Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (9):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
eliminacje Mistrzostw Europy
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 3,494
eliminacje Mistrzostw Europy

No to już dzisiaj, już za godzine rozpocznie sie pierwszy mecz o punkty pod wodza nowego selekcjonera.

Skład:

Cytat:
1. Jerzy Dudek - 3. Marcin Wasilewski, 5. Arkadiusz Głowacki, 6. Jacek Bąk, 14. Michał Żewłakow - 15. Jakub Błaszczykowski, 10. Mirosław Szymkowiak, 16. Arkadiusz Radomski, 8. Jacek Krzynówek - 9. Maciej Żurawski, 11. Tomasz Frankowski.

Czy nasza reprezentacja ma szanse pierwszy raz zakwalifikować się do EURO? Czy po fatalnym wystepie na mundialu odbuduje się?

Co sądzicie o Frankowskim, czy przełamie strzelecką niemoc?
Dziwi mnie fakt, że w składzie nie ma Smolarka i Jelenia - dwóch najlepszych zawodników naszej reprezentacji na mundialu... W bramce - Dudek - który nie gra w klubie... Debiutant Błaszczykowski - no ale on jest w formie Smile

Co, gdzie, kiedy, z kim

Pooolska!

źródło - sport.onet.pl

[ Dodano: 2006-09-02, 22:23 ]
ojc ojc ojc porażka 1:3!!! to nie wróży dobrze...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

02.09.2006 19:31:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
PEPEr

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 416

eee nie oglądałem meczu bo byłem na ognisku ale szczerze mówiąć w życiu nie spodziewałem sie takiego wyniku :O wstyd :/ chyba jednak tradycyjnie nie pojedziemy na Euro.

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
03.09.2006 14:38:27
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Portfel: 1,393

PEPEr napisał(a):
szczerze mówiąć w życiu nie spodziewałem sie takiego wyniku :O wstyd :/ chyba jednak tradycyjnie nie pojedziemy na Euro.

A czego można się spodziewać skoro w polskim futbolu liczy się tylko kasa, a nie sport :?:

Przykład ostatnio bardzo częstej wiadomości (ta jest dzisiejsza):

Cytat:
Zatrzymano kolejnego działacza piłkarskiego

Jak informuje TVN24, w kujawsko-pomorskiem zatrzymano kolejnego działacza klubu piłkarskiego w związku z aferą korupcyjną w polskim futbolu. (ak, TVN24)

A pan prezes Listkiewicz chroni się za FIFA i udaje że nic się nie dzieje. :553:

03.09.2006 19:07:50
terelka
Moderator
*

Dzieje się, dzieje... niestety nic dobrego Sad Dobrze, że te afery wyjdą na jaw...może akurat sie coś zmieni... w co niestety wątpie...

Mam nadzieje, że nasza reprezentacja jeszcze jakoś się odbuduje... No nic, pozostaje nam tylko czekac do kolejnego meczu... już w środe z silniejszym rywalem niż Finlandia - Serbią Sad Aż przykro było wczoraj patrzeć na gre naszej reprezentacji... po pierwszym golu wyszłam z pokoju...

03.09.2006 19:42:23
grzenio

*

Portfel: 1,393

03.09.2006 19:43:34
terelka
Moderator
*

Podpisuje się pod tym apelem! Coś się musi zmienic! Więcej zaangażowania, chęci...

Podobała mi się np. wypowiedz Mirka Szymkowiaka, który powiedział, że jak nie będzie mu szło w reprezentacji to odda pole młodym zawodnikom... no ale zobaczymy jak bedzie.
Ale z drugiej strony, kompletna wymiana zawodników na młodszych, bez doswiadczenia - nic nie przyniesie! Było to widoczne za kadecji Zbigniewa Bońka - totalna klapa...

No nic, miejmy nadzieje, że myśl taktyczna nowego selekcjonera wkońcu przyniesie rezultaty... Przed meczem z Finlandią (teorytycznie słabszym rywalem) zbyt duży był optymizm... więcej koncentracji i chęci do gry!

03.09.2006 19:51:41
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Heh Smile Mnie tam to za bardzo nie zaskoczyło, ale skłąd przyznam dziwny. Gdzie talenty, które się ostatnio pokazały?? Jak terelka też tak myśle i ja:

Cytat:
Dziwi mnie fakt, że w składzie nie ma Smolarka i Jelenia - dwóch najlepszych zawodników naszej reprezentacji na mundialu...

Na prawdę... Może to jakaś zasłona dymna, że niby gramy jak sieroty a potem wyjdziemy z jakimś magicznym uderzeniem Tongue

Mnie w polskiej piłce to chyba już nic nie zdziwi. Nawet to, że nasi mogliby zakopać swoją bramkę i zastrzelić bramkarza drużyny przeciwnej, a i tak by przegrali Tongue Taka jest piłka Biggrin

04.09.2006 08:59:15
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Taka jest piłka Biggrin

taka jest polska piłka Animatedwink niestety ale taka prawda... Mam nadzieje, że po środowym meczu z Serbią zmienie zdanie...

04.09.2006 13:44:53
Falkhor
Administrator
*

terelka, Zmienisz zdanie lub jeszcze bardziej się w nim utwierdzisz... w GW napisano, że nawet nowy trener, legenda, nie da rady pomóc naszej piłce...

A co by było, gdyby się okazało, ze on miał swój plan składu, może nawet listę nowych nazwisk, ale dostał mocny nacisk od góry? Podpisał kontrakt, pewnie musi siedzieć cicho, ale... Ech. Serio - wszystkiego mozna spodziewać się w piłce polskiej. Wszystkiego.

05.09.2006 08:40:11
terelka
Moderator
*

No już za 30 minut rozpocznie sie drugi mecz naszej reprezentacji w eliminacjach... czy pokonaja Serbów? Niewiadomo, tak samo jak niewiadomo w jakiej w formie sa piłkarze... A oto skład na dzisiejszy mecz:

Cytat:
Polska drużyna do meczu z Serbią przystąpi w następującym składzie:

Wojciech Kowalewski - Paweł Golański, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Michał Żewłakow - Ireneusz Jeleń, Mariusz Lewandowski, Arkadiusz Radomski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski, Radosław Matusiak.

Rezerwowi: Jerzy Dudek, Marcin Wasilewski, Przemysław Kaźmierczak, Euzebiusz Smolarek, Jakub Błaszczykowski, Łukasz Garguła, Tomasz Frankowski.

W porówaniu z meczem Finalandią skład jest mocno zmieniony... Mam nadzieje, że jest to zmiana na lepsze...

źródło - sport.onet.pl

06.09.2006 19:54:25
Falkhor
Administrator
*

Do przerwy będzie chyba 1:0 dla naszych Biggrin

[ Dodano: 2006-09-06, 22:02 ]
%#%Y&*@$,.... no i remis...

06.09.2006 22:01:04
terelka
Moderator
*

Dobra gra naszego zespołu Biggrin szkoda tego gola :/ Widac, że zmiany pomogły Smile

06.09.2006 22:10:46
Guru

*

Portfel: 213

potrzebna jest gruntowna przebudowa naszego zespolu, a ze na to nie ma czasu wielkim bledem byla zmiana trenera...

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
21.09.2006 20:16:54
terelka
Moderator
*

No niewiem Guru... ja mysle, że zmiana trenera była słuszna, bo wiadomo jakie błędy popełnił Janas podczas mundialu... A na efekty pracy nowego szkoleniowca trzeba będzie poczekac, może akurat coś zmieni i wkońcu nasza reprezentacja zacznie wygrywac... a nie jak do tej pory, tylko w eliminacjach nam dobrze szło a podczas mundialu - kompromitacja... ( mecz z Ekwadorem) :/ Czas pokaże, czy to była słuszna decyzja.

pozdr

21.09.2006 20:21:31
Guru

*

Portfel: 213

prosze wymien jakie bledy popelnil Janas podczas mundialu...

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
21.09.2006 20:25:36
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: