Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Dziewictwo na sprzedaż
AutorWiadomość
Kuru

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Pan Bake ma racje - jak człowiek chce to i pieniądz znajdzie. A gdzie jest napisane, że kobieta MUSI iść na te studia ? Widać woli się sprzedać, niż chwycić roboty.

Ps. przypomina mi się pewna historia z pewnym panem z USA: otóż znalazł on koło swojego domu przemarzniętego i wygłodzonego mełego króliczka.... założył stronę www, by podzielić się ze swiatem swoją przygodą... i napisał, że jak nie uzbiera 50 tys dolarów do określonej daty, to pójdzie z królikiem do rzeźni i zleci jego zabicie, a następnie go zje...

wracając do cnotliwej kobiety - już widzę, jak występuje w jakiegoś typu "rozmowach w toku" i bierze grubą kase za wywiad... i tak oto uzbiera na studia...

12.07.2007 18:13:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Kuru, Witaj na Forum. Słyszałem chyba coś podobnego do tej historii z króliczkiem... Tylko że mnie jakos nie dobija to, że jakaś dośc ograniczona kobieta zamiast zacząć szukać czegoś jak człowiek, to sprzedaje to, co dała jej natura a ona sama na to wpływu nie miała. Dlatego jak dla mnie - znajdzie tego swojego sponsora, a potem przez całe życie ktoś będzie na nią krzywo patrzył...

12.07.2007 20:21:03
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Kuru

*

Panie Falkhor, ależ mnie ta pani obchodzi tak jak zeszłoroczny śnieg. Jak dla mnie to może przyjechać do Łańcuta nad ten tor kolejowy co tam diabeł chwyta za rękę i rzucić się pod pociąg.

Dziwi mnie tylko sposób myślenia takich ludzi: nie mam kasy na studia - no to trzeba sie sprzedać !

Gdzie tacy ludzie mają jakiekolwiek poczucie wartości ? To mnie zastanawia.
Jak tutaj szanować ludzi, którzy sami siebie nie szanują... :/

PS. A co z tym zakrętem gdzie ludzie skaczą pod pociag ? Słyszałem, że miały być tam egzorcyzmy.

Odbyły się te gusła czy nie ?

12.07.2007 20:38:23
Falkhor
Administrator
*

Kuru, No cóż. Mnie jednak rusza ludzka bezmyślność, dlatego tak napisałem. A co do egzorcyzmów - jest juz o tym chyba ze dwa topici na Forum. Poszukaj Smile

12.07.2007 20:49:08
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ekolog

*

heheheh gusla-a to dobre :lmao:

Dziewictwo-no coz, w dzisiejszych czasach wszystko mozna sprzedac, pytanie tylko za jaka cene?

Inna sprawa jest ze takie Panie znajduja nabywcow na swoj <towar>

Ekolog
27.07.2007 23:04:55
okimaxim

*

Reputacja: 1

Ekolog, racja, jak by panowie nie chcieli kupować i nie płacili grubej kasy to by i dziewczyny nie chciały sprzedawać!

29.07.2007 10:27:12
Bake

*

Reputacja: 6

i znowu zwalacie winę na facetów Animatedwink ale w sumie racja jak jest popyt będzie i podaż Biggrin

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
29.07.2007 13:41:44
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Bake napisał(a):
i znowu zwalacie winę na facetów Animatedwink

Bo wiekszość facetów to napaleńcy a dziewczyny nieraz są za słabe emocjonalnie i dla paru groszy w kieszeni robią to, co robią.

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
29.07.2007 14:36:05
lukascompl

*

Bake napisał(a):
ale w sumie racja jak jest popyt będzie i podaż

No tu raczej żądzą prawa przyrody, a nie prawa marketingu w małym skrócie- niektórzy mężczyźni mają po prostu bardzo wysokie libido- i cały sens najstarszego zawodu świata :]

31.07.2007 23:26:45
Falkhor
Administrator
*

Libido jak libido - powinno iśc w parze z prace nie tylko jąder ale i mózgu Animatedwink Skoro jednak ludzie handlują swoim ciałem, dudzym ciałem, to nie pozostaje nic innego, jak demokratycznie tworzyc prawo tego zakazujące i jakoś je egzekfować. W końcu nie może być wolności bezgranicznej, prawda?

01.08.2007 20:58:43
Bake

*

takie prawo było by (jest? ) martwym prawem...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
03.08.2007 14:53:05
Kuru

*

Wprowadzić kasy fiskalne i po problemie Biggrin - jakie pieniądze z tego miałoby państwo...

Rzecz w tym by karać (najlepiej karą śmierci) handlarzy kobietami.

Co z tego, ze wiekszosci ludzi prostytucja sie nie podoba - jak prostytutka i klient nie mają nic przeciwko, to dlaczego My mamy im zakazywać robienia interesu ?

Może niektóre kobiety lubią to robić za pieniądze - gdyby było inaczej to wiekszosc z tych "frywolnych" pań usidliłaby sobie jakiegoś dzianego faceta i żyła na poziomie.

03.08.2007 18:04:04
Falkhor
Administrator
*

Kuru, Z tą prostytucją... niestety, ale części kobiet odpowiada taki stan rzeczy. Przecież gdzies próbowały tworzyć nawet włąsną partię, związki zawodowe...

Wycena dziewictwa ma miejsce wtedy, gdy sam jego właściciel/włąścicielka traktuje się przedmiotow. A to już nie jest w granicach mojego pojęcia.

03.08.2007 18:20:17
Bake

*

Kuru, tylko drożej będzie Tongue

03.08.2007 18:23:45
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Wycena dziewictwa ma miejsce wtedy, gdy sam jego właściciel/włąścicielka traktuje się przedmiotow.

A takie własnie traktowanie samego siebie to najgorsze chyba upodlenie, na jakie stać człowieka wobec samego siebie. Czesto zadajemy sobie pytanie. dlaczego młode dziewczyny decydują się na tak desperacki krok. I czesto niestety ich nie roszumiemy, tak naprawdę ciężko jest mi postawic się w ich sytuacji...

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
07.08.2007 15:53:48
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku