Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziwna sprawa...
14.08.2007, 08:44:01
Dziwna sprawa...
Spotkaliście się z tym czy to ja jestem przeczulony: Kobiety chodzące drogą a obok nowy chodnik. Kobiety z WÓZKIEM jadące dziurawa drogą a obok nowy chodnik! Babcie chodzące droga a obok CHODNIK! Do tego jak wymusić zatrzymanie się auta przed przejściem? wypchać wózek z dzieckiem wprost pod koła nadjeżdżającego auta ... jak kury ...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.08.2007, 10:04:37

tak, tak... często to widzę, aż kusi żeby takiej babce przejechać po stopach aby sie nauczyła którędy chodzić

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
14.08.2007, 10:36:42

Bo takie są kobiety...

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
14.08.2007, 12:00:27

mnie to normalnie krew zalewa na widok czegos takiego, a sprobuj takiej uwage zwrocic to msciwe spojrzenie na wylot przebija :] @@#@$#@%#@#%@
14.08.2007, 13:09:05

A ja tam bardziej obawiam się o pyskatych pijaczków płci męskiej, którzy grasują noca środkiem nieoświetlonych uliczek Łańcuta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jak im się zrwóci uwagę to jeszcze Cie sprzeklinają...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.08.2007, 13:29:22

SunShine napisał(a):pijaczków płci męskiej, którzy grasują noca środkiem nieoświetlonych uliczek Łańcuta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

wypraszam sobie ja na nikogo nie pyskuję a zachowuję się kulturalnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
15.08.2007, 10:38:56

Joy_ride napisał(a):wypraszam sobie ja na nikogo nie pyskuję a zachowuję się kulturalnie

To z ty jesteś taki pijaczek :eek:

main napisał(a):mnie to normalnie krew zalewa na widok czegos takiego, a sprobuj takiej uwage zwrocic to msciwe spojrzenie na wylot przebija @@#@$#@%#@#%@

Mnie też krew zalewa. Aż czasem korci żeby czasem się tak przejechać, tylko czyja to będzie wina - pewnie kierowcy bo nie uważał na drogę i na ludzi przed sobą. :lmao:

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
16.08.2007, 07:56:16

tak, będzie wina kierowcy. Gdyby tak nie było zamontował bym z przodu metalowe pręty i sie nie przejmował.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
16.08.2007, 08:55:33

Bake, Albo taki pług po prostu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Odgarniałoby tych namolnych ludzi czasem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.08.2007, 19:47:40

jesli jest elegancki rowny chodnik i "jezdnia" a pani pcha sobie wozeczek jezdnia bo tak jej wygodniej to nie majac swiadkow mozna by "to" nieposluszne stworzenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji rozjechac i podciagnac pod wtargniecie na jezdnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale z drugiej strony szkoda bogu ducha winnego dzieciaka w wozku , czemu on ma odpowiadac za glupote babci(czesciej) czy mamy
25.08.2007, 03:57:47

SunShine napisał(a):bardziej obawiam się o pyskatych pijaczków płci męskiej, którzy grasują noca środkiem nieoświetlonych uliczek Łańcuta
gdzież Ty przebywasz po 22? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bake napisał(a):Kobiety chodzące drogą a obok nowy chodnik. Kobiety z WÓZKIEM jadące dziurawa drogą a obok nowy chodnik! Babcie chodzące droga a obok CHODNIK! Do tego jak wymusić zatrzymanie się auta przed przejściem?
to chyba bardziej na drogach osiedlowych... bo na pewno nie głównych

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.08.2007, 08:37:47

Prot,
Cytat:chyba bardziej na drogach osiedlowych... bo na pewno nie głównych

Tia... to np. wylotowa z Łańcuta na Leżajsk... Po mszy w niedzielę.... o boshe... co tam się dzieje...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy