Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facet dnia :D
30.04.2007, 12:15:22

Matthew Fox. Gra Jake'a w "Zaginionych", a kiedyś grał w tym serialu na Dwójce "Ich pięcioro".
Faaajny facet ;D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
30.04.2007, 13:36:31

Ano faktycznie!!! Kiedyś uwielbiałam "Ich pięcioro" Szkoda, że się skończyło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.05.2007, 17:04:16

siss napisał(a):Matthew Fox. Gra Jake'a w "Zaginionych", a kiedyś grał w tym serialu na Dwójce "Ich pięcioro".

Fajny fajny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale z ich piecioro przystojny byl tez jego brat, nie pamietam juz jak sie nazywal bo bo bylo jakis czas temu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
01.05.2007, 17:18:52

Ano pamiętam tego brata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nawet wiem jak wygląda, ale niestety imienia zapomniałam :/ dość dawno ten serial już już emitowany.

A kto pamięta Bena z Felicity ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Swego czasu, był dla mnie ideałem mężczyzny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.05.2007, 17:28:04

terelka napisał(a):A kto pamięta Bena z Felicity ?

Cos mi mowi to imie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
o tego aktora Ci chodzi?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
01.05.2007, 17:29:13

iwcia napisał(a):o tego aktora Ci chodzi?

taaaaaaaaaak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mmm cudowny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A to jego spojrzenie to normalnie mnie rozwala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

01.05.2007, 22:09:41

E tam, ja uwielbiam sportowców! Wszystkich dosłownie, wszyscy mi się podobają. Najbardziej to oczywiście Piotr Gruszka, mam nawet jego zdjęcie nad łóżkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
01.05.2007, 22:15:01

Ja też uwielbiam sportowców Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale przystojni aktorzy też są fajni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Właśnie oglądam magde m, ehhhhh ten Piotr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.05.2007, 18:04:46

No, skoro mowa o sportowcach...:

Nasz rodak w Celtiku Glasgow-bramkarz Artur Boruc. Ślinka mi pociekła :sweet: :hihi: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.05.2007, 09:05:50

siss, racja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie dość, że bardzo dobry bramkarz, to jeszcze przystojny na dodatek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.05.2007, 11:21:14

A ja tam nic w nim nie widze fascynującego :lol-sweat: Może dlatego, że nie jest czarny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.05.2007, 19:25:50

ziomalka, mi też sie on nie podoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale... w końcu każdy ma inne gusta... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.05.2007, 12:29:31

okimaxim, dokładnie :] kazdy na swój gust Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.05.2007, 12:51:10

a co myślicie o nim

Chris z US5 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

06.05.2007, 14:08:52

daje mu 16/17 lat , nie wiecej .Zneiwiesciały taki :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy