mafii i policji? Film w rytmie czarnokomediowym jak dla mnie. Z dozą dramatyzmu - nie do końca trafionego.

Tajfun - Wielowątkowa opowieśc o narodzinach zemsty. Rozdzielone rodzeństwo, morderstwo rodziców, broń nuklearna oraz wojna dwóch krajów koreańskich... Ze szczyptą sensacji, dramaturgii kina azjatyckiego i wątkiem uczuciowym.

Detektyw Monroe - Wyrafinowany kryminał. Zaczynają ginąc osoby, które chodziły do jednej klasy, rocznik 76. Sprawa okazuje się nie taka świeża - wiele lat temu zgineła dziewczynka. Później co jakiś czas - gineły kolejne osoby... Monroe stara się wyjaśnić tę sprawe, bo wszystko wskazuje na to, że ofiar jeszcze przybędzie. I nie jest pewne, że przestepca jest tylko jeden...

Projekt Hades - Dośc schematyczna sensacja o zagrożeniu bronią biologiczną. Rutynowa akcja, wszystko chyba do przewidzenia. Nie polecam...

Hot Fuzz - Oryginalna komedia brytyjska Smile Znaczenie mają tu wszystkie słowa - oruginalna, brytyjska i słowo - KOMEDIA Tongue ja bym powiedział, że tragikomedia policyjna Smile Wzorowy policjant dostaje przymusowy przydział do spokojnej wioski. ba - NAJBEZPIECZNIEJSZEJ WIOSKI w całej Anglii. Policjant jednak dowie się, że to nie takie znowu wszystko cudne jest - i że ludzie płacą nieświadomie ogromną cenę za to 'bezpieczeństwo'. W filmie sporo scen krwawych. Zabawnych. Dziwnych Smile

25.08.2007 08:17:52
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
nfm: 3,482

Igraszki Losu - komedia romantyczna warta obejrzenia Animatedwink oczywiście dla osób, które lubią tego typu filmy Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

25.08.2007 08:20:40
siss

*

nfm: 497

Żona na zamówienie-ciekawy film o dziewczynie ze wschodu, którą facet ze Stanów "zamówił" przez internet. Nie jest to komedia, raczej obyczajowy.

25.08.2007 11:20:40
Bake

*

OBCY, pozyczyłem całą serię z wypożyczalni, boski klimat, świetne filmy polecam amatorom mocnych wrazen Animatedwink

25.08.2007 17:49:40
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *